Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές

Return

από Sera4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ο Ζε Πέντρο που έγραψε πάντως ο Blackzone ότι προτάθηκε, είναι ακριβώς ότι χρειαζόμαστε στα μπακ, μακάρι να ισχύει και μακάρι τα οικονομικά δεδομένα να επιτρέψουν να προχωρήσει.

Πολύ έξυπνη και στοχευμένη περίπτωση.
από Sera4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Πρέπει να πάρει πολλά παιχνίδια στον ΠΑΟΚ Β, είναι μια διαδικασία που έπρεπε να ξεκινήσει από πέρυσι.
από Sera4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Τα παιχνίδια στη β' ομάδα δεν θα βοηθήσουν καθόλου, έχει περάσει απ' αυτό το στάδιο. Εδώ πρέπει να μείνει.

Δεν είπε κανείς να πάει πουθενά φίλε μου, παιχνίδια πρέπει να πάρει επαγγελματικά όλο το χρόνο.

Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν θα βρει πάνω από 200-300 λεπτα, πέρυσι κατέγραψε γύρω στα 400 λεπτα ...
από Sera4
Τρί 26 Αύγ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Μπορώ να πάρω 2-3 νορμαλ παίχτες στα κενά μου, με όρεξη και κίνητρο για να παίξουν;

Αυτό χρειαζόμαστε, ούτε στρακαστρούκες, ούτε δυνατά ονόματα γυρολόγων χωρίς κίνητρο.
από Sera4
Τρί 26 Αύγ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Καλώς ήρθες παιχταρά, πολύ σημαντική η παράμετρος της επέκτασης του συμβολαίου λόγω δανεισμού.

Υπομονή και είμαι σίγουρος θα λατρεύεις και θα μας λατρεψεις :nairepaok:
από Sera4
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κρεσπο όταν ήρθε στα 28-29 του είχε να επιδείξει 70 συμμετοχές στη LA Liga.

Μπορώ να έχω έναν καινούργιο Κρεσπο? Αυτό με νοιάζει μόνο.
από Sera4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Κάτι έμαθα ότι ο μπουλντοζιερης εκεί ζήτησε proof of funds για να συνεχίσει τις εργασίες, ισχύει;
από Sera4
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βολιακο είναι ωραίος παίχτης, αν όλα πάνε καλά θα ταιριάξει καλά στο σύστημα Λουτσεσκου, καμία σχέση με Βιετεσκα που δεν έστριβε με τίποτα και ήταν πιο αργός από εμπορική αμαξοστοιχια.

Προσωπικά, μου αρέσουν πολύ τέτοιες κινήσεις. Το μόνο που θέλω να δω είναι η ρήτρα του, ελπίζω να είναι κοντά ...
από Sera4
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Τεράστια χαρά για την εξέλιξη του Τζολη, επιτέλους παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει.

Ένα παιδί, που η καταστροφική επιλογή που πήρε στην καριέρα του παραλίγο να τον εξαφανίσει από τον ποδοσφαιρικο χάρτη.

Ο Τζιμας, με σωστή δουλειά και τύχη, μπορεί να γίνει ο επόμενος Λεβαντοφσκι. Δεν είμαι ...
από Sera4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Τίποτα δεν εκπλήσσει πλέον για ένα ματς επικίνδυνους ανθρώπους. Όσο μένει, τόσο θα εξαπλώνεται το μικρόβιό τους.
από Sera4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Διαβάζω πάντως στο σχετικό απόσπασμα του βαζελορεπορτάζ για τον Γυψοσανίδη

Για το ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλη ανάσα καθώς είχε βγει… κίτρινη κάρτα από την UEFA.

Και μετά σκέφτομαι κάτι δικούς μας που σκίζανε τα βρακιά τους τα προηγούμενα χρόνια περί απάτης FFP και δικαιολογιών ...
από Sera4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Για να χαλαρώσω έχω ξεκινήσει ήδη να διαβάζω τα σχόλια όταν ακούστηκε το όνομα. Πραγματική απόλαυση.
από Sera4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ο κόσμος σου έδωσε το χρίσμα, για μια ακόμα φορά.

Ήρθε η ώρα να βγεις δυναμικά και να πετάξεις τα σκουπίδια εκεί που πρέπει στο καλάθι των αχρήστων.

Εμείς ως λαός, φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, να διαφυλαξουμε αυτά που έπρεπε. Οπότε για πολλοστή φορά θα χρειαστεί η συμβολή σου.
από Sera4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.

Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...