αντε καλοριζικος ο μπαμπακας του ποκ.
Η αναζήτηση βρήκε 535 εγγραφές
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
τρολ βιντεο παρουσιασης,κλαμα
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Οχι δεν μας χαλαει Χαγιατε,γηπεδο ειπαμε να κανουμε,χερια χρειαζομαστε,εμπειρος ειναι,τοσα βαρεα ανθυγιεινα εχει το παλουκαρι.
Μαρια ακους;
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο μεχρι την ακρη του νομου;Μια φορα για να γλυτωσω απο τον παππου,ετρεχα 3 μερες συνεχομενα!Ο παππους,ο παππους ειναι......παπποουυυυυυυυυυυυυυ!
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ποιανου Ηρακλη;Με τοσα αφμ,εχω χασει την μπαλα 
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουτσολιακος...........ψαχτε γαλλακια (οχι φορ) της Rogon......εμενα μου ερχεται στο μυαλο ο Claudio Gomes.
- Δευ 30 Ιουν 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλα,ουτε εμενα μου αρεσει,αλλα εσενα δεν σου αρεσει το 99% των παικτων παγκοσμιως,δεν μου λεει κατιEqualizer έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 23:52 Εμένα που αυτός ο Ντεσερς δεν μου αρέσει, ούτε μου άρεσε όταν είχε ακουστεί για εμάς, πειράζει;
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαλντανια ξεκαθαρα κ γι αυτους που ρωτανε,δεν επαιξε πολλα παιχνιδια βασικος φετος κ την ψαχουλευεται να φυγει,θεωρω πως με τα ιδια χρηματα που τον αγορασαν (3εκ) μπορει να γινει το ντηλ,ενα χρονο μεγαλυτερος ειναι κ η αξια του επεσε λιγο.
Παντως ειναι ολοκληρωμενο φορ κ πανω απ ολα,πεινασμενος ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
icue έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11 Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
Εχει καταντησει αηδια το πραμα,αντε να ηταν 1-2 θα ελεγα οκ,εχουν γεμισει το φορουμ με την προπαγανδα τους.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Διαφωνω καθετα με το διμηνο μπαν στον χρηστη gilliopoulo,επρεπε να ειναι μονιμο,δεν ειναι κουβεντες αυτες που εγραψε.
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
@Unpsofable78
Καλος,καλος!
Καλος,καλος!
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
O Πολωνος θα ρθει -αν ερθει- για box to box μαζι με Καμαρα,πιστευω ο Οζντοεφ,θα ειναι μαζι με Μειτε τα 2 πιο 6-8αρια της ομαδας,περισυ εκει επαιξε κατα κυριο λογο ο Ρωσος κ σε πολλα ματς δεν τα πηγε ασχημα,βγαζει τσαμπουκα κ σκληραδα,φλωρο δεν τον λες.
Για Γιανσεν δεν εχω αποψη.
Για Γιανσεν δεν εχω αποψη.
- Σάβ 05 Ιούλ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Perestroika 4 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και ένα τελευταίο για μας που αποφασίσαμε να μείνουμε Ελλάδα, χωρίς να μπω σε αντιπαράθεση με κείνους που φύγανε, όποιος μένει Ελλάδα είναι πολύ πλούσιος. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Εχοντας ζησει κ εγω εξωτερικο για λιγο,ναι,προτιμω να μεινω εδω εφοσον ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ω το αλανι,εκανε μπρατσα ο μικρος,τωρα που σηκωνει οικογενειακα βαρη,φαινεται η διαφορα 
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη,ολα αυτα τα γραφουν οι 24;Μπα οχι,δεν θα παρω
,τα τελευταια χρονια εχουν αποδειξει ποσο αρδ ειναι.
Για σκατοσπορ,δεν θα σχολιασω,μαλλον μια επισκεψη την χρειαζονται,για συζητηση οχι κατι βιαιο.....
,τα τελευταια χρονια εχουν αποδειξει ποσο αρδ ειναι.
Για σκατοσπορ,δεν θα σχολιασω,μαλλον μια επισκεψη την χρειαζονται,για συζητηση οχι κατι βιαιο.....
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως,απο την μια γλυτωσαμε τον Λαριν......τωρα για Μαροκινο,τι να πω;Δεν μου φαινεται τοπ επιλογη,ελπιζω να μην ερθει αυτος.