Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές

Return

από Sera4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Taseos έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 10:26 Γράφτηκες χθες και αυτό που σε εντυπωσίασε και σχολίασες είναι αυτό? lol. Σας έχουν σε κάνα δωμάτιο οκους μαζί ή δουλεύετε remotely?
Τα ενοίκια είναι ακριβά, καθένας από το σπίτι του 8-)
από Sera4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Αυτός ο Καπουαντί είναι συνομοταξίας Κόλευ, με το καλάμι την βρίσκει, δε νομίζω ότι απασχολεί με βάση τις ανάγκες μας και την προηγούμενη εμπειρία μας.
από Sera4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Ζητάτε κι άλλο χαφ ακόμα κι αν έρθει ο Ζαφείρης,και στο τέλος απογοήτευση και κράξιμο, ποτέ χρησιμοποίησε ο λουτσεσκου 5 χάφ?

Η απόκτηση ενός ακόμα χαφ, δεν προκύπτει τόσο από τον αριθμό των πιθανών υπάρχοντων (αναφέρομαι στο σενάριο της από τώρα απόκτησης του Ζαφείρη), όσο στα χαρακτηριστικά ...
από Sera4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 21:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV

Ζιφκοβιτς, Μειτε άκρως επικίνδυνοι.
από Sera4
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Θέλει τεράστια προσπάθεια να παρουσιάσεις αυτό το αισχρό θέαμα,οποτε συγχαρητήρια.
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 07:34
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει πιο πιασμένη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.

Μιλάμε πρέπει να είμαστε οι μόνοι που κάνουμε προετοιμασία, οι υπόλοιπες ομάδες κοροϊδεύουν ξεκάθαρα. Τρέχουμε μόνοι μας και βγαίνουμε δεύτεροι, αυτό αποτελεί έναν μικρό άθλο.

Σαφώς και την Κυριακή με τέτοια εικόνα -που ...
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Να πούμε απλά ότι χθες ο αντίπαλος για πάνω από 60 λεπτά έπαιζε χωρίς φορ. Και ο φορ που μπήκε μετά ήταν ο Duje Cop. :lol:

Εντάξει ας τους τον πάρουμε, δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 50 χιλιάρικα.

Τα δε χαφ, άστα, αυτός ο Ντάντας κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μου έρχεται τώρα στο μυαλό.

Είπαμε ...
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Όλων ο κ@λος ανοίγει, ενώ ο δικός μας με τους Αυστριακούς ήταν σφιχτός.

Κωλοφαρδοι ξεκωλοφαρδοι είχαν τουλάχιστον από 2-3 καθαρές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους.
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Χωριά δεν είναι ούτε οι Αυστριακοί ούτε οι Κροάτες. Σκορποχώρι μοιάζουμε εμείς απέναντί τους, όμως αυτή την περίοδο. Εκεί είναι το όλο ζήτημα και εκεί είναι η ευθύνη του τεχνικού επιτελείου 100%.

Πώς μια σαφώς ανώτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, έχει αυτή την εικόνα. Και δεν είναι ότι οι αντίπαλοι έχουν ...
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Να στείλουμε κανένα μήνυμα στη σελίδα να το κατεβάσουν αν είναι το άρθρο. Είναι και της μόδας, τις τελευταίες μέρες.
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ε δεν ανέβασε κάτι ο Μπούζας ακόμα, τί να κάνουμε, κάπως πρέπει να περάσει η μέρα :geek:
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Καθαρό playmaker ο Φιτζ Τζιμ, σίγουρα θα βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας, αμυντικά και σωματικά ολίγον σοφτ. Πέρυσι με το βάζελο μου είχε αφήσει καλή εντύπωση.

Από που προκύπτει το ενδιαφέρον αν επιτρέπεται;
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μαυροπάνος είναι ένα στόπερ μιας χρήσης, που το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει βγάλει με 3αδα στα στόπερ στη Γερμανία.

Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου αν χάλασε κάτι και αν υπήρξε ενδιαφέρον, πιστεύω πως δεδομένου και του γεγονότος πως ο Λόβρεν μας τελειώνει του χρόνου, πρέπει να ...
από Sera4
Παρ 22 Αύγ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Κυριακή κοντή γιορτή, αλλά και υπομονή με τον παίχτη, όπως και με όλους τους καινούργιους, μην ξεκινήσουμε το σταύρωμα αμέσως.
από Sera4
Κυρ 24 Αύγ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι και αλλιώς μέχρι τις 2/9 έχουμε 8 μέρες, δεν είναι ότι έχουμε και περιθώριο.

Δεν ξέρω πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε η υπόθεση Ζαφείρη, αλλά παρά το δυνατό ξεκίνημα, το κλείσιμο των μεταγραφών απογοητεύει από άποψη σχεδιασμού. Και αυτό δεν αλλάζει.