Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από astral »

Χάλασε η μεταγραφή του Μανέ στον Ολυμπιακό
Πρόβλημα με τις ιατρικές εξετάσεις λένε στο sport24
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 27 Αύγ 2025, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Χαλάει του Μανέ στον γάβρο
icue

Δημοσίευση από icue »

Ετσι πως τον εκοψα μαλλον ειδαν οτι δεν ειναι 20 χρονων τελικα. :mrgreen:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

20 χρονων αυτος ηταν επι Τσιπρα, μην πω και επι Σαμαρα
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Η Ηρώ Μανέ δεν έχει υπογράψει κάπου μπορούν να την προσεγγίσουν, να κάνει και μαθήματα βουτας για πέναλτι στη νέα γενεά γιανακοπουλων.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

xrisitsapa έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:47
giapas έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 12:24 Μισό λεπτό φίλε το πας αλλού.
Η ποδοσφαιρική αξία είναι αυτή που είπαμε. Όσα δίνει η αγορά.
Ο Ντέλιας για τη ποδοσφαιρική αγορά αξίζει τόσο αυτή τη στιγμή.

Για μια ομάδα ( ΠΑΟΚ ) ένας παίκτης αξίζει όσα δίνει αγορά συν μια σειρά από πράγματα που ειδικά για την ομάδα αντιπροσωπεύει ο παίκτης. Τη φήμη , τη δυνατότητα αντικατάστασης , τις εναλλακτικές κλπ κλπ.

Το ότι ο Ντέλιας χύνει στη μάπα όλο το ΠΟΚ και σε επίπεδο δημοτικότητας είναι πλέον σε level Μπάνε ή και παραπάνω, αυτό σημαίνει ότι για τον ΠΑΟΚ η αξία του παίκτη είναι πολύ παραπάνω από αυτά που κατά μέσο όρο δίνει η αγορά.

Για τη Στουτγκάρδη ας πούμε ο ντέλιας αξίζει 20.
Για εμάς αξίζει 20+Χ

Αν αυτά συγκλίνουν τότε θα έχεις win win μεταγραφή. Αν όχι θα έχεις γκρίνιες από το κόσμο.

Τα ίδια ισχύουν και για τη μεταγραφές της ζελας από οπου ξεκίνησε η κουβέντα. Και που είναι απόλυτα λογικές και αναμενόμενες με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών και το brand name της ομάδας.
Η Στουτγκαρδη εκανε αυτη την προσφορα γιατι ο ΠΑΟΚ επικοινωνησε οτι τον δινει στα 20.
Εγω τα βαζω με τον ΠΑΟΚ γιατι εχει αποτιμησει χαμηλα ΚΑΙ τον Ντελια ΚΑΙ τον Κουλιερακη.
Επισης φαινεται οτι υπαρχει θεμα με τα μανατζερικα γραφεια, γιατι δεν γινεται να ερχονται τοσο χαμηλες προσφορες και μαλιστα κυριως απο β κατηγοριας πρωταθληματα.
Περυσι ας πουμε ο Ντελιας δεν ειχε προσφορες παρα μονο απο Σαλτσμπουργκ και Μπενφικα
Νομίζω η απότιμηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν λανθασμένη και ευτυχώς έστω και τελευταία στιγμή το κατάλαβαν και διόρθωσαν το λάθος.
Η σφοδρή αντίδραση του κόσμου προφανώς και ήταν καθοριστική.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

[/quote]

Η Στουτγκαρδη εκανε αυτη την προσφορα γιατι ο ΠΑΟΚ επικοινωνησε οτι τον δινει στα 20.
Εγω τα βαζω με τον ΠΑΟΚ γιατι εχει αποτιμησει χαμηλα ΚΑΙ τον Ντελια ΚΑΙ τον Κουλιερακη.
Επισης φαινεται οτι υπαρχει θεμα με τα μανατζερικα γραφεια, γιατι δεν γινεται να ερχονται τοσο χαμηλες προσφορες και μαλιστα κυριως απο β κατηγοριας πρωταθληματα.
Περυσι ας πουμε ο Ντελιας δεν ειχε προσφορες παρα μονο απο Σαλτσμπουργκ και Μπενφικα
[/quote]
Πάντως ρε παιδια αυτό δε βγάζει και πολύ λογική. Δε γίνεται από τη 1 να λένε η Μαρία παζαρευει 100χιλιαρικα όταν είναι να αγοράσει η ομάδα αλλά πουλάει κοψοχρονια. Δηλαδή εντάξει έχουμε βγάλει την ΠΑΕ το μεγαλύτερο @@@. Μηπως να μην θεωρούμε δεδομένο οτι γράφεται και να μην είμαστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις μας πάνω σε πράγματα που δεν έχουμε ιδέα πως λειτουργούν?

