Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ανοίγω το τοπικ προκειμένου να γίνει η συζήτηση για τα τεκταινόμενα σε ένα τοπικ μαζεμένα
Προσοχή στο τι και στο πως γράφουμε
Προσοχή στο τι μεταφέρουμε!!!
Προσοχή στο τι και στο πως γράφουμε
Προσοχή στο τι μεταφέρουμε!!!
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δεν καταλαβαινω τον λογο που καποιοι λενε για "εμφυλιο".
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ειπε πριν 2 βδομαδες ΕΠΙΣΗΜΑ οτι ο ΑΣ ας ψαξει για την χρηματοδοτηση του γηπεδου??
Ε σημερα ο ΑΣ απαντησε οτι την βρηκε, και μαλιστα με γνωστοτατο επιχειρηματια.
Που το προβλημα λοιπον?? Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ το ειπε και ο ΑΣ επραξε αναλογως.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ειπε πριν 2 βδομαδες ΕΠΙΣΗΜΑ οτι ο ΑΣ ας ψαξει για την χρηματοδοτηση του γηπεδου??
Ε σημερα ο ΑΣ απαντησε οτι την βρηκε, και μαλιστα με γνωστοτατο επιχειρηματια.
Που το προβλημα λοιπον?? Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΕ το ειπε και ο ΑΣ επραξε αναλογως.
Για εμένα τον ταπεινό Eagle αν ισχυουν αυτα που λέει ο Γκουερινιο , τοτε να φτιάξει πρώτα το γήπεδο ο Τέλης και υστερα ο ΙΒΑΝ να δώσει αν δεν μπορεί να φέρνει κεφάλαια να δώσει και την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ !!! Το παραπάνω βέβαια δεν το ευχομαί εγω τον θέλω συμπαίχτη στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑς .Αλλα ο ΙΒΑΝ εχει αποδείξει με τις πράξεις του και τα έργα του ως τώρα , ο άλλος είπε απλώς σήμερα ένα λόγο να δούμε και το έργο.
Αυτά που λεει ο ψαράς δυστυχώς δεν εμπεριέχουν καμία υπερβολή. Ειναι πραγματικά ντροπιαστική η στάση του ΑΣ.
- paokkerkir
Δεν υπάρχει περίπτωση ο όποιος Μυστακίδης να ανακοινώνει ότι συμφώνησε να χτίσει την νέα Τούμπα αν δεν:
1) Είναι ήδη συμφωνημένη η αγορά της ΠΑΕ και θα ανακοινωθεί προσεχώς ή
2) "Απαιτεί" να αγοράσει την ΠΑΕ και κάνει μπάσιμο εκ πλαγίως
Το 2) μου φαίνεται αρκετά εώς πολύ δύσκολο. Το 1) είναι το πιθανότερο και λογικότερο. Θα δείξει η ιστορία.
Το 2) μου φαίνεται αρκετά εώς πολύ δύσκολο. Το 1) είναι το πιθανότερο και λογικότερο. Θα δείξει η ιστορία.
-
Εγώ το 2ο πιστεύω πως ισχύει αλλιώς ούτε θα ήταν τόσο επιθετικός ο ΑΣ, και θα είχε βγάλει και η ΠΑΕ ήδη ανακοίνωση.
-
Leonardo10 έγραψε:Εγώ το 2ο πιστεύω πως ισχύει αλλιώς ούτε θα ήταν τόσο επιθετικός ο ΑΣ, και θα είχε βγάλει και η ΠΑΕ ήδη ανακοίνωση.
Ο ασ δεν ειναι επιθετικος, η παε ηταν επιθετικη που ειπε τρεξτε τωρα να βρειτε επενδυτες. Ε τρεξαν και τους βρηκαν.
- FreeWatcher
Το μόνο αρνητικό είναι ότι η χρονική συγκυρία βρωμάει Μητσοτακίλα.
Με το που πέταξε το μπαλάκι στην κυβέρνηση μέσω ΑΣ ο Σαββιδης διεκδικώντας για τον ΠΑΟΚ έστω κ τμήμα αυτών που χαρίστηκαν στους Αθηνέζους με τα γήπεδα βγήκε αυτό.
Μακάρι να κάνω λάθος και να είναι όλα συμφωνημένα με Σαββιδη…
Με το που πέταξε το μπαλάκι στην κυβέρνηση μέσω ΑΣ ο Σαββιδης διεκδικώντας για τον ΠΑΟΚ έστω κ τμήμα αυτών που χαρίστηκαν στους Αθηνέζους με τα γήπεδα βγήκε αυτό.
Μακάρι να κάνω λάθος και να είναι όλα συμφωνημένα με Σαββιδη…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FreeWatcher την Δευ 16 Ιουν 2025, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Απλά είναι τα πράγματα.
