Razvan Lucescu V

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το πέμπτο το καλό

Συνεχίζουμε εδώ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Jairo »

Τί να το συνεχίσουμε.. κλείδωσε το καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

sn0ufel4 έγραψε:Το πέμπτο το καλό

Συνεχίζουμε εδώ
Ελπίζω το τελευταίο.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Ας δει επιτέλους ποιοι πραγματικά μπορεί να τον βοηθήσουν και ας τους εμπιστευτεί. Το καλοκαίρι (κλασικά) όλα έγιναν λάθος ας μην καλύψει και πάλι τα λάθη της διοίκησης μέσα από τα δικά του κολλήματα και θολώματα.

Δε γίνεται να παίζει 90 λεπτά ο Σβαμπ, ας μπει ο Θυμιανης με την Καλλιθέα παίζουμε, πόσο χειρότερα θα μπορούσε να παίξει από τον Σβάμπ.
Δε γίνεται να συνεχίζει να παίζει ο Μούργκ (που με δική του εντολή ανανέωσε, μη τον χάσουμε)
Ας δώσει μια ευκαιρία στον Σορετίρε, δε γίνεται να είναι χειρότερος του μόνιμα αρνητικού Τάισον.
Ας αποφασίσει ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Κεντζιόρα, δεν μπορούμε να αλλάζουμε αμυντικό δίδυμο κάθε μάτς.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

«Από αυτό το σημείο, θα αρχίσουμε να χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας και να κερδίζουμε ξανά παιχνίδια. Θέλω την ομάδα μου πίσω, θέλω τους παίκτες μου πίσω. Θα κάνουμε επανεκκίνηση μετά την ήττα από την Λίβερπουλ. Μπορώ να το νιώσω. Είμαι τόσο περήφανος για τους έξι τίτλους μου στην Αγγλία. Δεν περίμενα τους οπαδούς της Λίβερπουλ να τραγουδούν ότι θ’ απολυθώ το πρωί, αλλά είναι εντάξει, έτσι είναι. Όταν κερδίζεις, γελάς».

Και άλλος για επανεκκίνηση :mrgreen:

Βρέθηκε το αντίδοτο σε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου.

Καλό το passing game και η κατοχή της μπάλας με τον έλεγχο του ρυθμού αλλά οι ομάδες δούλεψαν για να το αντιμετωπίσουν...και το κατάφεραν αυτό .... με ελάχιστη κατοχή της μπάλας, με ανακτήσεις και επιθετική μετάβαση με ταχύτητα.

Η ομάδα μας οφείλει να ακολουθήσει την προσαρμογή αυτή. ΚΥΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!

Σου έκλεψα τη μπάλα και σε βρήκα μπόσικο καθάρισες...κάτσε μετά εσυ και τριγύρνα στις πτέρυγες προσπαθώντας με υπεραριθμίες να δημιουργήσεις χώρους και ανισορροπία.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Προσωπικά δεν θέλω να σταθώ στην ατομική απόδοση των παικτών καθώς συνολικά η ομάδα πάσχει.

Σε μια ομάδα που σχεδόν τίποτα δεν λειτουργεί σωστά ούτε καν στα βασικά τότε τι μου φταίει ο χ παίκτης?

Όταν μια ομάδα δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή τραβάει και τους παίκτες προς τα επάνω...και το αντίθετο..όπως συμβαίνει σε μας τώρα...όλοι βρίσκονται κάτω απο το μέτριο..με αναλαμπές κάποιοι σε κάποια ματς.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

john4serres έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Το πέμπτο το καλό

Συνεχίζουμε εδώ
Ελπίζω το τελευταίο.
ωωω βαρύ
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

