Η αναζήτηση βρήκε 86 εγγραφές
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Εγώ, προσωπικά, είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε τον Λουτσέσκου ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Καλά ρε αθεόφοβοι, πάλι γκρίνια και μιζέρια και off topic; :lol:
Αφού είπαμε Νοέμβρη θα δούμε μπάλα, 12 Σεπτέμβρη θα κάνουμε ταμείο μεταγραφών, οι ομάδες του Λούτσου καλοκαίρι δεν παίζουν μπάλα, το φορ δε χρειάζεται να τη βάζει γιατί θα τη βάζουν οι υπόλοιποι, η ομάδα που έχουμε τώρα αρκεί για ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Φοβάται και τη σκιά του αλλά είναι ειδικός και στα πάντα. Από χρηματιστήριο και εμβόλια mrna μέχρι προπονητική και σκαουτινγκ. Άμα ο κουλης έφερνε στην Ελλάδα τις χαρές που μας έχει δώσει ο Λουτσε θα τον ψήφιζα και εγώ.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τα πρακτικά αργούν? Γιατί δεν τα βγάζει ο ΑΣ να ξεφτιλίσει την ΠΑΕ κ τα ψέμματα του υπαλλήλου Αγγελου ?
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Αυτος που θα συμφωνα με τον μεγα Ραζβαν,περισυ τον Νοεμβριο, θα επαιρνε συντομα την ευκαιρια του;; Γιατι εγω με την φανελα του ΠΑΟΚ τον θυμαμαι μονο στο βιντεο παρουσιασης.
Τον φάγανε τα κυκλώματα το Βεράτι
Μπορει να ειναι τερμα ακαταλληλος. Δεν λεω το αντιθετο. Αλλα οταν βγαινεις και ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παιχταράς και ρεκορ μεταγραφής..ε άμα αξίζει κάποιος να πας αεροδρόμιο, είναι αυτός. Έλληνας, πιτσιρικάς και χρόνια στο εξωτερικό. Γι αυτόν θα σημαίνει κάτι η υποδοχή.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ, πιο πολυ, νομίζω υπερβάλουμε για τα ρόστερ των ανταγωνιστών μας. Ας καλύψουμε εμείς τα κενά μας και το Μάιο θα είμαστε καλά.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ναι, αλλά απο την άλλη αν είναι πρόταση του Ιταλού, ε μετράει λίγο παραπάνω η άποψή του, όπως και να το κάνουμε. Αλλιώς τι τον φέραμε?
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαιμε ονόματα και παίκτες πριν καν δουμε τι παικτης ειναι
Ωραία λογική ρε Γιώργο.
Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.
Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.
Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
[/quote]
Η Στουτγκαρδη εκανε αυτη την προσφορα γιατι ο ΠΑΟΚ επικοινωνησε οτι τον δινει στα 20.
Εγω τα βαζω με τον ΠΑΟΚ γιατι εχει αποτιμησει χαμηλα ΚΑΙ τον Ντελια ΚΑΙ τον Κουλιερακη.
Επισης φαινεται οτι υπαρχει θεμα με τα μανατζερικα γραφεια, γιατι δεν γινεται να ερχονται τοσο χαμηλες προσφορες ...
Η Στουτγκαρδη εκανε αυτη την προσφορα γιατι ο ΠΑΟΚ επικοινωνησε οτι τον δινει στα 20.
Εγω τα βαζω με τον ΠΑΟΚ γιατι εχει αποτιμησει χαμηλα ΚΑΙ τον Ντελια ΚΑΙ τον Κουλιερακη.
Επισης φαινεται οτι υπαρχει θεμα με τα μανατζερικα γραφεια, γιατι δεν γινεται να ερχονται τοσο χαμηλες προσφορες ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα? Οτι εχει γράψει ο κουβεντιδης ισχύει, επειδή τον πήραν στην παε? Κ σε συνέχεια αυτού, οτι έγραφε ο κουβεντιδης το πιστεύεις δηλαδή? Ή μονο αυτό με τη Μαρία?Special 4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:51 Το ότι η Μαρία παζάρευε τα 20 χιλιάρικα και τα 50 χιλιάρικα, τα έλεγε ο νυν εκπρόσωπος τύπου Κουβεντίδης.
Δεν είμαστε χρυσόψαρα.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε απο κοπέλα στα 18 μου δεν περίμενα με τόση ανυπομονησία να γράψει μήνυμα.

- Τετ 27 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το επιχείρημα "Ιταλός αρχισκάουτερ φέρνει Ιταλό στόπερ, τι θέλετε μπχιά" είναι αφοπλιστικό.
Λες και οι Ζοζέ Μπότο αυτού του κόσμου δεν υπήρξαν ποτέ.
Άρα αφού δοκιμάσαμε μποτο να μην δουλεύουμε με σκαουτερς? Να λέμε εδώ παίχτες, να γίνεται δημοψήφισμα και η ΠΑΕ να αγοράζει. Αλήθεια αδυνατώ ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω πάντως στο σχετικό απόσπασμα του βαζελορεπορτάζ για τον Γυψοσανίδη
Για το ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλη ανάσα καθώς είχε βγει… κίτρινη κάρτα από την UEFA.
Και μετά σκέφτομαι κάτι δικούς μας που σκίζανε τα βρακιά τους τα προηγούμενα χρόνια περί απάτης FFP και ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Eνταξει ρε παιδια το παλικάρι είπε ότι άκουσε κάτι για ντόμινο.. μην τον πετροβολησουμε κιολας. Αν εβαζε γρίφο για μεσι θα τον ευχαριστουσαμε όλοι. Οκ ίσως λάθος που το μοιράστηκε με γρίφο, αλλά στην πράξη, την αγωνία του μοιράστηκε.
Δεν είναι και ουρανοκατεβατος, να πεις ότι μπήκε να βάλει ...
Δεν είναι και ουρανοκατεβατος, να πεις ότι μπήκε να βάλει ...