Απόψε το όραμα της νέας Τούμπας μπήκε σε νέα τροχιά. Βρέθηκε αυτός που θα βάλει όλα τα λεφτά.
Καλό νέο.
Μένει να φανεί αν αυτός θα επιδιώξει να αγοράσει την ΠΑΕ. Η δήλωση του παραπέμπει σε τέτοια προοπτική.
Για μένα, πολύ καλό νέο (αν επαληθευτει) και μάλιστα αν γίνει με συναίνεση από την πλευρά του Σαββίδη.
Απόψε το όραμα της νέας Τούμπας μπήκε σε νέα τροχιά. Βρέθηκε αυτός που θα βάλει όλα τα λεφτά.
Καλό νέο.
Μένει να φανεί αν αυτός θα επιδιώξει να αγοράσει την ΠΑΕ. Η δήλωση του παραπέμπει σε τέτοια προοπτική.
Για μένα, πολύ καλό νέο (αν επαληθευτει) και μάλιστα αν γίνει με συναίνεση από την πλευρά του Σαββίδη.
paokkerkir έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση ο όποιος Μυστακίδης να ανακοινώνει ότι συμφώνησε να χτίσει την νέα Τούμπα αν δεν:
Αν το γήπεδο είναι μπιζνα, παραχώρηση για κατασκευή και εκμετάλλευση για Χ χρονική περίοδο, τότε μπορεί να είναι και το 2. Βέβαια στην ουσία θα μιλάμε για εξωση στην ΠΑΕ πρακτικά.
Πολλές οι συμπτώσεις για να μην είναι μια προσπάθεια εκδίωξης παντός, βλέπε ΝΟΒΑ, ακυρώσεις κερδισμένων διαγωνισμών, απόπειρες εξαγορών μετοχών λιμανιού αντί πινακίου φακής κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 16 Ιουν 2025, 22:53, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Dimitris_L4
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Απλά είναι τα πράγματα.
Καλό νέο.
Γκουερίνιο γιατι είσαι τόσο αρνητικός σε συμπλευση των δύο .Εξήγησε μου λίγο το σκεπτικό σου .Γιατι να παιρνουμε το αρνητικό σενάριο .Ολοι οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. θέλουμε την σύμπλευση αν είναι δυνατό.
- navigator11
Διάβασα στην κεντρική την ανακοίνωση του ερασιτέχνη. Εγώ έχω την εξής απορία από όσα διάβασα. Οι του ερασιτέχνη χρειάστηκαν τη συνδρομή - συμμετοχή φίλων του ΠΑΟΚ, ώστε να έρθουν σε επαφή με τον γνωστό Θεσσαλονικέα και υποστηρικτή του συλλόγου Μυστακίδη;;

Τρελό μούδιασμα η φάση. Και το λέω εγώ που ήμουν υπέρμαχος της αλλαγής αν πλέον δεν υφίσταται διάθεση η δυνατότητα σοβαρής ενασχόλησης με την ομάδα.
Θέλω όμως να σταθώ κυρίως στις ευθύνες του Ιβάν, γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με δική του αποκλειστική ευθύνη. Η μέχρι τώρα παρουσία του Ιβάν στην ομάδα χωρίζεται κατ εμέ σε δύο περιόδους. Στην προ νταμπλ και στην μετά. Εκεί που μας είχε μάθει σε ενεργή, έντονη και δυναμική ενασχόληση με την καθημερινότητα της ομάδας ξαφνικά πήγαμε στο άλλο άκρο, στην απουσία, την βαριεστημάρα, στην αργοπορία, στην υποστελέχωση, και στα λόγια τα μεγάλα τα κενά. Μετά το ντάμπλ βλέπουμε μία ομάδα να προχωράει με ό,τι υπάρχει. Μία ομάδα να προχωράει με λάθος επιλογές, με διοικητικά στελέχη αστεία, με στρατόπεδα, με τιμ Γιωργη τιμ προπονητη και σκαουτινγκ τιμ κλπ.
Το αποκορύφωμα είναι η σταθερή επωδός κάθε καλοκαίρι πως η ομάδα μπήκε μέσα και πως δεν θα γίνουν μεταγραφές αν δεν πουληθεί πρώτα κάποιος ή δεν διασφαλιστεί πρώτα η ευρωπαική συμμετοχή. Αμέσως αμέσως πετάξαμε στα σκουπίδια 2 σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης στο τσσου λου χάρη σε αυτές τις παλινωδίες.
Επίσης ενώ συστηματικά πλέον πουλάμε και εξασφαλίζουμε σημαντικά ποσά εντούτοις βλέπουμε αυτά είτε να μην επενδύονται είτε να χαραμίζονται σε καταφανώς ακριβές και άστοχχες επιλογές στερούμενες ποδοσφαιρικής λογικής.
