Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.
Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν ...
Η αναζήτηση βρήκε 61 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ απλά θα ρωτήσω αν κάποιος διαβάζοντας το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας που προτάθηκε από την ΠΑΕ στον ΑΣ, μπορεί να εκφέρει μια σοβαρή ένσταση για ποιον λόγο μπαίνει η ομάδα σε αυτό τον εσωτερικό αυτοκαταστροφισμό.
Ποια είναι με βάση το μνημόνιο τα σημεία ανασφάλειας που μπορούν αν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταία φορά που τις θάψαμε , προσλάβαμε τον Κουγια.
Μ αρέσει που δεν απαντάς σε απολύτως τίποτα από όσα ρωτάω.
Και συγνώμη που γκρινιάζουμε για τα μεταγραφικά και το αγωνιστικό , νόμιζα υποστηρίζουμε και γράφουμε για ποδοσφαιρική ομάδα και το αγωνιστικό είναι το μοναδικό που θα έπρεπε να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήθελα να σε τουβαλιάσω, ο πληθυντικός ήταν απλά για την έκφραση. Καμία τέτοια πρόθεση δεν είχα.
Όσο για τα υπόλοιπα εντάξει διαφωνώ εγώ. Θεωρώ οτι η ΠΑΕ είναι πολύ πιο πίσω από εκεί που θα μπορούσε να είναι.
Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό που αναφέρεις btw, ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία στα ιδιωτικά έργα οι εγγυητικές δεν εμπίπτουν στον 4412.
Ξέρεις πολλά ιδιωτικά έργα στα οποία έχει ζητηθεί εγγυητική μεγαλύτερη του 5% για τη συμμετοχή του ενδιαφερόμενου;
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
O ΑΣ πάντως δε ζήτησε εγγυητική
Εγγυήσεις ότι υπάρχουν λεφτά ζήτησε
Σορυ που παρεμβαίνει ένας αντιπαοκτσης που γουστάρει sugar daddy
Εσύ τώρα νομίζεις ότι αυτοί οι άνθρωποι τα ξεχωρίζουν.
Αυτό το εγγυήσεις (πέραν του ηθικού κομματιού το οποίω προσπαθώ σκληρά να μην αναλύσω), είναι ό,τι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη αλλά ούτε η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει με ποιον τρόπο θα δοθούν οι οικονομικές εγγυήσεις.
Ως ''οικονομικές εγγυήσεις'' αναφέρεται στο μνημόνιο.
Επίσης το ζήτημα με τις ρήτρες είναι απόλυτα ασαφές. Εκεί σίγουρα ο ερασιτέχνης θα πρέπει να ορίσει ποσά.
Ναι να το κάνει και στις 2 περιπτώσεις, καμία ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μενα και το εχω ξαναπει τα πραγματα ειναι απλα. Ο ΑΣ αυτη τη στιγμη δεν πιστευει οτι ο Ιβαν μπορει να φτιαξει το γηπεδο, για να μην το παω πιο μακρια και πω οτι δεν πιστευει οτι σε αθλητικο τουλαχιστον επιπεδο, ο Ιβαν μπορει να επανελθει ποτε εκει που ηταν πριν απο καποια χρονια. Την ιδια ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη αλλά ούτε η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει με ποιον τρόπο θα δοθούν οι οικονομικές εγγυήσεις.
Ως ''οικονομικές εγγυήσεις'' αναφέρεται στο μνημόνιο.
Επίσης το ζήτημα με τις ρήτρες είναι απόλυτα ασαφές. Εκεί σίγουρα ο ερασιτέχνης θα πρέπει να ορίσει ποσά.
Ναι να το κάνει και στις 2 περιπτώσεις ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ανακοινώσεις τους πλέον μόνο ως χαρτί τουαλετας χρησιμεύουν, pour passer le temps που λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι.
Η μία ανακοίνωση χειρότερη της άλλης.
Το δε αποκορύφωμα, είναι η μετάθεση της συνέντευξης λόγω λεει του ματς της Τούμπας, λες και αν την κάνουν Παρασκευή δεν ακολουθεί ...
Η μία ανακοίνωση χειρότερη της άλλης.
Το δε αποκορύφωμα, είναι η μετάθεση της συνέντευξης λόγω λεει του ματς της Τούμπας, λες και αν την κάνουν Παρασκευή δεν ακολουθεί ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οποιοδηποτε άθλημα πήγε να σηκώσει κεφάλι, το ανέλαβε ο ΑΣ να το ξανά οδηγήσει στην αιώνια μετριότητα.
Η δε περίπτωση του μπάσκετ, αν δεν ήταν αυτός ο φουκαράς ο Ρώσος, θα είχαμε να λέμε ότι ζήσαμε και εμείς Β εθνικές ή ΑΦΜ από τα Κόκκινα Χωματα. Μαλλον εκει ο Θεσσαλονικευς ήταν σε σιγή ασύρματου.
Η δε περίπτωση του μπάσκετ, αν δεν ήταν αυτός ο φουκαράς ο Ρώσος, θα είχαμε να λέμε ότι ζήσαμε και εμείς Β εθνικές ή ΑΦΜ από τα Κόκκινα Χωματα. Μαλλον εκει ο Θεσσαλονικευς ήταν σε σιγή ασύρματου.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Πάντως ομάδα που να μπορεί να φρεσκαριστεί σε μια βδομάδα δεν υπάρχει, οπότε ας ελπίσουμε απλά με σοβαρότητα και τύχη να περάσουμε.
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
Προσωπικά πάντως έχω κουραστεί κάθε καλοκαίρι να παρακολουθώ τη χειρότερη εικόνα ομάδας στην Ευρώπη, κάπου πρέπει να το δει το τεχνικό επιτελείο και οι άλλες ομάδες ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Πάντως βλέποντας τους αγώνες με Λεφσκι μέσα έξω, με Μποεμιανς μέσα έξω, με Ριεκα στην Τούμπα και με Μπειταρ στην Τούμπα, όλοι αναρωτιομασταν πως αυτό το πράγμα μπορεί να γίνει ομάδα. Κι όμως έγινε. Ας περιμένουμε και θα την βρει την άκρη.
Γίνεται κουβέντα για το ρόστερ και σίγουρα για κάθε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι σε όλα, ακόμα και στα πιο βασικά, όπως είναι η σύνταξη μιας ανακοίνωσης.