Η αναζήτηση βρήκε 109 εγγραφές

Return

από Nassos
Παρ 15 Αύγ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αφού τα βλέπετε όλα ρόδινα...τι να πω και γω ο αμπαλος
..

Δηλαδή τετοιος ενθουσιασμός..

Όταν στα δύο παιχνίδια με το μεγαθήριο είναι πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας σου..εκεί σταματάνε όλα για μένα...επειγόντως μεταγραφές..

Επίσης στους φιλικούς αγώνες ποιοι ήταν κορυφαίοι μπορεί κανείς να μου ...
από Nassos
Παρ 15 Αύγ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

paokovios1974 έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 17:38 Πάντως να υπενθυμίσω ότι και ο Μειτε έκανε λαϊκ πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν ήρθε τότε
Μικρή αναφτρα ο μειτε
από Nassos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν πιστεύω οτι ο εγχώριος ανταγωνισμός εχει καλύτερη τετράδα απο μειτε, Ζαφείρη, καμαρα, οζντοεφ.
από Nassos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Πάλι έχει ευθύνη η ΠΑΕ? Η Λίβερπουλ έχει ευθύνη για τον Ισάκ? Τον Ζαφείρη τον θέλω με χίλια και καλά κάνει και επιμένει η ΠΑΕ. Ευθύνη θα έχει αν δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης.
από Nassos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Η παε έχει ευθύνη απο την αρχή της μεταγραφικής περιόδου έως κ αυτη τη στιγμή. Φτάσαμε τέλη Αυγούστου να εχουμε πόσα κενα. Λογικό ο μουρλός απο σλαβια οταν βλεπει οτι καιγόμαστε να παιζει το παιχνιδι του. Θα το παει μεχρι τέλους, το θέμα ειναι εμείς ποτε θα πάρουμε αυτα που μας λειπουν

Ο ...
από Nassos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
από Nassos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα κάπου ότι ειναι εύκολη περίπτωση; Ίσα ίσα έχω πει πολλες φορες καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω για κατι καλύτερο παρα να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εεεε ενα μήνα την δουλεύουν αυτήν τη περίπτωση και τον έχουν με το μέρος τους. Και δες κατι πράγματα όμως εε. Μόνο εμείς πέφτουμε σε ...
από Nassos
Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως απο την αρχη αν με 10 μυρια μπορουσα να φερω τον Λοκονγκα και τον Μαροκινο θα το προτιμουσα αντι 12 για Ζαφειρη. Για καποιο λογο μας εχει κολησει οτι η αποκτηση του εξαιρετικου φυσικα Ζαφειρη για καποιο λογο θα μας απογειωσει σε βαθμο που δεν κατανοω.

Με βάση τι να το κατανοήσεις ...
από Nassos
Δευ 18 Αύγ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Ποιους δανεικούς που θέλαμε τελικά αποκτήσαμε και σε ποια χρονική στιγμή;

Η τελευταία πρόταση είναι δική σου υπόθεση και δεν βγάζει κανένα νόημα στην παράθεση που κάνεις. Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, άσχετο πιθανώς.

Αν όχι, please elaborate.

Τον Κεντζιόρα, τον Σάστρε και τον ...
από Nassos
Δευ 18 Αύγ 2025, 01:22
Jump to forum
Jump to topic

Οκ, μαζί σου, πάμε ως το 2016.

Στη δεκαετία καταφέραμε να θέλουμε και να πάρουμε τον Μεϊτέ (εσύ λες με καθυστέρηση ενός εξαμήνου, εγώ λέω κατόπιν εορτής), τον Σάστρε και τον Κεντζιόρα.

Πολύ ωραία.

Με αυτό το δείγμα γραφής, σου φαντάζει σωστή η επιλογή δανεικών ποδοσφαιριστών για την ...
από Nassos
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω πάντως, ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη, αν γίνει, θα βοηθήσει και στην "ψυχολογία" του συλλόγου πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι. Θα δημιουργήσει θετικοτερα συναισθήματα σε εμάς που ως ένα βαθμό θα μεταφερθούν και στο γήπεδο και πιθανά και στην ομάδα.
από Nassos
Τρί 19 Αύγ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Οκ εγώ πάλι μέχρι τα ποσά τα οποία έφτασε η δεύτερη πρόταση μας τα θεωρώ νορμάλ με βάση το potential του παίκτη. Τα πιθανότατα περισσότερα θα είναι υπερβολή αλλά Ιβάν είναι αυτός. Θέλει να κάνει μία υπέρβαση και είναι αποφασισμενος

Και έχω και σιγουριά ότι δεν θα παίξουν ρόλο στην μεταγραφή του ...
από Nassos
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Αφελείς...7 στα 10 ποστ μέσα στα μιζέρια λες και άμα κράζεις όλη μέρα θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Αφού λοιπόν οι πραγματιστες ξερουν τι θα γίνει με βάση την προϊστορία γιατί μπαίνουν και κράζουν κάθε μέρα; ας μπουν μια στην αρχή της μεταγραφικής και μια στο τέλος να τελειώνουμε. Και ας συζητάμε ...
από Nassos
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η ομάδα δεν ήταν τόσο κακή το πρώτο μισάωρο. Ο ζιβκοβιτς δυστυχώς αριστερά είναι ο μισός παίχτης. Νομίζω αν αποκτηθεί απο τωρα ο Ζαφείρης, η τουλάχιστον ένα χαφ με περιστροφή και γρήγορη προώθηση θα αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας. Τώρα, αστείο αυτό που λέγεται για τους αυτοματισμους..10 φορές ...