Η αναζήτηση βρήκε 178 εγγραφές
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3–0, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Ένα ήσυχο απόγευμα. Συγχαρητήρια στον χατσιδη αλλά και στο τιμ, γιατί αυτό που είδα εγω σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την αρχή της σεζόν.
- Τετ 21 Ιαν 2026, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ναι είμαστε η πρώτη ομάδα στα χρονικά που κάνει διαπραγμάτευση (έτσι λέγεται οχι παζάρι σορρυ). Είμαστε η πρώτη ομάδα που για την ώρα δεν έχει ολοκληρώσει μεταγραφές και είμαστε επίσης η πρώτη ομάδα που αλλάζει στόχους εν μέσω μεταγραφικής περιόδου. Συνεχίστε την απαξίωση των πάντων, πρώτη φορά ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τι να πούμε...που έχει φτάσει η ομάδα μας? Γιατί σήμερα δεν κλέψαμε κανένα αποτέλεσμα, μετρηθηκαμε στα ίσια με ένα, ίσως, από τα φαβορί τιυ γιουρόπα και βγήκαμε ξεκάθαρα από πάνω.

- Παρ 23 Ιαν 2026, 01:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κάτι αλλο που μου άρεσε πολύ. Στις δηλώσεις του τσιφτσης κ του Μιχαηλίδη, μιλαει ο δημοσιογράφος για πολύ μεγάλη νίκη και είναι και οι 2 σε φάση, οκ, μεγάλη ομάδα αλλά ήμασταν καλύτεροι και κερδισαμε, τύπου μην τρελαίνεσαι κιόλας.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Άρα όταν πρόκειται για καμιά μεταγραφή, καλό είναι να ασκεί ο κόσμος κάποια πίεση, αλλά όταν πρόκειται για απλήρωτα χρέη είναι απλά αδικαιολόγητο μένος
Τα χρέη είναι της ΚΑΕ προς τον Ιβαν Σαββιδη είτε με Χατζόπουλο είτε με Μυστακίδη. Θα σου αντιστρέψω την ερώτηση και θα σου πω γιατί ο ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ίδια και τα ίδια. Δεν είναι 2 τυχαίοι δισεκατομμυριουχοι. Είναι ένας που έχει ανυψώσει σε δυσθεώρητα ύψη την ΠΑΕ, αρα αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ, και ειναι και ένας που ΘΑ προσφέρει. Άρα πριν αρχίσετε τα τσιτάτα, πρώτα να βάζετε στη ζυγαριά την προσφορά του καθενός.
Τέλη δεν το πας ...
Τέλη δεν το πας ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
+Ζαφείρη που πιστεύω θα κανει τεράστια διαφορά
- Δευ 26 Ιαν 2026, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Το συγκεκριμένο ποστ ας εγκρίθηκε, σιγά τα ωα. Έχουν κατά καιρούς εγκριθεί/αφεθεί ανέπαφα αριστουργήματα τύπου ο Σαββίδης έχει παντελονιάσει από την άμεση, όχι εμμέσως, ενασχόληση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι σαν πρωτάρης την "πάτησε" στην περίπτωση της μούφα πολυϊδιοκτησίας, κηλιδώνοντας τον σύλλογο κοκ ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Για κοκαϊνη και κάνναβη διαβάζω ρε παιδιά από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Μήπως γίνεται αναπαραγωγή από ράδιο αρβύλα; Οι εξετάσεις για τοξικές ουσίες απαιτούν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βγουν. Μην αναπαράγετε αν δεν είστε σίγουροι και μην ρίχνετε αλάτι σε πληγές.
Από το απόγευμα της ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη για να καταλαβω
ο παικτης δεν εκανε για τον Αγιαξ
ο παικτης δεν εκανε για την Πορτο
ο παικτης δεν κανει για τον κοσμο της ομαδας του
ο παικτης δεν κανει για τους οπαδους μας
αλλα εμεις δινουμε 3,7 εκατομμυρια για να τον αποκτησουμε και δεν δινουμε 1,5 στον Κομποτη για τον Τσαπρα
κατι δεν ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Το παιχνιδι το ξεκίνησε λάθος ο Λου.
Δίχως Ντέλια μέσα, δεν αφήνεις την ομάδα και χωρίς Γιακουμάκη. Ο Μύθου , ακόμα τουλαχιστον , δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι και αυτο σημερα επιβάρυνε όλη την επίθεση αλλά και το κέντρο.
Ο Πέλκας ήταν καλός αλλά διαφορετικός απ'τον Ντέλια που ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης τον μονο παίχτη που είδα σήμερα στον παο και θα μ άρεσε ήταν ο κοντουρης. Αλλα πιστευω οτι θεώρησαν τον Σαρρη καλύτερο.
Τεττεη μονο αθλητής, για ποδοσφαιριστής δεν ξερω. Να ήταν στον ΠΑΟΚ κ να έκανε τετοιο τσαφ η τέτοιο κοντρόλ μπροστά στο τέρμα, θα τον είχαμε στείλει πακέτο με Τσαλοφ ...
Τεττεη μονο αθλητής, για ποδοσφαιριστής δεν ξερω. Να ήταν στον ΠΑΟΚ κ να έκανε τετοιο τσαφ η τέτοιο κοντρόλ μπροστά στο τέρμα, θα τον είχαμε στείλει πακέτο με Τσαλοφ ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Εγώ πάντως χθες έπαθα πλάκα με 2 φάσεις που κυνηγάει και κερδίζει κόρνερ κ πλάγιο απο το πουθενά. Οκ μπορεί να πει κάποιος ότι του παο οι αμυντικοί είναι για τ ανάθεμα, αλλα σπο εκεί που μπορεί να πιεζοταν η ομάδα κέρδισε τοσα μέτρα και ξεκούραση απο το πουθενά.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Άσε βρε πονηρέ. Με κουπόνια απο τον μασουτη τους πληρώνει και τα δώρα αβαβα.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν μπορώ να καταλάβω τα σχόλια περί χειρότερου αρη της δεκαετίας. Δηλαδή ο γαυρος και τα χανουμια έπαιξαν με άλλο αρη? Οκ ένα χ απεναντι σε μια μέτρια ομάδα με τεράστιο κίνητρο. Συμβαίνει.
Τίποτα δεν κρίθηκε σήμερα. Έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Ότι και να γίνει στο τέλος, αυτή η ομάδα αξίζει ...
Τίποτα δεν κρίθηκε σήμερα. Έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Ότι και να γίνει στο τέλος, αυτή η ομάδα αξίζει ...