Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές

Return

από Sera4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η μη ανανέωση ενός οποιοδήποτε παίχτη, το μόνο που κάνει είναι να αποδυναμώνει τη θέση του πωλητή, δηλαδή της ομάδας. Άρα το δεν ανανεώνεται ο χ ψ Ντέλιας για να πουληθεί, συνιστά ποδοσφαιρικό παράδοξο. Βέβαια το παράδοξο, έχει γίνει κανόνας στα γραφόμενα του ...
από Sera4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Υπάρχει και ο Φάνης Τζανδαρης που είναι και από το Σοχο για όσους θέλουν να συνδέσουν το λογοπαιγνιο.

Μέσος, γηγενής, από ακαδημίες και πουλέν του ΑΑ :lol:
από Sera4
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Κύριοι, όπως αναφέρει ο giapas πολύ σωστά, έχει παραγίνει το κακό, δε γίνεται να εθελοτυφλουμε άλλο.

Είναι ανεπίτρεπτο να ξεφυτρώνουν προφίλ που γράφουν συγκεκριμένα σε 2-3 τοπικ ακατάπαυστα, που αν απομονώσεις τα ποστ τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους περάσεις για ΠΑΟΚτσηδες.

Δηλαδή έχουμε ...
από Sera4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Καιρός ήτανε να δούμε και μια επίσημη τοποθέτηση από το γραφείου τύπου του κ. Μυστακίδη. Τώρα αισθανόμαστε λίγο σοφότεροι.

υγ Ρε παλικαράκια πώς καταντήσατε έτσι ρεζίληδες; Ούτε το όνομα Μετρόκωλις δεν τολμήσατε να ξεστομίσετε σε 100 γραμμές κείμενο, ο Παπαηλίθιος σας μάρανε.

υγ2 Μεγάλη θλίψη για ...
από Sera4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Βρήκες ομάδα για να μου την πεις...σε παραδέχομαι

Omerta δεν έχει να κάνει με το να πούμε ή να μην πούμε κάτι.

Όλες οι ομάδες για τους Χ Ψ λόγους, ακόμα και οι πιο οργανωμένες του χώρου μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζει και η δική μας.

Προσωπικά τον προπονητή φέτος ήρεμο τον ...
από Sera4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.

Από εκεί και πέρα ας κοιτάξουμε να φέρουμε 2 χαφ στο τέλος (1 άμεσα, ένα κερασάκι στο τελος), ελπίζω να μην πληρώσουμε την ψήφο εμπιστοσύνης στον Οζντοεφ.

Μου λείπει απίστευτα πολύ ένας παίχτης ...
από Sera4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έγραψα και σε άλλο τοπικ θέλω απεγνωσμενα μέχρι το τέλος των μεταγραφών 2 χαφ.

Μου λείπει απίστευτα πολύ ένας παίχτης σαν τον καλό Τσιμιροτ, ελπίζω να πάμε σε μια τέτοια περίπτωση συν ένα κερασάκι στο τελος για δώρο.

Κακώς στηρίξαμε τον Οζντοεφ, αλλά μάλλον έγινε για λόγους αριθμητικής να ...
από Sera4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Το ξαναγράφω, ελπίζω η ομάδα να παρουσιαστεί φρέσκια στα ματς με τους Αυστριακούς και όχι όπως πέρυσι.

Έλπιζε...
Δεν είναι φυσιολογικό να είναι φρέσκια τέτοια εποχή.

Φυσιολογικό δεν είναι όλη η Ευρώπη να τρέχει και εμείς να παρουσιαζομαστε συγκαμενοι.

Δεν είμαστε στο 1990, οι ...
από Sera4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα

Αυτό ακριβώς είναι το δυστυχές της υπόθεσης. Πολύ δύσκολα η ...
από Sera4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να μιλήσεις για μεταγραφικά, η πόλωση πλέον έχει φτάσει σε ακραία επίπεδα.

Προσωπικά, καίγομαι πολύ η ομάδα να αποκτήσει 2 χαφ και ένα στόπερ που δε θα φοβάται να παίξει ψηλά στο γήπεδο.

Στα χαφ μακάρι να καταφέρουμε να φέρουμε τον Κραλ, θα δέσει εξαιρετικά ...
από Sera4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ πάντως πολύ πιο σωστό και προτεινω αυτός που θέλει να εκτονωθει να βρίσει χωρίς καμία επίπτωση, πάρα να είμαστε αναγκασμένοι κάποιοι να διαβάζουμε ο, τι σενάριο κατέβει στο κεφάλι του καθενός για να υποστηρίξει την οργή του. Είναι κουραστικό και ταυτόχρονα σπαστικό γιατί φτάνουμε σε σημείο να ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 06:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Η τιμή πώλησης του εκάστοτε ποδοσφαιριστή εξαρτάται από την ηλικία του, τη θέση που αγωνίζεται, τον υπολειπωμενο χρόνο συμβολαίου του, τις επιδόσεις του και πολλά άλλα.

Αυτοί όμως είναι παράγοντες που αλλάζουν την εκάστοτε χρόνια οπότε μη γράφουμε πράγματα που δε στέκουν.

Ο Κωνσταντελιας πχ με 1 ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Για ποια παράταση χρόνου μιλάμε; Παράταση χρόνου σημαίνει καθυστέρηση.

Υπάρχει μήπως κάποιος μαγικός τρόπος να έχει κάποιος -οποιοσδήποτε- στα χέρια του οικοδομική άδεια σε λιγότερο από 8-10 μήνες για παράδειγμα (πόσο δε για ένα τόσο περίπλοκο χτίσμα);
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει τη Βούρτσα με τον Βρούτση για να το πω σεμνά.
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το διάστημα ...