Αναζήτηση για περισσότερες από 1135 εγγραφές
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πρεπει να παρθουν σκληρες αποφασεις,δεν ξερω αν θα κρατησει η οχι προπονητη παικτες η παραγοντες,αλλα θελει ενα καλο ηλεκτροσοκ.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ως ρουμανοσκυλο,και εγω νομιζω πως πρεπει να φυγει,δεν νομιζω πως ψυχικα εχει να δωσει αλλο.
ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι αποφαση παρθει,πρεπει μεχρι Παρασκευη το πολυ να εχει οριστικοποιηθει.Οχι αλλα σιριαλ.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν κ ευχομουν να συμπληρωσει 10+ χρονια στην ομαδα μας,ανησυχουσα για το αυριο,οταν μια ομαδα δενεται τοσο πολυ με εναν προπονητη,το αυριο ειναι παντα δυσκολο.Στο σημερα ειναι ευνοικες οι συνθηκες για restart,θελω να αποχωρησει οπως του αξιζει,με τιμες,ειναι τεραστιο κεφαλαιο για την ιστορια μας και ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δωσε στοιχεια να κρινουμε.nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:44Εξαρταται τι εννοουμε περγαμηνες.Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Αυτος τον οποιο εχουν στοχο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αντιμετωπιστει απο ολους με ενθουσιασμο
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισως ο κορυφαιος προπονητης που πατησε στην Ελλαδα,μακαρι αλλα δεν δινω ουτε 1%
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
Εχουμε νικητη. Αυτη ειναι η πληροφορια. Καρσεδο.
Και δεν μιλαμε απλα για φιλολογικο ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον σκοτωσες.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο AI ειναι,πιασε το αυγο κ κουρευτω δηλαδη.Ας μη προτρεχουμε,ευτυχως σαν πρωτη αναλυση δεν ειναι Πουσιτς.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
Να σαι καλα ΙΒΑΝ και μπαι μπαι.![]()