Η αναζήτηση βρήκε 178 εγγραφές

Return

από Nassos
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αν το πρώταθλημα που πήρες προπερσυ στα δικά σου μάτια ήταν αποτέλεαμα σωστού σχεδιασμού δικαίωμα σου αλλά διαφωνώ σαν να μην υπάρχει αύριο. Ρόστερ ελειπέστατο. Ναναι καλά ο Λούτσι και η ψυχή που έβγαλε το σύνολο του και το πήραμε.

Καλα αυτό για την δεκαετία προφάνως δεν κατάλαβες τι ...
από Nassos
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.

Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να γιγαντωνεται ...
από Nassos
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μπράβο στην ομάδα. Εντάξει άμυνα πειραματική λογικό να μην υπάρχει συνεννόηση. Μπιανκο μου αρέσει πολυ, όσο περισσότερο τον βλέπω.

Δεν ξερω γιατί υπάρχει τόση γκρίνια. Η ομάδα έκανε ευκαιρίες για 10 γκολ, οκ θέλουμε επιθετικό το ξέρουμε. Κερδίσαμε 4-1 κ προχωράμε.
από Nassos
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Άμα τραυματιζοταν ο Ντελιας τι θα ήταν? Τι μας νοιάζει πιο πολύ να κερδίσουμε την Κυριακή ή αν θα παίξουμε με τον γαυρο προημιτελικά?
από Nassos
Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

navi επειδή τυγχάνω οπαδός της united ήθελα να αναφέρω αυτό το παράδειγμα για ακριβώς τους αντιθετους λόγους. Η united πληρώνει ακριβώς αυτό που λέω. Ότι εδώ και χρόνια ειναι ένα διοικητικό μην πω τι και οχι τους κακούς προπονητές της σε αντίθεση πχ με τη σιτυ που τη διαφορά δεν την κάνει ο Πεπε ...
από Nassos
Παρ 19 Δεκ 2025, 00:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Είδατε το παιχνίδι ρε παιδιά και τα γράφετε αυτά τα πράγματα? Το τι θάψιμο θα είχε φάει ο Λουτσέσκου άμα παίζαμε έτσι με την 4 της Ρουμανίας δε λέγεται.
Και εσείς γράφετε για προπονητικό μαστερκλας? Οι άλλοι βάλανε 2 και είχαν ευκαιρίες για παραπάνω.

Μακάρι πάντως και στην αεκ να τα βλέπουν έτσι ...
από Nassos
Παρ 19 Δεκ 2025, 00:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Με το ίδιο σκεπτικό, εγω ξερω οτι έχει κερδίσει μονο ένα ντέρμπι και αυτό με το ζόρι. Για να κερδίσει οτιδήποτε στο τέλος της σεζόν πρέπει να κερδίσει και ντέρμπι. Μπορεί?
από Nassos
Σάβ 20 Δεκ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd

Με νορμάλ διαιτητή, τριμπαλο στους μουλωχτους. Και βράβευση σιωπη στο τέλος του αγωνα ως καλύτερο παιδί 2025.
από Nassos
Σάβ 20 Δεκ 2025, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd

Κεφαλιά Βολιακο, 1 Ντελιας και 1 ο Ταισον. Λογικά 2 ασίστ ο ζιβκο. Είναι πρόσφατη η ήττα μας και θα μπούμε αποφασισμένοι. Οπότε εγω, δεν βλέπω το πως ΔΕΝ θα κερδίσουμε.
από Nassos
Δευ 22 Δεκ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή μετά και την χτεσινή εμφάνιση για εγκλήματα θα διαβάζουμε? Εντάξει ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Γερεμεγιεφ, αλλά μήπως τελικά δεν είναι τόσο εγκληματίες αυτοί που έχουν φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα? Που είναι ο τσιριβεγια που ζήλευε εδώ μέσα πολύς κόσμος? Η πληρότητα στα σέντερ ...
από Nassos
Δευ 22 Δεκ 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ε καλά, δε χρειάζεται διδακτορικό ψυχολογίας για να δεις οτι για τις πίκρες είναι υπεύθυνος ο ραζβαν και για τις χαρές οι παίχτες.
από Nassos
Δευ 22 Δεκ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά με τον Τάισον δεν το πήραμε το μάθημά μας. Ο Μπερνάρ είναι ακριβώς περίπτωση Τάισον. Μάλιστα ο ίδιος ο Τάισον λέει φέρτε τον με κλειστά τα μάτια. Εγώ γράφω ότι αν έρθουν τώρα το Γενάρη Γιαννούλης και Μπερνάρ θα πάρουμε άνετα το πρωτάθλημα και ας έχουμε φορ τον Γερεμέγιεφ και στόπερ το ...
από Nassos
Τετ 24 Δεκ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Και για τον χατζηδιακο είχε βγει οτι ήθελε εγγυήσεις, οτι θα είναι βασικος, που του της έδωσε η Κοπεγχάγη. Δε νομίζω οτι υπαρχει κάποιος που θεωρεί οτι δουλεύουν ολα καλά στη διοίκηση, αλλά ας μην τους φορτώνουμε και το προπατορικο αμάρτημα. Φέτος έγιναν κάποια βήματα, με την πρόσληψη επαγγελματιών ...
από Nassos
Τετ 24 Δεκ 2025, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ναι γ αυτό έβαλα το κανονικά ..μέχρι κ το καρτουν ο ραλιστας κάνει οτι γουστάρει χωρίς συνέπειες.
από Nassos
Κυρ 28 Δεκ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αν, ο σκοπός τους είναι, να αλλάξουν την ΕΠΟ και να επιστρέψουμε σε παλιά καθεστώτα, είναι πόλεμος προς όλες τις υπόλοιπες ομάδες και ασφαλώς και προς τον ΠΑΟΚ, που πρωτοστάτησε στο να γκρεμιστεί η παράγκα.