Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές

Return

από Sera4
Παρ 08 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Η αυτάρκεια ειναι μια καραμέλα, μια μεγαλειώδης μπαρούφα που δεν ισχύει.
Σε παραπέμπω στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο ΓΕΜΥ και σε_σας διαψεύδουν πανηγυρικά.

Η αυτάρκεια είναι μια ωραία δικαιολογία για να μη βάζει πολλα χρήματα ο ιδιοκτήτης. Και δε με ενδιαφέρει κανένας ισολογισμός ο οποίος ...
από Sera4
Δευ 11 Αύγ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το σημερινό πάει χειρότερα και από όσο περίμενα.

Ανίκανοι, επικίνδυνοι, αγράμματοι άνθρωποι σε κομβικές θέσεις.
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά η αυτοαποκαλούμενη μάνα του συλλόγου εκπροσωπήθηκε από

Έναν απόγονο του Σίμπα, που δεν μπορούσε να αρθρώσει πρόταση με αρχή μέση και τέλος

Έναν μαθηματικό, ο οποίος όμως παριστάνει τον πανελίστα διεθνολόγο - επικοινωνιολόγο

Μια δικηγόρο που θυμίζει αυτούς τους ...
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Κανέναν λαό δεν εκπροσωπούσαν, τα έχουμε πει χρόνια για τον ΑΣ και την κατάσταση εκεί μέσα.

Είχε και το θράσος χθες ο αγράμματος πρόεδρος, να δηλώσει ευθαρσώς ότι θα ελέγχουν τις εγγραφές των μελών για να μη χάσουν την κλίκα τους εκεί μέσα. Και ξεστόμισαν οι αγράμματοι χθες τη λέξη του ...
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδια ο Μιζερογλου ειπε οτι επικοινωνησε με την νομικο του ΑΣ και την ρωτησε που γραφει αυτο που λεγαν χθες οτι θα ξεκινησει το εργο 12 μηνες αφου συσταθει η εταιρεια ειδικου σκοπου γιατι εμεις αλλο διαβαζουμε και του απαντησε οτι αυτη εχει αλλο εγγραφο απο αυτο που βλεπουμε εμεις. Και πως απο ...
από Sera4
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Sera4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 1. Jiri Pavlenka

Σε ευχαριστώ ρε γίγαντα 2 αγώνες μόνος σου :nairepaok:
από Sera4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Τους εχυσες με την τσαπατσουλια σου :nairepaok:

Εγκεφαλικό ο marsantos :mrgreen:
από Sera4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ζαφείρης ή ο Μουσαφειρης αλλά η ομάδα χρειάζεται τα 2 χαφ και το στόπερ άμεσα.

Επιπλέον με τον Τσαλοφ να είναι ουσιαστικά εκτός ομάδος, ελπίζω ο φορ που θα έρθει να είναι αγωνιστικά έτοιμος και όχι κάποιο ρίσκο με ιατρικό ιστορικό ή χωρίς προετοιμασία.
από Sera4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Η χαρτοσακουλα είναι απαραίτητο να περάσει Ευρώπη, θα είναι πολύ κακό για εμάς να είναι ξεκούραστη και με χρόνο να δουλεύει τα εγχώρια ματς.

Για το βαζελο τα ίδια, ο στόχος ήταν να μη δει ούτε προκριματικά Τσου Λου και επετεύχθη, από εκεί και πέρα είναι καλό νέο ότι θα έχει Ευρώπη.
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Τεράστια επιπολαιότητα στην τελική απόφαση, στο τάιμινγκ της πάσας και γενικά σε οτιδήποτε αφορά τελική ενέργεια.

Θα ξεμπλοκάρει, είναι βαρόμετρο.
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Πολύ χαίρομαι όταν οι αντίπαλοι γεμίζουν με Καλάμπριες και λοιπούς. Οι δικοί μας ελπίζω να έμαθαν το μάθημά τους.

Σε άλλα νέα, αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Λαμέλα, για παρηγοριά διαβάζω τα ποστ όταν ήρθε πέρυσι στο τόπικ.
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Απλά να αναφέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος πλέον για 4 κινήσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν έρχονται και γίνονται απευθείας κομμάτι του παζλ, χρειάζονται και αυτοί χρόνο προσαρμογής με τη σειρά τους.

Και το αγωνιστικό καλεντάρι, αρχίζει πλέον και γεμίζει ασύμφορα, δεν περιμένει εμάς.
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Ζαφείρης να έρθει, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βλέπεις τα τρένα να περνούν από το κέντρο τον πρώτο καιρό, το παιδί έχει μάθει να παίζει σε άλλους χώρους από αυτούς που θέλει ο Λουτσέσκου, δεν θα μαμήσει κ@λους με τη μια, θα χρειαστεί και αυτός τον καιρό του να ξεδιπλωθεί.

Είτε λέγεται ...
από Sera4
Παρ 15 Αύγ 2025, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

DamoN έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 09:26 Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε χθες και νομίζω ότι θα του έδινα μια τελευταία ευκαιρία .
Στα πόσα τσίπουρα σε έπιασε και πόση ώρα πριν το ματς τα ξεκίνησες;

Όχι τίποτα άλλο για να μάθω τη συνταγή και εγώ :D