Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές

Return

από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Και το παρουσίασαν σε μια υποπαράγραφο ημερήσιας διάταξης, επειδή δέχονταν πολλές πιέσεις από τον κόσμο να δράσουν οι άνθρωποι.
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το ...
από Sera4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μπορώ να δεχτώ κάθε προβληματισμό και επιφύλαξη πάνω σε οποιαδήποτε μεταγραφή και καλό είναι να γράφεται για οποιονδήποτε παιχτη.

Αλλά αυτός ο μηδενισμός, η απολυτοσυνη και η κάθετη άποψη προσωπικά με σοκάρει. Πραγματικά νομίζω ότι πολλοι από εσάς το απολαμβάνετε. Είναι σαν ένας διαγωνισμός ποιος ...
από Sera4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Αν φτάσαμε να μιλάμε οι ΠΑΟΚτσηδες και για τιμές εισιτηρίων, σίγουρα το ζήτημα πλέον έχει γελοιοποιηθει μέχρι εκεί που δεν πάει :lol:
από Sera4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Η πρώτη ομάδα στην ιστορία που θα έχει δεχτεί τέτοιο τρύπημα από τον ΑΣ του.

Και δυστυχώς ο κόσμος φαίνεται ανήμπορος να αντιληφθεί τη σοβαρότητα του πράγματος.
από Sera4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Θα αναγκαστούμε δυστυχώς, γιατί αν τους κοιτάξουμε κάτω και δούμε το πέδιλο με την κάλτσα, θα πεθάνει οποιαδήποτε εκτίμηση τρέφουμε στο ανθρώπινο είδος.
από Sera4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω δύο ερωτήσεις αυτούς στην ΠΑΕ που ηγούνται των μεταγραφικών:
1. Για ποιό λόγο τόση επιμονή για τον Τσεντίρα/Κεντίρα; (αν ισχύει)
2. Ποιοί είχαν την ιδέα και σχεδόν την υλοποίησαν να πουλήσουν τον Ντέλια και για ποιόν λόγο;

Δεν βλέπω καμιά λογική σε αυτές τις επιλογές και απορώ γι ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Ένα μάτσο από αγράμματους δουλοπάροικους, τρύπησε τον ΠΑΟΚ και αυτή η ιστορία δεν θα ξεγράψει πότε. Είναι μια ιστορία που απλά ξαναγράφεται.

Το ακόμα πιο δυστυχές είναι ότι ο λαός παρουσιάζεται για ακόμα μια φορά αποχαυνωμένος και εγκλωβισμένος σε μικροπολιτικές, χωρίς να αντιλαμβάνεται το μέγεθος ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Εάν ο Σαββίδης έχει τα χρήματα για το γήπεδο γιατί δεν τα παρουσιάζει να τελειώνει η υπόθεση. Το ζήτημα της εγγύησης που ζήτησε ο ΑΣ δεν αναφέρεται καν. Μια ανακοίνωση πρόεδρος Εδεσσαϊκού...είπαμε, μας είπατε και μετά εμείς είπαμε και μετά είπατε εσείς. Τι ξεφτιλικια είναι αυτά. Στην τελική τι ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά. Όταν ο μελισσανίδης άρχισε να φτιάχνει το γήπεδο της χάρτινης, του ζήτησε κανένας εγγύηση ότι έχει το ποσό που απαιτείται; εδώ γιατί έχουμε γεμίσει ορκωτούς λογιστές, μπορεί να μου το εξηγησει κανένας;

Άρα η γνώμη σου είναι να ξεκινήσει το γήπεδο χωρίς εγγυήσεις ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Ενας όρος και μόνο ηταν αρκετός για να μην χαθεί χρόνος(αυτός που στην ουσία δίνεται στην πλευρά Μυστακίδη για να πλησιάσει στο στάδιο ετοιμότητας της ΠΑΕ)
---------------
Η πορεία των μελετών παρακολουθείται σε κάθε στάδιο της, από επιτροπή μηχανικων του ΑΣ και ελέγχεται τόσο για την τήρηση του ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
Για παράδειγμα οι ρήτρες είναι παντελώς ασαφείς.
Πολλές οι δημιουργικές ασάφειες.
Ξέρω τώρα η απάντηση θα είναι ''να δούμε και του Τέλη''.

Αν το ζήτημα ήταν κάποια ποσά μπορούσαν διασαφήσουν εφόσον το ...
από Sera4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.

Μα ο ΑΣ σύμφωνα με το μνημόνιο είναι διασφαλισμένος σε όλες τις ...
από Sera4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Παλικάρι μου καλό, για όσο νομίζεις ότι σε κρατάει αυτός ο τόπος χωρίς να σε βαραίνει, για εμάς ευπρόσδεκτος θα είσαι.

Και σε κάποια φάση, λογικό είναι να αξιώσεις να ζήσεις και το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζεται έξω. Να κοιτάξεις την εξέλιξή σου, να ζήσεις αυτή την απίστευτη εμπειρία που ...