φίλε μαρσάντος, θέλω να σε ρωτήσω κάποια πράγματα μιας που συχνά πυκνά εμβαθύνεις τις αναλύσεις σου.
επικεντρώνεσαι σε τρεις ποδοσφαιριστές. Τους μπάμπα, σβαμπ και οζντόεφ. όντως και οι τρεις βιολογικά έχουν βαρύ σκαρί. Από την άλλη και οι τρεις διανύουν σερί επαγγελματικών ετών στο άθλημα. Επίσης δεν έχουν την έξτρα επιβάρυνση με ταξίδια αγώνων εθνικών ομάδων. Τέλος βρισκόμαστε τέλη νοέμβρη με δύο ή τρεις διακοπές στο πρωτάθλημα και με αρκετές φορές ροτέησον στις θέσεις τους.
Βρίσκεις φυσιολογικό να μιλάμε για ξεψυχισμένους, ότι περπατάνε, κουτουλάνε, και για αθλητικό ντεφορμάρισμα?
κι αν ναι, που νομίζεις βρίσκεται το πρόβλημα και αν έχεις κατά νου λύσεις.
Φίλε Max δώσε μου λίγο χρόνο..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δειξε μου τα χαφ σου λεγανε... σιγουρα εχει μεγαλη ευθηνη ο κοουτς.. αλλα με τετοια χαφ τι μπορει να κανει.. δεν μπορει να ελεγξει η ομαδα κανενα παιχνιδι.. δεν υπαρχουν σιγουρα ποδια, δεν υπαρχει ο τροχονομος στο κεντρο.. δειτε τι επαθε η σιτυ απο τοτε που τραυματιστικε ο ροντρι και η ρεαλ με την φυγη κροος.. αλλες ομαδες..
εμας με κακα και τα στραβα , σημειο αναφορας ολης της λειτουργιας ηταν ο μειτε.. τωρα ποιος>??
ποιος κραταει τα μποσκα, ποιος θα κρατησει μπαλα, ποιος θα κοψει η θα καλυψει??
τρεμαμενα ποδια στα χαφ ειναι αποδοχη ηττας..
οταν τα χαφ σου κρυβονται για να μην παρουν μπαλα και κανουν λαθος η οταν κανουν σερι λαθος , ποιος θα δψσει σιγουρια???
εγκληματα ο στρατηγος φετος σε ολη την διαχειρηση αλλα μεγαλυτερο εγκλημα ειναι η γυμνια στα χαφ..
θελαμε 2 και φερανε εναν τον μπακαγιοκο... τρελο
ειχαμε σταθερα εστω χαμηλου ταβανιου τον τσιγγαρα και τον διωξαμε για πλακα..
φερανε θυμιανη που δεν τον πιστευει κανενας..
τρελα πραγματα..
αν εχουν εστω μικρη επιγνωση της καταστασης πρεπει 1/1/25 να ειναι ηδη εδω ο μειτε και ενας γρηγορος χαφ...
ουτοπικο αλλα αυτο πρεπει να γινει..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ξεχάστε τα γρήγορα χαφ. Διότι ο λούτσε δεν έχει πρόβλημα με τους γρήγορους αλλά με το τι μπάλα γνωρίζουν.
Αλλά ποδοσφαιριστές που να τρέχουν και να γνωρίζουν ποδόσφαιρο κοστίζουν ακριβά.
κι επειδή είμαστε λίγο οικονομολόγοι πλέον δεν πιστεύω τίποτα!

μια ερώτηση αν ο λούτσε δεν ζήταγε την ανανέωση του σβαμπ, του μουργκ και του μπράντον.
τι φανταζόμαστε θα ήταν οι αντικάταστάτες τους? ποιοι, με τι χαρακτηριστικά και πόσο χρόνο θα ήθελε ο λούτσε να προσαρμόσει στο γκρουπ του όχι 5-6 νεοφερμένους αλλά 8-10
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ροστερ για να ξαναπαρει το πρωταθλημα μπορει να μην εχει.
Ροστερ για να κερδισει την Καλλιθεα μεσα στην τουμπα ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Ιδια λαθη, ιδια προσωπα, ιδιες αλλαγες που δε βγαινουν.

Ε φτανει. Πραγματικα φτανει.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δεν ξέρω αν κανείς μοιράζεται την ίδια σκέψη με μένα.

Ποια είναι αυτή? Μήπως η ομάδα επίτηδες δείχνει έτσι ...για να μην μας υπολογίζουν οι αντίπαλοι...παραμένουμε κοντά σε απόσταση αναπνοής ..και έρθει ντεμαράζ?

Τον έχω ικανό για όλα...η χθεσινή δήλωση μου έφερε ανάμνηση απο ανάλογη περσινή...ότι μας πολεμάνε...κτλ...

Πέρσι επίσης δεν μας υπολόγιζαν στην αρχή ως διεκδικητές...να μην ξεχνάμε που λέγαμε ότι μπορεί να καταλήξουμε 4οι -5οι κτλ.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

van rooy έγραψε:Δεν ξέρω αν κανείς μοιράζεται την ίδια σκέψη με μένα.

Ποια είναι αυτή? Μήπως η ομάδα επίτηδες δείχνει έτσι ...για να μην μας υπολογίζουν οι αντίπαλοι...παραμένουμε κοντά σε απόσταση αναπνοής ..και έρθει ντεμαράζ?

Τον έχω ικανό για όλα...η χθεσινή δήλωση μου έφερε ανάμνηση απο ανάλογη περσινή...ότι μας πολεμάνε...κτλ...

Πέρσι επίσης δεν μας υπολόγιζαν στην αρχή ως διεκδικητές...να μην ξεχνάμε που λέγαμε ότι μπορεί να καταλήξουμε 4οι -5οι κτλ.

Ε δε νομιζω να ειναι τακτικο πλανο να εχουμε να κερδισουμε στην τουμπα 3 μηνες.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Καλά εδώ πέρυσι μερικοί σου έδιναν την εντύπωση ότι η ομάδα θα παλέψει για την σωτηρία...
Και μερικοί χθες πέταξαν λευκή πετσέτα στο -3 στο τέλος του πρώτου γύρου...
Λέμε για παίκτες και προπονητή φοβικους...ότι χεζονται απάνω τους...αλλά μερικοί εδώ μέσα είναι πολύ πολύ πολύ χειρότεροι...
Δεν πιστεύουν την ομάδα...αλλά το πρόβλημα είναι ότι ΠΟΤΈ δεν πίστεψαν την ομάδα...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Οταν η ομαδα δεν πιστευει στον εαυτο της, ειναι δυσκολο να πιστεψει ο οπαδος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”