Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Συγγνώμη που θα χαλάσω το κλίμα, αλλά:
1) Είναι αλήθεια ότι στο μνημόνιο που πρότεινε η ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία ημερομηνία και ότι κάθε νομικός θα το απέρριπτε ;
2) Είναι αλήθεια ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος δέσμευσης κεφαλαίων και ότι δεν υπήρχε ρήτρα διαφυγής για τον ΑΣ σε περίπτωση που ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητησε να εχει στα χερια της ενα proof of funds εως τελος του ετους. Η επιτροπη συσταθηκε οπως ειπανε και θα ανακοινωθει εντος ολιγων ημερων. Αυτη θα αναλαβει να βγαλει ενα προσεγγιστικο ποσο που θα χρειαστει. Τωρα 10 πανω 10 κατω δε ξερω. Δεν ειμαι ειδικος.
Αρα δεν έδωσαν χρονοδιάγραμμα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ καλη ερωτηση. Πιστευω οτι μετα το φιασκο με το μνημονιο της ΠΑΕ ο ΑΣ δεν εχει την ιδια διαθεση να δουλεψει με την ΠΑΕ και πλεον δουλευει πιο κυνικα και ψυχρα απεναντι της. Οποτε εχουν μπει σε μια διαδικασια του show me the money αλλιως το εργο το παιρνει αλλος.
Επιλέγεις να πιστέψεις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος συνταξε το μνημονιο; Ποιος το εθεσε και ζητησε σε μιαμιση ωρα ειτε το υπογραφετε ή το παιρνουμε σαν οχι; Ο ΑΣ;
Τώρα μιλάμε σαν 2 οπαδοί του ΠΑΟΚ, ή ένας οπαδός με τον ΑΣ; Επιμένεις να πιστεύεις ότι λέει ο ΑΣ και το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα ενώ η ΠΑΕ θεωρείς οτι λέει ψέμματα στα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
το μνημονιο υπαρχει. Οπως υπαρχουν και τα "οι μασκες επεσαν" που δεν υπεγραψαν αυτο το πραγμα αμεσως μετα την συναντηση. Τωρα μιλαμε σαν 2 οπαδοι του ΠΑΟΚ ή ενας οπαδος με τον υπευθυνο επικοινωνιας της ΠΑΕ;
Μα εγω δεν πήρα δεδομένο ότι η ΠΑΕ λέει αλήθεια και ο ΑΣ ψέμματα. Εσυ το κάνεις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μάλλον εννοεί ότι θα ιδρύσει εταιρεία με μέτοχο την μπελτερα. Βέβαια την κουβέντα την πάτε όπου να ναι. Ποια είναι η εναλλακτική θα μάθουμε? Γιατί έχετε τόση εμπιστοσύνη σε έναν άγνωστο και στον Ιβάν τόση καχυποψία? Να τα μάθουμε όλα να τα ζυγίσουμε τα πράγματα. Αν ο Ιβαν δεν μέχρι τότε, ο κ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δοθούν τα πρακτικά νομίζω το θέλουμε όλοι. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα ποιος κοροϊδεύει ποιον.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πρακτικά θα βγουν? Γιατί νομίζω θα πέσει πολυ κωλοτουμπα.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.
για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.
Πρέπουσα απάντηση ίση με αντιληπτική 12 χρόνου.
Άνθρωπος μπορεί να ήσουν όπως λες αλλά αμφισβητώ το αν είσαι λογικός άνθρωπος. Και επειδή όπως αντιλαμβάνονται υπάρχει υποβόσκων ασπρεγκερ θα σου μιλήσω ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω κερδίσει κάτι απο τον Σαββίδη. Να κατεβαίνει η ΠΑΟΚαρα στην Αθήνα κ στον Πειραιά και να είναι φαβορί. Να τρέμουν οι αλλοθρησκοι το παοκακι που έλεγαν κάποτε, που χάνει απο τη Λαμία.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
ποια τεκμηρια και ποιος εξαφανιζεται ? καθε μερα γραφω προσωπικα
παλι τα ιδια και τα ιδια αναμασας. τα ειπαμε αυτα προσφερε ο Ιβαν και τον ευχαριστουμε. και ο μεγαλος ΠΑΟΚ του προσφερε πολλα και τον εφερε στο προσκηνιο στην χωρα τον εκανε αναγνωρισιμο και του εδωσε δοξα.
τα ξερει αυτα ο ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αργούν τα πρακτικά?
- Παρ 15 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εδώ είναι το τοπικ του εμμονικου που θάβει τους έλληνες και τους μικρούς και χθες έπαιξαν Μιχαϊλίδης , Πέλκας, Ντελιας, Μύθου και Χατζιδης σε ματς ζωής και θανάτου;
Εισαι αδικος, ελληνες εχει αναγκαστικα φετος η ομαδα γιατι εχουν αλλαξει οι κανονισμοι εντος και εκτος συνορων.
Ειδαμε και τις ...