47. Shola Shoretire
47. Shola Shoretire
Ακ -47! Welcome
https://youtu.be/oBMMg0my0jo
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Σόλα Σορετίρε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2028.
Ο Σόλα Σορετίρε γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2004 στο Νιούκαστλ της Αγγλίας και έχει καταγωγή από τη Νιγηρία. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις τοπικές ακαδημίες του Νιούκαστλ, πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ανέδειξε το ταλέντο του και καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους παίκτες του συλλόγου.
Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 21 Φεβρουαρίου 2021 σε έναν αγώνα Premier League εναντίον της Νιούκαστλ.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σορετίρε συμμετείχε σε πέντε αγώνες, δύο ευρωπαϊκούς σε Champions League και Europa League και τρεις στην Premier League, δείχνοντας τις δυνατότητές του και την ικανότητά του να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.Τον Μάιο του 2023, δόθηκε ως δανεικός στην Μπόλτον, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 16 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ.
Ο Σόλα Σορετίρε έχει επίσης εκπροσωπήσει τις εθνικές ομάδες νέων της Αγγλίας, από την U15 έως την U19, καταγράφοντας συνολικά οκτώ εμφανίσεις και μοιράζοντας δύο ασίστ.
Ο νεαρός επιθετικός είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.
Καλή επιτυχία Σόλα!
https://youtu.be/h4HbV3UNSJw?si=SEJzl4QfD2eUHYes
Sent from my iPad using Tapatalk
https://youtu.be/oBMMg0my0jo
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Σόλα Σορετίρε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2028.
Ο Σόλα Σορετίρε γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2004 στο Νιούκαστλ της Αγγλίας και έχει καταγωγή από τη Νιγηρία. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις τοπικές ακαδημίες του Νιούκαστλ, πριν μετακομίσει στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ανέδειξε το ταλέντο του και καθιερώθηκε ως ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους παίκτες του συλλόγου.
Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 21 Φεβρουαρίου 2021 σε έναν αγώνα Premier League εναντίον της Νιούκαστλ.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σορετίρε συμμετείχε σε πέντε αγώνες, δύο ευρωπαϊκούς σε Champions League και Europa League και τρεις στην Premier League, δείχνοντας τις δυνατότητές του και την ικανότητά του να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.Τον Μάιο του 2023, δόθηκε ως δανεικός στην Μπόλτον, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 16 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ.
Ο Σόλα Σορετίρε έχει επίσης εκπροσωπήσει τις εθνικές ομάδες νέων της Αγγλίας, από την U15 έως την U19, καταγράφοντας συνολικά οκτώ εμφανίσεις και μοιράζοντας δύο ασίστ.
Ο νεαρός επιθετικός είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα.
Καλή επιτυχία Σόλα!
https://youtu.be/h4HbV3UNSJw?si=SEJzl4QfD2eUHYes
- abc_o_ karpouzas
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 47 Shole Soretire
Καλώς τον με Υγεία.
Πιλοτε τον έκανες πουλέν σου κανόνισε.
Πάντως πιο κοντός από τον αφανα1, ο αφανας 2.
Πιλοτε τον έκανες πουλέν σου κανόνισε.
Πάντως πιο κοντός από τον αφανα1, ο αφανας 2.
47 Shole Soretire
Ανέλαβα τα ψυχολογικά, μην μασάτε, δώστε μου λίγο χρόνο όμως να τον στρώσω. Όταν μπει θα κλάψουν μανουλες
Αύριο αναλαμβάνω και τον Ρώσο τον τσσκαλιδη
Θα μοιραστεί τη θέση τού δεκαριού με Ντέλια-Μουργκ ή τού φορ με Τσάλοφ, Μπράντον, Σαμάτα;
Μήπως μπορούμε επιτέλους να αποχωριστούμε φιλικά τον συμπαθή Αλί;
- GeorgiosLeeds
Στο Όλντ Τράφορντ πριν την έναρξη του παιχνιδιού καλωσορίζουν τον κόσμο "στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου". Παικταρά μου, εμέις σε καλοσωρίζουμε στην μεγαλήτερη ομάδα του πλανήτη!
Να είσαι υγειής, να γουστάρεις μπαλίτσα, να μάθεις δίπλα στον Τάισον και τον Ντέλια τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά όταν μιλάει ο Ραζβάν.
Μακάρι να αφήσεις εποχή!
Να είσαι υγειής, να γουστάρεις μπαλίτσα, να μάθεις δίπλα στον Τάισον και τον Ντέλια τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά όταν μιλάει ο Ραζβάν.
Μακάρι να αφήσεις εποχή!
- ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθες στην μεγάλη ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ!
Εύχομαι να καταπλήξεις τους πάντες!
Υγεία και πολλές χαρές!
Υγεία και πολλές χαρές!
Αριστερο εξτρεμ/δεκαριRexaris έγραψε:Θα μοιραστεί τη θέση τού δεκαριού με Ντέλια-Μουργκ ή τού φορ με Τσάλοφ, Μπράντον, Σαμάτα;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε συ Πιλοτε, εγω δεν ξέρω να ανοίγω τοπικ, μπορείς εσύ να το ανοίξεις για μένα.pilotos έγραψε:Ανέλαβα τα ψυχολογικά, μην μασάτε, δώστε μου λίγο χρόνο όμως να τον στρώσω. Όταν μπει θα κλάψουν μανουλες
Γιατί θα είναι το ΠΙΥΛΕΝ μου ο Τσάλοφ.
Θα μου κάνεις τη χάρη.
Θα είναι κ το πρώτο που θα ανοίξω.
Θα πήρε πληροφορίες, από τον παλιό ΑΚ47, τον ψηλό για τα τεκταινόμενα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλώς ήρθες στην μεγάλη ασπρόμαυρη οικογένεια του ΠΑΟΚ!
Υγεία και πολλές χαρές!
Αφανας Νο2, μην τον κάνεις πουλέν σου.

- PAOK_Antarctica
Re: 47. Shola Soretire
Δώσε κωδικούς και θα στο ανοίξω για λογαριασμό σου, από το λογαριασμό σου. Άσε κάνα φράγκο μέσα μπουρ-μπουαρtheo-drama έγραψε:Ρε συ Πιλοτε, εγω δεν ξέρω να ανοίγω τοπικ, μπορείς εσύ να το ανοίξεις για μένα.pilotos έγραψε:Ανέλαβα τα ψυχολογικά, μην μασάτε, δώστε μου λίγο χρόνο όμως να τον στρώσω. Όταν μπει θα κλάψουν μανουλες
Γιατί θα είναι το ΠΙΥΛΕΝ μου ο Τσάλοφ.
Θα μου κάνεις τη χάρη.
Θα είναι κ το πρώτο που θα ανοίξω.
Θα πήρε πληροφορίες, από τον παλιό ΑΚ47, τον ψηλό για τα τεκταινόμενα.