Παίρνοντας παράδειγμα από εσένα, χωρίς όμως να κρίνω τη δική σου τοποθέτηση. Δείτε για παράδειγμα την περίπτωση του Ντελια: γράφτηκε οτι τον πουλάει ο ΠΑΟΚ 20 μυρια γιατι δεν υπάρχει φράγκο. Αρκετοί ή και σχεδόν όλοι το πίστεψαν και το πιστεύουν. Γράφει το κικερ οτι ο Ντελιας ήθελε να φύγει, δεν το πιστεύει κανένας. Θέλω να πω, δεν μπορεί να είναι ΑΡΔ μονο όταν οτι γράφουν δεν ταιριάζει στην άποψή μας και να είναι επαγγελματίες που γράφουν την αλήθεια όταν συμφωνούν μαζι μας.
These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, warmeater
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Το ότι η Μαρία παζάρευε τα 20 χιλιάρικα και τα 50 χιλιάρικα, τα έλεγε ο νυν εκπρόσωπος τύπου Κουβεντίδης.
Δεν είμαστε χρυσόψαρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ισαποστακηδες ναι χρυσοψαρα οχι.... :lol: :lol:
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Special 4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:51 Το ότι η Μαρία παζάρευε τα 20 χιλιάρικα και τα 50 χιλιάρικα, τα έλεγε ο νυν εκπρόσωπος τύπου Κουβεντίδης.
Δεν είμαστε χρυσόψαρα.
Τι ακριβώς "είστε";;;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σου θίξαμε το Μαράκι και πετάγεσαι;
Ο Κουβεντίδης τα έλεγε για τα παζάρια της.
Σε ενοχλεί να στο θυμίζουν;
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Τα χρυσόψαρα δεν έχουν καθόλου μνήμη και επιπλέον τρώνε μέχρι θανάτου... :opaokara:
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Special 4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:51 Το ότι η Μαρία παζάρευε τα 20 χιλιάρικα και τα 50 χιλιάρικα, τα έλεγε ο νυν εκπρόσωπος τύπου Κουβεντίδης.
Δεν είμαστε χρυσόψαρα.
Άρα? Οτι εχει γράψει ο κουβεντιδης ισχύει, επειδή τον πήραν στην παε? Κ σε συνέχεια αυτού, οτι έγραφε ο κουβεντιδης το πιστεύεις δηλαδή? Ή μονο αυτό με τη Μαρία?
These users thanked the author Nassos for the post:
paok apo epilogi
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Nassos έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 15:24
[/quote]
Πάντως ρε παιδια αυτό δε βγάζει και πολύ λογική. Δε γίνεται από τη 1 να λένε η Μαρία παζαρευει 100χιλιαρικα όταν είναι να αγοράσει η ομάδα αλλά πουλάει κοψοχρονια. Δηλαδή εντάξει έχουμε βγάλει την ΠΑΕ το μεγαλύτερο @@@. Μηπως να μην θεωρούμε δεδομένο οτι γράφεται και να μην είμαστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις μας πάνω σε πράγματα που δεν έχουμε ιδέα πως λειτουργούν?

Παίρνοντας παράδειγμα από εσένα, χωρίς όμως να κρίνω τη δική σου τοποθέτηση. Δείτε για παράδειγμα την περίπτωση του Ντελια: γράφτηκε οτι τον πουλάει ο ΠΑΟΚ 20 μυρια γιατι δεν υπάρχει φράγκο. Αρκετοί ή και σχεδόν όλοι το πίστεψαν και το πιστεύουν. Γράφει το κικερ οτι ο Ντελιας ήθελε να φύγει, δεν το πιστεύει κανένας. Θέλω να πω, δεν μπορεί να είναι ΑΡΔ μονο όταν οτι γράφουν δεν ταιριάζει στην άποψή μας και να είναι επαγγελματίες που γράφουν την αλήθεια όταν συμφωνούν μαζι μας.
[/quote]

Δεν πιστεύω ότι τον δίναμε γιατί δεν υπάρχει φράγκο.

Νομίζω ότι τον δίναμε γιατί θεωρούσαμε ότι τόσα πιάνει, ότι έτσι λειτουργεί το σύστημα και ότι αν μείνει μπορεί να χάσει αξία.

Το θέμα μου είναι ότι και τα 3 είναι λάθος.
Εκ των πραγμάτων φάνηκε ότι η αποτίμηση και του Κουλιε και του Ντελια ήταν λάθος.
Έγινε έγκλημα με τον πρώτο, αποφεύχθηκε λόγω κόσμου το δεύτερο
Ο βαζελος από την άλλη, έκανε κι αυτός λάθος με τον Ιωαννίδη, αλλά προς τα πάνω.
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Nassos
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Οι δηλώσεις του Μανέ για την ΜΗ μεταγραφή του
Για τις ιατρικές του εξετάσεις: «Δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό ή κάποιο πρόβλημα με τα ιατρικά μου ή κάποιος τραυματισμός».

Για το τι έγινε: «Έφτασα στην Ελλάδα στη 1 το μεσημέρι και πήγα στο νοσοκομείο για ιατρικά. Ήμουν εκεί έως τις 8 το βράδθυ και ήμουν κουρασμένος διότι προερχόμουν από παιχνίδι στη Σουηδία. Μετά ο Ολυμπιακός μου είπε να υπογράψω και εγώ τους είπα ότι χρειάζομαι τον δικηγόρο μου και ότι θα υπέγραφα την επόμενη μέρα.

Ο μισθός ήταν διαφορετικός από αυτά που είχαμε συμφωνήσει. Μου είπαν ότι πληρώνομαι κάθε 3 μήνες. Για παράδειγμα τον Γενάρη, τον Φλεβάρη και τον Μάρτιο θα τους έπαιρνα στο τέλος του Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα θα έπαιρνα μόνο 1.000 ευρώ έως το διάστημα αυτό των τριών μηνών. Και αυτός ο μισθός δεν ήταν ικανοποιητικός.

Τους είπα ότι δεν μπορώ να υπογράψω κάτι τέτοιο. Την άλλη μέρα μου είπαν να υπογράψω. Όμως τους είπα ότι το συμβόλαιο αυτό δεν ήταν εκείνο που είχαμε συμφωνήσει. Αγόρασα το εισιτήριό μου και επέστρεψα στη Σουηδία. Δεν ήταν τίποτα λάθος με τα ιατρικά μου».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”