Η αναζήτηση βρήκε 178 εγγραφές
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.
Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3 ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως η ομάδα του μπατίρη και του υπαλλήλου του , του εμμονικου, τους κατάπιε τους πρασινοκοκκινοκιτρινους όποτε παίξαμε.
Υγ. Ένα σεντρε μπακ θα το ήθελα.
Υγ. Ένα σεντρε μπακ θα το ήθελα.
- Παρ 02 Ιαν 2026, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε
Θα άφηνα εντελώς φορ και εξτρεμ και θα επικεντρωνομουν σε CB εσύ λες αύριο εγώ λέω ΧΘΕΣ. Και μετά σε RB και LB γκολ βρίσκουμε, στην άμυνα είμαστε δύσκολα επίσης με καλά Rb και ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο οι παλιοί κομμουνιστες δέχονται ρούβλια. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο σε αυτο το φόρουμ.
Υγ. 2.5 νομίζω ο σοαρες. Βέβαια δεν μπήκε όριο στα σοβαρά χρήματα, οπότε μπορεί να μη μετράει.
Υγ. 2.5 νομίζω ο σοαρες. Βέβαια δεν μπήκε όριο στα σοβαρά χρήματα, οπότε μπορεί να μη μετράει.
- Τρί 06 Ιαν 2026, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν προσληφθεί στην ομάδα 2 άνθρωποι με τεράστια εμπειρία στο σκαουτινγκ, δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτή η κουβέντα.
Εντάξει, σε γενικές γραμμές οτι πληρώνεις παίρνεις κσι το σκαουτινγκ τιμ είναι για να ελαχιστοποιει τα ρίσκα κ τα κόστη. Βέβαια κόστος δεν είναι μονο η μεταγραφή, και ο εμπαπε ...
Εντάξει, σε γενικές γραμμές οτι πληρώνεις παίρνεις κσι το σκαουτινγκ τιμ είναι για να ελαχιστοποιει τα ρίσκα κ τα κόστη. Βέβαια κόστος δεν είναι μονο η μεταγραφή, και ο εμπαπε ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στη διπλή επαφή του Μιχαηλίδη λεω πάει το χάσαμε..η ομάδα εμένα μου άρεσε να πω την αλήθεια μου, απλά σήμερα δε μπαινανε.. ε θα μπουν..
Υγ. Θα στενοχωρηθηκαν στον Πειραιά απόψε..
Υγ. Θα στενοχωρηθηκαν στον Πειραιά απόψε..
- Τετ 07 Ιαν 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Πολυ μου αρέσεις! Aggression και anticipation που θα έλεγε και ο κοουτς.
- Τετ 07 Ιαν 2026, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναείδα πριν λίγο τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.
1) στην φάση του 10΄ ο Κωνσταντέλιας έχει ξεμαρκάριστο στα 5 μέτρα δίπλα του τον Αντρίγια, αλλα προτιμάει να τελειώσε με πολλά άτομα μπροστά του.
2) ο Ντέλιας επίσης στο β΄ κάνει σουτ έξω από την περιοχή, ενώ δεξιά του και αριστερά του είναι ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καληνύχτα απο μένα εκεί στο ΠΟΚιστάν
Εδώ το ποκεμον :lol:
https://i.ibb.co/Kzyp8g6k/11111111111111.png
https://i.ibb.co/XZwqs0K8/111111111111111.png
Τέσπα, δικό μου λάθος που επέστρεψα.
Οχι ρε φίλε. Ούτε εγώ συμφωνώ με την ανάλυση σου αλλά όχι και αλλοθρησκος και να αποχωρήσεις ...
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
O Όττο να θυμίσω το πρώτο του 6αμηνο στον ΠΑΟΚ ήταν ένα κράμα Φιλίππου Δαρλα με Αλίν Τόσκα.(Και ίσως είμαι και επιεικής )
Άνετα έπαιρνε μια θέση στα χειρότερα μπάκ που είχαμε ποτέ.
Μόνιμα λάθη και παράλληλο ποδόσφαιρο στην άμυνα.
Απο θαύμα και αστοχία αντιπάλων πληρώσαμε λίγες φορές σχετικα τα ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα. Ζαφείρης αν δέσει με τους μπροστά θα χαθεί το τοπι.
Εγώ όμως λατρεύω κενι. Φοβερός.
Εγώ όμως λατρεύω κενι. Φοβερός.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Ο Ιβαν και ο στρατηγός το έχουν καταφέρει αυτό...κατεβαίνουμε Καραϊσκάκης και το διπλό θεωρείται άλλη μια μέρα στη δουλειά.
Υγ. Μπράβο ρε Μύθου αγόρι μου!
Υγ. Μπράβο ρε Μύθου αγόρι μου!
- Τετ 14 Ιαν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Εντωμεταξύ το γκολ του οζντοεφ είναι απο χαιλαιτ της πρεμιερ λιγκ. Φοβερή αλλαγή, καπάκι ασίστ χωρίς κοντρόλ...και τελειωμα μεγάλου παιχτου.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως εκτέθηκαν ρε παιδιά όταν είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους? Ή περιμένουμε οτι θα τα πάρουμε ολα αήττητοι?
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω το δικαίωμα να μην ξεχνάω τι έλεγε η Παε και τα πολλα αρδ της πριν δύο μήνες.
Οπως έχει και η Παε το δικαίωμα να περνάει για ηλιθιους τους οπαδούς της.
Κανένα κενό δεν έχουμε...... αν αυτό σας βολεύει.
Καλά βέβαια κάποιοι οπαδοι πριν λιγο καιρο, φώναζαν πουλα στον Ιβάν και κάποιοι οτι είναι ...