@fossa ενώ συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου μου τα χαλάς λίγο στα της ΠΑΕ. Οι ισολογισμοί της δειχνουν αλλα πράγματα από αυτά που λες. Και μπορεί να μην ξέρουμε για φέτος αλλά ξέρουμε για όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Και προς Θεού δε λέω ότι είμαι αρνητικός στην είσοδο του κ.Μυστακιδη. Αλλά αν ο ...
Η αναζήτηση βρήκε 86 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δηλαδή από τη μια του τη λέμε "γιατί δεν πήρε το μπάσκετ τόσα χρόνια" και τώρα του λέμε"ε σιγά λίγα τα λεφτά στο μπάσκετ". Το "γιατί δεν πλήρωσε 11 εκατομμύρια ένα τσάι πριν 13 χρόνια" συγγνώμη αλλά δεν είναι άποψη. Αποφασίστε αν θέλετε δυνατό ΠΑΟΚ σε όλα τα αθλήματα ή ένα μεγαλομέτοχο από τον ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 47. Shola Shoretire
Ο Λημνιός στον ΠΑΟΚ 112 εμφανίσεις 10 γκολ κ 14 ασίστ, στον ατρόμητο 48 εμφανίσεις 1 γκολ κ 3 ασίστ. Ε όχι και να λέμε οτι χαντακωσε τον Λημνιό ο Λουτσέσκου.
Αν ο σόλα ήταν εργατικός δε θα έφευγε από την united, υπήρχαν μεγαλες προσδοκίες όσο ήταν στις ακαδημίες. Μακάρι να ωριμάσει και να σώσει την ...
Αν ο σόλα ήταν εργατικός δε θα έφευγε από την united, υπήρχαν μεγαλες προσδοκίες όσο ήταν στις ακαδημίες. Μακάρι να ωριμάσει και να σώσει την ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικες, ανάλογα μας την θεωρία που έχει στο μυαλό του ο καθένας μας. Ένας μπορεί να πει τους Ιταλούς λαχεία, άλλος ότι η ομάδα πληρώνει αρχισκάουτερ για να μην είναι λαχεία αλλά έξυπνες κινήσεις. Άλλος να σταθεί στο ότι ο Ζαφείρης θα έρθει Γενάρη και άλλος στο ότι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Τα πρακτικά που ειναι? Έτσι να δούμε και το τελεσίγραφο της γκοντσαρεβα ρε παιδι μου και να αποδειχθεί ψεύτης ο υπάλληλος της παε, ο άγγελος.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κοστολογειται βασικά απο τον ιδιοκτήτη. Όσο θέλει ο ιδιοκτήτης πουλάει. Αν θέλει.joshua έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 12:50 Τι διαβάζουμε Θεέ μου ,ότι μια ΠΑΕ κοστολογειται με βάση τα λεφτά που έχει βάλει ο ιδιοκτήτης...Δηλαδή ο ΠΑΟΚ κοστολογειται 200 μυρια...Ούτε ομαδα της πρεμιερ λιγκ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚτσήδικο ..ΑΙ!
Undermind . ai πολυ καλό για να βρίσκεις άρθρα και μπορεί να σου δώσει και κατευθυντηριες γραμμές για συγγραφή πρότασης.
Κ μετά στην σύνταξη και συγγραφή σχετικά καλό το Claude. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο στατιστική, αλλά για ένα επιδημιολογικο project με είχε βοηθήσει και να κάνω circular ...
Κ μετά στην σύνταξη και συγγραφή σχετικά καλό το Claude. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο στατιστική, αλλά για ένα επιδημιολογικο project με είχε βοηθήσει και να κάνω circular ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ποιο δύο κάνουν μπίζνα ρε παιδιά? Ο πρόεδρος της ΠΑΕ που έχει ανεβάσει την ποδοσφαιρική ομάδα τόσα επιπεδα και ένας που ΘΑ βάλει λεφτά? Και πρέπει να δικαιολογήσω γιατι είναι λάθος που δεν μίλησε και αυτός και ο ΑΣ με τον πρόεδρο της ομάδας που χρησιμοποιεί το γήπεδο?
Και επειδή με μαλώνετε για το ...
Και επειδή με μαλώνετε για το ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Nassos
Το να μην μπορεί να προσπεράσει αυτή τη στιγμή τον Τσαλόφ στην ιεραρχία δεν τον καθιστά ανίκανο σαν παίκτη γενικά.
Απλά δεν είναι ικανός για το επίπεδο του ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Νομίζω καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Ναι εννοείται το καταλαβαινω, απλά θέλω να πω ότι απο τον ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μπαλντε νομίζω τώρα που υπέγραψαν θα ξαναεμφανιστει.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα ο οφη και δε θεωρώ ότι είναι μέτρια ομάδα. Νομίζω παει για 5ος-6ος.
Μπράβο στην ομάδα!
Μπράβο στην ομάδα!