Κερασάκι στην τούρτα οι δηλώσεις Κυρ Κυρ στην ΓΣ (απο το 2019 και μετά έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες άστοχες δηλώσεις έχει κάνει ο συγκεκριμένος) για το γήπεδο. Η αντίδραση λοιπόν του ερασιτέχνη ήταν άμεση και μάλιστα μιλούσε για ΔΙΚΑ ΜΑΣ γήπεδα. Αυτή η διατύπωση στο δικό μου μυαλό δημιουργεί την αίσθηση πως η φάση για την Νέα Τούμπα στράβωσε στην συμφωνία για την ιδιοκτησία του γηπέδου και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης και σε τίποτα άλλο. Για ποιον λόγο να τονίσει ο ΑΣ οτι τα γήπεδα διασφαλίζει να είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Ε με συγχωρείτε αλλα μόνο εμεις εδω μέσα εθελοτυφλούμε τόσο καιρό αναφορικά με το χάλι που επικρατεί στην ΠΑΕ και την εικόνα εγκατάλειψης που δίνει. Αναμενόμενη λοιπόν η κίνηση του ΑΣ...
Πως κατάφεραν και γάμησαν έτσι ακόμη ένα καλοκαιρι και πιθανώς την επομενη σεζον και τον εορτασμο των 100 χρονων????
Θέλω όμως να σταθώ κυρίως στις ευθύνες του Ιβάν, γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με δική του αποκλειστική ευθύνη. Η μέχρι τώρα παρουσία του Ιβάν στην ομάδα χωρίζεται κατ εμέ σε δύο περιόδους. Στην προ νταμπλ και στην μετά. Εκεί που μας είχε μάθει σε ενεργή, έντονη και δυναμική ενασχόληση με την καθημερινότητα της ομάδας ξαφνικά πήγαμε στο άλλο άκρο, στην απουσία, την βαριεστημάρα, στην αργοπορία, στην υποστελέχωση, και στα λόγια τα μεγάλα τα κενά. Μετά το ντάμπλ βλέπουμε μία ομάδα να προχωράει με ό,τι υπάρχει. Μία ομάδα να προχωράει με λάθος επιλογές, με διοικητικά στελέχη αστεία, με στρατόπεδα, με τιμ Γιωργη τιμ προπονητη και σκαουτινγκ τιμ κλπ.
Το αποκορύφωμα είναι η σταθερή επωδός κάθε καλοκαίρι πως η ομάδα μπήκε μέσα και πως δεν θα γίνουν μεταγραφές αν δεν πουληθεί πρώτα κάποιος ή δεν διασφαλιστεί πρώτα η ευρωπαική συμμετοχή. Αμέσως αμέσως πετάξαμε στα σκουπίδια 2 σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης στο τσσου λου χάρη σε αυτές τις παλινωδίες.
Επίσης ενώ συστηματικά πλέον πουλάμε και εξασφαλίζουμε σημαντικά ποσά εντούτοις βλέπουμε αυτά είτε να μην επενδύονται είτε να χαραμίζονται σε καταφανώς ακριβές και άστοχχες επιλογές στερούμενες ποδοσφαιρικής λογικής.
Κερασάκι στην τούρτα οι δηλώσεις Κυρ Κυρ στην ΓΣ (απο το 2019 και μετά έχω χάσει το μέτρημα για το πόσες άστοχες δηλώσεις έχει κάνει ο συγκεκριμένος) για το γήπεδο. Η αντίδραση λοιπόν του ερασιτέχνη ήταν άμεση και μάλιστα μιλούσε για ΔΙΚΑ ΜΑΣ γήπεδα. Αυτή η διατύπωση στο δικό μου μυαλό δημιουργεί την αίσθηση πως η φάση για την Νέα Τούμπα στράβωσε στην συμφωνία για την ιδιοκτησία του γηπέδου και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης και σε τίποτα άλλο. Για ποιον λόγο να τονίσει ο ΑΣ οτι τα γήπεδα διασφαλίζει να είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Ε με συγχωρείτε αλλα μόνο εμεις εδω μέσα εθελοτυφλούμε τόσο καιρό αναφορικά με το χάλι που επικρατεί στην ΠΑΕ και την εικόνα εγκατάλειψης που δίνει. Αναμενόμενη λοιπόν η κίνηση του ΑΣ...
Πως κατάφεραν και γάμησαν έτσι ακόμη ένα καλοκαιρι και πιθανώς την επομενη σεζον και τον εορτασμο των 100 χρονων????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 16 Ιουν 2025, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.