Η αναζήτηση βρήκε 220 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

"Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι σε σχέση με τους φιλάθλους των άλλων τριών (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ) δεν έχουμε καμία σχέση στη δύναμη που μπορούμε να ασκήσουμε στην εκάστοτε διοίκηση. Δεν μετράμε ούτε ως εκλογική επιρροή, ούτε μπορούμε να δυναμικά να κάνουμε κάτι:
- Για αυτό άλλωστε πέσαμε κατηγορία, ενώ ...
από Kabamaru11
Παρ 11 Ιούλ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κατι που ακουσα στην εκπομπη του Κολκα κ περασε μαλλον στα ψιλα.

Ειπε πως ο Ιβαν θα ερχεται πιο συχνα ΠΛΕΟΝ.
από Kabamaru11
Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πριν λιγο εβλεπα απο Ρωσια τι καλο μπορει να ρθει κ το ματι μου επεσε στο κασερι Σοχου,ενταξει σκεφτηκα,ονειρα θερινης νυκτος.....
από Kabamaru11
Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι popular opinion αλλά νομίζω φέτος δεν μπορούμε να μιλάμε για αμείλικτο χρόνο που δεν σέβεσαι.
Η ομάδα είναι γεμάτη ακόμα και για να παίξει πρώτο επίσημο αύριο (ίσως μόνο στο φορ αλλά έχεις από πίσω τους μικρούς για την ώρα). . Και έχουμε μόνο 11/7.
Οι κινήσεις που απομένουν είναι ...
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 01:42
Jump to forum
Jump to topic

Παραγεμισαμε στους μεσοεπιθετικους ομως.

Ιβανουσεκ,Ταισον,Ντελια,Πελκα,Αντριγια,Ντεσπο,Σορετιρε κ τους μικρους Χατσιδη κ Μπαλντε.Πρεπει να αδειασουμε λιγο,ιδανικα θα ηταν αν εφευγε με δανεισμο ο Σορετιρε και επαιρνε φουλ σεζον στην Β ο Μπαλντε η δεν θα με χαλουσε να εφευγε με πωληση ο Ντεσπο με ...
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλησπερα Αποστολε,νομιζα εισαι συνταξιουχος :lol:

Χθες διαβαζα για την Τηνο κ το ποσο καλο φαγητο εχει κ σε θυμηθηκα.Κατι γλυκιες τυροπιτες,κατι τυρια,λουκουμακια ωραια πραματα.

Εγω εκανα μια βουτια στον Σταυρο,ειναι υπεροχα.
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Μπαμπα,Καμαρα,Ταισον ειναι οι μη κοινοτικοι.Οι βρετανοι θεωρουνται Κοινοτικοι Β,οπως κ οι πρωην Σοβιετ.Οποτε δεν εχουμε θεμα.
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Καλα,κατσε πρωτα να εμφανιστει ο Μυστακιδης,να εμφανιστει κ ο Α.Σ. γιατι σχεδον ενα μηνα,μονο τα φαντασματα τους υπαρχουν.Πετανε 150-250 ισως μετα κ μισο δις ετσι.

Τι συμφωνησανε κανεις δεν ξερει,αλλος μιλαει κ για ποσοστα 75-25,που το εμαθε;ΕΘΞ (ενας Θεος ξερει).

Μιλαμε για γελοιοτητες.
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Ωραια τα νεα φρουτα,δροσερα κ καλοκαιρινα,εχουν κ αλλο καλο,κανουν μπαμ αν ειναι σαπια η οχι.
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια του Μπου(ρ)ζο(βλαχο)υ......τι αλλο θα δουμε ρε πστ μου;
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Καλος ο Ρασιτς,κυβικα Μειτε ειναι,δυνατος στις μονομαχιες,καλο κρατημα μπαλα,σχετικα βαρυς,δεν ειναι γρηγορος,θα αλληλοσυμπληρωνονται με Μοντσου.Εχασε τον Σιφουεντες που εδινε πραγματακια ομως.Εχασε τον Μανου κ Σουλεημανοφ κ πηρε Περεθ.

Γενικα δεν εχει μπαλανς υλικο,σε καλυτερη μεν κατασταση απο ...
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Οσοι ασχολουνται με τις ακαδημιες,ερχονται απο πισω σπουδαια ταλεντα.Ολο αυτο ειναι δουλεια που ξεκινησε επι Ζαγορ κ Βρυζα κ εκτοξευτηκε με Ιβαν.

Θελω να πιστευω πως με το νεο προπονητικο κεντρο,θα δουμε ανωτερα ταλεντα να βγαινουν κ απο Κουλιε η Ντελια......με πιανει ανατριχιλα!
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:38
Jump to forum
Jump to topic

Καθε χρονο τα ιδια Παντελη μου (οχι Θωμαρεη,δεν λεω εσενανε) τα ιδια Παντελακη μου.Δεν βαρεθηκατε να εκθειαζεται τις κινησεις των αλλων κ να σνομπαρετε τις δικιες μας.Ναι καποιες χρονιες οπως η περσινη δεν ηταν καλη,αλλα ειδικα φετος το πραμα παει τερμα ορθολογικα.

Λιγη πιστη,υποστηριξη κ θετικη ...
από Kabamaru11
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Παροτι ειμαι αρνητικος προς την ιδεα που προτεινω,μηπως θα μπορουσαν οι μοντς να κλειδωσουν τις εγγραφες γιατι εχει παραγινει το κακο το τελευταιο διαστημα.Θελω να μεγαλωνει η παρεα και να γινομαστε σαν φορουμ πιο δυνατοι,αλλα εχει ξεφτιλιστει το πραμα.Για κανα διμηνο μαξιμουμ προτεινω,οχι παραπανω ...