Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Ουτε στο μαιευτήριο τέτοιο άγχος. Άρρωστη καψούρα!

- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αν και έχουμε πρόβλημα στα στημένα , νομίζω για σήμερα είναι λίγο υπερβολική η κριτική. Τωρα με igamane και giroud , μαζί κ με τις τέλειες αλλαγές παιχνιδιου, νομίζω ήθελες ριο βιντιτς στα ντουζενια τους για να μη φας γκολ.
Μπράβο στην ομάδα! Τα καλύτερα έρχονται!
Μπράβο στην ομάδα! Τα καλύτερα έρχονται!
- Παρ 24 Οκτ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η φάση του Γιακουμάκη είναι τεράστια επέμβαση του τερματά τους και τύχη που ακουμπάει ελάχιστα ο πρώτος αμυντικός. Εκεί γίνεται το 2 5 και λαμβάνει τέλος η σεμνή τελετή. Οπότε δε θεωρώ ότι είμαστε τόσο τυχεροί, όσο παρουσιάζεται.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα
Να ρίξω κ εγω τον κουβά μου. Γαυρος αιντχοβεν γκολ μετά το 75.
Εδιτ: μήπως να το σβήσω μη μου ζητήσει και εμένα ποσοστά απο τα κέρδη ο ΑΣ.
Εδιτ: μήπως να το σβήσω μη μου ζητήσει και εμένα ποσοστά απο τα κέρδη ο ΑΣ.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Εντάξει χάσαμε. Ίσως κάποιος να έλεγε ότι ήμασταν αφελείς στο πρώτο μισάωρο, αλλά όχι ρε παιδιά ξαφνικά γίναμε για τα σκυλιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε παίχτης μας αυτό που έκανε ο τζουρισιτς και να μην έφευγε για ντουζάκι απευθείας..
Η ομάδα θα τους ξεπεράσει και αυτους τους περίεργους, γιατι ...
Η ομάδα θα τους ξεπεράσει και αυτους τους περίεργους, γιατι ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Μη σε αγχώνει αυτό, άστους να χαρούν λιγο, αν δεν κάνω λάθος σε 1μιση μήνα ερχονται Τούμπα.thomas Murg έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:40 Τι ωραία που είναι να έχεις όλο το μιντιακό σύστημα μαζί σου...Ομαδάρα ο Βάζελος, τον πάτησε τον ΠΑΟΚ κ.ο.κ. Το ποκ να είναι ευχαριστημένο κι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Δηλαδή προκειμένω να περάσει κάποιος την άποψή του πρέπει νσ χαρακτηρισει και να μειώσει τους υπόλοιπους? Μηπως να γράφονται εδώ μέσα μονο διαλέξεις απο αυτους που βλέπουν ποδοσφαιρο και εμείς απλά να διαβάζουμε?
Υγ. Ποσο αδόκιμη μπορεί να είναι η σύγκριση προηγούμενων εποχών με την τωρινή? Ειναι ...
Υγ. Ποσο αδόκιμη μπορεί να είναι η σύγκριση προηγούμενων εποχών με την τωρινή? Ειναι ...
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Βγάζοντας έξω γήπεδα και ΑΣ. Εύχομαι η ομάδα με τέλη στο τιμόνι να γιγαντωθει!
Υγ. Μακάρι να εχουμε και το ιδανικό, αν και απίθανο, σενάριο, να τα βρουν Ιβαν και Τέλης για το καλό της ΠΑΟΚαρας.
Υγ. Μακάρι να εχουμε και το ιδανικό, αν και απίθανο, σενάριο, να τα βρουν Ιβαν και Τέλης για το καλό της ΠΑΟΚαρας.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Εγώ δεν ξέρω πως ακριβώς είναι και πιστεύω κανένας μας δεν μπορεί. Δηλαδή μπορώ και εγω να φτιάξω σενάρια, έστω κ τραβηγμένα, που να βγάζουν ας πουμε τελείως άλλη ιστορία.
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου ...
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μπλέξει τα μπούτια και απορώ με κάποιους που ξέρουν με τόση βεβαιότητα, τι έχει γίνει. Ρε παιδιά πριν κάνα μήνα δε γινόταν χαμός μη μετοχοποιησει τα λεφτά ο Ιβαν και πάρει και την ΚΑΕ για να μην την πάρει ο Μυστακιδης? Τώρα ξαφνικά αυτά τα λεφτά δεν είναι δάνειο, αλλά μαύρα? Και πως τα εμφάνισε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα όσα έχουν συμβεί απο το καλοκαίρι είναι για να διδάσκονται σε μεταπτυχιακό του τμήματος ψυχολογίας.
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports
Έτσι έκανε πάντα ο τεττεη ή έγινε τρανός τώρα? Ρίξτε 5 γκολ ρε στους κομπλεξικους.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα! Τώρα για την ομάδα των βουπου τι να πούμε..τσίρκο με κλόουν τον ρουκουνακη και τον τεττεη που έστειλε τον Τέιλορ στα αποδυτήρια και ζήταγε και τα ρέστα.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
1) πως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΠΑΟΚ, αυτός που προσβάλει την ηθική μας, ο βαλτός από νδ ΕΟΚ νάτο κλπ που υποτίθεται ότι παίρνει την καε για να πάρει το γήπεδο αλλά μετά δε θα πάρει το γήπεδο αλλά μετά θα κάνει πίσω στα της καε γιατί έτσι τελικά είναι αυτός που έκανε το βήμα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Μετά τα τζάμπο που μετράνε για τα Χριστούγεννα..36 μέρες για Ζαφείρη