Δώστε τα εργαλεία στον αρχιστρατηγο των 2 ηπείρων και των πέντε θαλασσών και θα σηκωσουμε το CL φετος.
Τι πάει να πει παίζουμε στο Europa?
Όλοι υπέροχοι! Φεντορα βάλε αλλά 10 τεμάχια και θα στο βαφτίσω εγω το παιδί.
Η αναζήτηση βρήκε 86 εγγραφές
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 29 Αύγ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Α και κάτι άσχετο με την ομάδα. Μπορεί και να με κράξετε, αλλά μ αρέσει πολυ ο Σπυρόπουλος. Άκουγα αυτόν που έκανε περιγραφή την αεκ στον σπορ φμ..και αεκτζης να ήμουν θα σιχαινομουν να τα παρουσιάζουν όλα τόσο μονοπαντα.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ουτε αυτο βγαζει νοημα. Εγινε χαμος για να μην φυγει. Τον κατεβασε ο κοσμος αρον αρον. Επεφταν τηλεφωνα στην ΠΑΕ με μπινελικια. Τελικα τον γυρισαν πισω και ανανέωσε, και ξαφνικα επεσε στο ρραπεζι σκεψη για πωληση του?
Δηλαδη εχουν καποιο θεμα αντιληψης? Θεωρουν τοσο βοδια τον κοσμο?
Οτι τι? Α ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Βολιακουρας παίρνει φανέλα βασικού σπίτι αν έρθει, Μάιο σηκώνει γιουροπα, Σεπτέμβριο τον παντρεύει ο Λουτσε.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Γραφετε για τον Σερα ο οποίος έχει ενα μηνα στην ομάδα.Τον παιχτη μπορει να τον ξερει.Αλλά πότε προλαβε να μαθει ποια ειναι η δυναμικη του ΠΑΟΚ και του πρωταθληματος ωστε να κρινει αν κανει ο παιχτης;Γιατι σαν Ιταλος λογικα θα μας εχει πολυ χαμηλα σαν πρωταθλημα στο μυαλο του.
Τελος παντων ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Γίνεται να σταματήσει να χρησιμοποιείται το επιχείρημα "Καλά δεν ξέρει ο πρώην αρχισκάουτερ της Γιούβε";
Πρώτον, σας είπε κανείς ότι οι αρχισκάουτερ δεν κάνουν λάθη; Ο Πορτογάλος πρώην αρχισκάουτερ της Μπενφίκα και της Σαχτάρ, 2 ομάδων που εξειδικεύονται στο να βρίσκουν διαμάντια, έδωσε 3.5Μ για ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά, επειδή είναι φόρουμ και οχι προσωπική διαμάχη, να ζητήσω συγγνώμη από οποιο παιδί ενοχλήθηκε απο το ύφος μου.
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
ΟΜΩΣ, δεν μπορεί να λέμε ο Μπότο κάνει λάθη, ο σερα κάνει λάθη και να γράφουμε με ύφος χιλίων καρδιναλιων ότι είναι 3ο-4η επιλογή και μακάρι να βγει λαβράκι, αν είμαστε πολυ τυχεροί ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Βέβαια και ο βερρατι μισοριξια ήταν αλλά ούτε με αίτηση δεν του έπαιρνες την μπάλα. Πάντως και δεύτερος Ιταλός, νομίζω σημαίνει ότι ακούγεται ο σερα.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Γύρισε η καραμέλα με τα πολλά έσοδα πάλι...αν και έχουν ανεβάσει ποσα παλικάρια τους ισολογισμούς. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Τους κουλιερακηδες, ντελιες, τζοληδες, και ότι ακόμα έρθει στο μέλλον, τους κληρονόμησε ο Σαββίδης? Τι επένδυση εκανε και συνεχίζει να κάνει, μαζί και με τη θερμη τώρα, για να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός ο cassiera μ αρέσει πολυ εμένα..
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εμένα μου άρεσε η ομάδα στο πρώτο. Και ο ιβανουσετς θα βοηθήσει πολυ όσο περνάει ο καιρός πιστεύω. Γενικα σουταρουμε και παραπανω. Μπράβο για το τρίποντο, πάμε στη διακοπή και να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι.
Υγ. Μπορεί να είμαι αμπαλος, αλλα εγω δεν τον βρήκα κακό τον οζντοεφ. Μην σας πω μου άρεσε ...
Υγ. Μπορεί να είμαι αμπαλος, αλλα εγω δεν τον βρήκα κακό τον οζντοεφ. Μην σας πω μου άρεσε ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εναν Τσουμπα Ακπομ θελουμε βασικα. Εγω συμβιβαζομαι και με τον Τσουμπα που μας ειχε πρωτορθει και ηθελε δουλιτσα. Ενα καθαροαιμο αλογο.
Α και εξτρεμ θελουμε! Αριστερο! Μεχρι στιγμης ολοι δειχνουν λιγοι εκει... και Ζιφκο και Ντεσποντοφ και φυσικα Ταισον...
Ε όχι και λίγος ο Ταισον ρε παιδια ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ή ποιον προτιμάει ο Λουτσε
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα
o χιλιολατρεμενος σου Ιβαν τα 2.2 εκατομμυρια του μπασκετ θα τα χαρισει?
Γιατι οταν τα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Πάντως όπως έγινε η δουλειά με την ανάμειξη του με το γήπεδο και ότι έγινε με τον Ιβάν, θα πρέπει να ξέρει ότι θα κριθεί πολύ αυστηρά. Δηλαδή θέλω να πω ότι δεν θα είναι αρκετό να κάνει μια ομάδα τύπου αεκ μάκη αγγελόπουλου.....θα κριθεί θετικά μόνο εάν κάνει ομάδα και καταφέρει να τη βάλει ...