Η αναζήτηση βρήκε 224 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ισχυουν αυτα που λες για τα χαρακτηριστικα κ τα διδυμα.Αλλα ειμαστε σε εντελως θεωρητικο επιπεδο,εχει συμβολαιο μεχρι το 28 και τον ειχαν αγορασει με 10εκ,δεν δινω 10% πιθανοτητες να ειναι αυτος ο εκλεκτος.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω ο κακομοιρης,ακομα περιμενω να μαθω απο τον ΑΣ τι ηταν αυτο που συμφωνησαν με τον Τελη.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
Πολυ μουγκα στην στρουγκα κ αυτο μονο καλο δεν ειναι γι αυτους.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κανουμε καναν ερανο ρε παιδια για τον μπατιρη Ιβαν,κριμας ειναι,ουτε φραγκο για ξυραφακια δεν εχει.
Ο αγαπητος burbu ξεχασε να αναφερει πως η Dimera ειναι κυπριακη εταιρια,ε φανταζομαι τα κεφαλαια της δεν ειναι στην Ρωσια.
embuji στημενο η αλλοθρησκο δεν σε κοβω ουτε κατα διανοια,αφελη ομως ...
Ο αγαπητος burbu ξεχασε να αναφερει πως η Dimera ειναι κυπριακη εταιρια,ε φανταζομαι τα κεφαλαια της δεν ειναι στην Ρωσια.
embuji στημενο η αλλοθρησκο δεν σε κοβω ουτε κατα διανοια,αφελη ομως ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Σαββίδης τα έφερε όλα… Τούμπα! Ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ απαντά με νέο συμβόλαιο στον Γιάννη Κωνσταντέλια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, τον συνάντησε και… η κοινή επιθυμία μέτρησε πάνω από όλα!
απο Μπουντου
απο Μπουντου
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
O Ουρουγουανος ειναι ξεκαθαρα προταση του Σερρα.
Περι Βρυζα,ειμαι θετικος,αλλα νομιζω ο Κολκας θα ειναι αυτος που θα χαρει παραπανω απ ολους,θα εχει τα κονε του κ θα το παιζει παλι -τζαμπα- μαγκας περι ρεπορταζ
Περι Βρυζα,ειμαι θετικος,αλλα νομιζω ο Κολκας θα ειναι αυτος που θα χαρει παραπανω απ ολους,θα εχει τα κονε του κ θα το παιζει παλι -τζαμπα- μαγκας περι ρεπορταζ

- Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
https://www.sport24.gr/football/aris-so ... irourgeio/
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!Σε πρωτη φαση γελασα,μεχρι που διαβασα οτι ειναι σοβαρο κ μπορει να χρειαστει χειρουργειο.Μακαρι να ειναι περαστικα κ να το ξεπερασει.
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!Σε πρωτη φαση γελασα,μεχρι που διαβασα οτι ειναι σοβαρο κ μπορει να χρειαστει χειρουργειο.Μακαρι να ειναι περαστικα κ να το ξεπερασει.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας αφήσουμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στην άκρη.
Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.
Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;
Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Νομιζω ακομα ειναι,και οχι σεφ,αλλα μαγειρας στο σπιτι των ακαδημιων και μαλιστα του αρεσει.Πριν μετακομισουν Θεσσαλονικη,ηταν σερβιτορος σε μεζεδοπωλειο.Ετσι ειχα διαβασει.
Προκειται για οικογενεια μαλαμα.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;
Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.
Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.
Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε λίγο ίσως βγει κάποια ανακοίνωση για χορηγία 600Κ..
Ο Ντικμπασάνης είναι αυτός ο οπαδός που λέγανε ότι μεσολάβησε και ανακοίνωσε και την χορηγία? Πράγμα πρωτοφανές στο διαδυκτιο
Ειναι ο φαρμακοτριφτης απο την Καλαμαρια που ελεγε πως εχει ο Ιβαν απληρωτους τους παικτες;
Αυριο θελω να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ντρεπομαι για τον Α.Σ. γιατι θα επρεπε να ειναι ολα στο φως απο την πλευρα τους.Αντι αυτου βλεπουμε κρυφτουλι κ κοροιδια απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ.
Ντρεπομαι κ για το συνδεσμητικο κομματι,σε αλλες εποχες οχι θα πηγαιναν στα γραφεια του Α.Σ. κ θα τα εκαναν λαμπογυαλο,αλλα με τον φοβο μηπως και,ο Α ...
Ντρεπομαι κ για το συνδεσμητικο κομματι,σε αλλες εποχες οχι θα πηγαιναν στα γραφεια του Α.Σ. κ θα τα εκαναν λαμπογυαλο,αλλα με τον φοβο μηπως και,ο Α ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Βροχερη μερα εδω,καρεκλες εριξε κ θα ριξει αργοτερα.Κριμας για τους σκωληκες,θα πνιγουν στο σαπιο μηλο αποψε.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μαλακια εκανα,προτιμησα να παω σινεμα να δω το Τρελες Σφαιρες,οκ ειχε γελιο η ταινια,αλλα νομιζω περισσοτερο θα γελουσα με τον οαρης 

- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
O Dukes of Hazzard αξιζει 4εκ,σεντερ φορ ειναι,πολυ καλα νουμερα κανει.Εδω δωσαμε 2,2εκ για Τισσουνταλι που ουτε καθαρο φορ ηταν,ουτε σε τοπ πρωταθλημα επαιζε.
Οι καλοι παικτες με καλο βιογραφικο κοστιζουν,αν τον θες κ σου κανει,τα σκας.Φετος ο ΠΑΟΚ εκανε εξυπνες κινησεις διχως κοστος (Τεηλορ,Κεννυ ...
Οι καλοι παικτες με καλο βιογραφικο κοστιζουν,αν τον θες κ σου κανει,τα σκας.Φετος ο ΠΑΟΚ εκανε εξυπνες κινησεις διχως κοστος (Τεηλορ,Κεννυ ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην γαμπα εχει τραυματισμο,πιθανον αυτες τις μερες να επιστρεψει στις προπονησεις.