Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές

Return

από Sera4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Τεράστια ωριμότητα σαν άνθρωπος, προσωπικά με έχει κερδίσει εδώ και αρκετά χρόνια που ακολουθώ την πορεία του. Νομίζω ότι θα περάσει πολύ ωραία εδώ και εμείς μαζί του.
από Sera4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Υπαρχει ενδεχομενο η ομαδα να ειναι ευχαριστημενη και με ομιλους Conference οποτε να θεωρει οτι εχει περιθωριο.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ήδη με τη φωτιά, στον αγώνα με τους Αυστριακούς. Ο Καμαρά μπήκε να παίξει με μόλις 1 προπόνηση στον επαναληπτικό. Ο Οζντόεφ είναι για να συμπληρώνει προπονήσεις. Την ...
από Sera4
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
από Sera4
Δευ 18 Αύγ 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
από Sera4
Τρί 19 Αύγ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

Τα μεταγραφικά ζητήματα πάντως και κυρίως η Ζαφειριάδα, έχει δώσει στον ΑΣ την ησυχία που χρειαζόταν για να εξαντλήσει το χρόνο χωρίς να κάνει τίποτα.

Ούτε επιτροπές είδαμε, ούτε διευκρινίσεις πήραμε, ούτε κινήσεις προσέγγισης με την ΠΑΕ είδαμε, ούτε σοφότεροι εννοείται γίναμε μετά την παρωδία που ...
από Sera4
Τρί 19 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Ποια πλευρά επικαλέστηκε γκρέμισα Τούμπας χωρίς εγγυήσεις, μα τί είναι αυτά που γράφετε; Καμία Τούμπα δεν θα γκρεμιστεί, αν δεν έχουν εξασφαλιστεί τα πάντα και ούτε καμία ΠΑΕ δήλωσε κάτι τέτοιο.
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.

Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.

Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές ...
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που δε στέκει φίλε Μαυροζόνη, είναι να νομίζουμε πως όταν η Σλάβια "συμφώνησε", δεν ήξερε τι μπάτζετ έχει για αντικαταστάτη και τι λεφτά μπορεί να δώσει και ξαφνικά ανακάλυψε ότι δεν υπάρχουν παίχτες σε αυτά τα λεφτά.

Αυτά είναι για τους ιθαγενείς. Μια χαρά το έπαιξε το παιχνίδι και το έφερε ...
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

pagotatzis έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 10:48 Νομίζω πολλοί από σας παραλείψατε ότι φέτος η μεταγραφική περίοδος συνεχίζει μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου!
Η δική μας, όχι των άλλων. Αυτό σημαίνει ότι μόνο ανενεργούς/μη υπολογίσιμους μπορείς να κλείσεις από ένα σημείο και μετά, με ότι αυτό συνεπάγεται.
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δε δίνω πάνω από 10% για το Ζαφείρη, θα μου φανεί απίθανο να παραχωρηθεί ο παίχτης.

Ελπίζω οι περιπτώσεις που δουλεύτηκαν από πίσω να είναι αρκετά καλύτερες του Μαροκινού, που όταν ακούω για προβλήματα σε μέσες με πιάνει κρύος ιδρώτας.

Πάντως περιπτώσεις στα χαφ υπάρχουν πολύ καλές ...
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως με βάση τον Ζιγκότ και τον Μαροκινό που γράφουμε εδώ, το νο1 κριτήριο μας μάλλον είναι οι παίχτες με οσφυαλγία :D
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι πολύ παραπάνω από αγράμματοι και ανίκανοι, η παραίτηση είναι μονόδρομος και ο κόσμος πρέπει να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία ξεκινάμε με τα βασικά.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Αγωνιστικά και επικοινωνιακά για πολλούς λόγους.

Βασικό για μένα ο παίχτης να υπογράψει 4,5 ή 5 χρόνια ανάλογα με το πότε θα ξεκινήσει η ισχύς του συμβολαίου. Η λογική λέει μεταγραφή τώρα με 6μηνο δανεισμό οπότε το συμβόλαιο θα πρέπει να είναι ...
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 17:04 Επιβεβαιώνει ο ναύαρχος

Ναι, βρήκαμε μια λύση συμφέρουσα για όλες τις πλευρές.
Ο Ζάφι θα παίξει με τη Σλάβια στο Τσάμπιονς Λιγκ και από τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Αυτά λέει ο ναύαρχος.
από Sera4
Τετ 20 Αύγ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα που το σενάριο με εξαροειδές χαφ και Ζαφείρη Γενάρη, με ψήνει περισσότερο από το Ζαφείρη τώρα και τέλος, μπορώ να το πω ή θα χαρακτηριστώ ημίτρελος; :mrgreen: