Η αναζήτηση βρήκε 220 εγγραφές

Return

από Kabamaru11
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 42. Dominik Kotarski

Στο καλο,στα δικα μου ματια,ο κορυφαιος τερματας που εχω δει στην ομαδα μας.

Γερος να ειναι να παει σε κορυφαιο πρωταθλημα με πολλα λεφτα.

Η επομενη μερα στην ομαδα μας με Παβλενκα,Τσιφτση κ Γεωργιανο,μας καλυπτει.
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γιώργος Κουβεντίδης

Δεν θα κατσω να αναλυσω τα λεγομενα του Κουβεντιδη,αυτα ο καθενας τα αναλυει οπως τον βολευουν,μονο στο οτι τουλαχιστον στον ελαχιστο χρονο που ειναι στην ΠΑΕ,εχει βγει κ εχει μιλησει.Ο προηγουμενος δεν υπηρχε καν,ενα φαντασμα ηταν.
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Μετά τη γελοία και ντροπιαστική συμπεριφορά ορισμένων, που έτρεξαν να γράψουν στο ίνστα του παίκτη να μην έρθει στον ΠΑΟΚ, θεωρώ απίθανο το να μην επηρεάστηκε έστω και λίγο.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει ...
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

@Equalizer Δεν περιμενα να σου αρεσει,αρα μου κανει! :lol: :lol: :lol:
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε. Το sdna δεν μιλάει ακόμη για συμφωνία αλλά για συζητήσεις.Η Μπουντου συνήθως όταν υπάρχει συμφωνία το βγάζει πρώτη. Εύχομαι να μην έχουμε αναγούλες.

Ενα δεύτερο, οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ιβανουσετς:

Σύμφωνα με τον Ναλετίλιτς, η αλλαγή στη φιλοσοφία και το ...
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Σινεμα θα εχει;Εμπορικο κεντρο;Ρε καθε μερα εκει θα ειμαι....θα εχει τελειωσει κ το fly over μεχρι τοτε,ποιος μας πιανει; :lol: :lol: :lol:
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Με ενα νορμαλ φορ,που να ξερει να παιζει συνδιαστικα,θα δουμε ομορφα πραματακια.
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο αξιοτιμος κ.Μυστακιδης,εχει σαν γραφειο τυπου το βοθροπωλις,ε συγνωμη κιολας,δεν θα τον θεωρησω σοβαρο,δεν γινεται να ειναι σοβαρος.Μολις διαβασα το αρθρο κ με την φωτο,με επιασαν τα γελια.Νostalgia απο εποχαρες σπορ του βορρα η εποχες του μουστακια στο γαυροπωλις,τι ειναι αυτα ρε; :lol: :lol ...
από Kabamaru11
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι γεγονος παντως πως ο Ιβαν ενεργοποιηθηκε οταν ειδε την απειλη Μυστακιδη,μονο ευχαριστα μπορω να το δω ολο αυτο που συμβαινει.Στην τελικη κερδισμενος ο ΠΑΟΚ θα ειναι.

Διαφωνω παντως με την μεχρι τωρα λογικη του Μυστακιδη και σιχαινομαι με την μεχρι τωρα ανυπαρξια του Α.Σ.
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Ο κακος ολιγαρχης,εδωσε εντολη σε κατι εταιριες της φουτσας,να κανουν μελετη για την Νεα Τουμπα.ΓΕΓΟΝΟΣ
Εστω κ μετα απο 3 χρονια,ειδαμε τα πλανα,τα σχεδια κτλ κτλ.ΓΕΓΟΝΟΣ

Απο την αλλη,ο αλλος φραγκατος,χωρις να εχει βγει να μιλησει παρα απειροελαχιστα,θελει να χτισει ταχιστα το γηπεδο,πανω σε τι ...
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 O Ιβαν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη μας,σχεδον απ ολους τουλαχιστον.

Εχω καποιες αποριες,που φυσικα δεν περιμενω απο εσενα να απαντησεις.Αλλοι πρεπει να απαντησουν στον λαο του ΠΑΟΚ,αλλα παιζουν κρυφτουλι.Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Η διοικηση του Α.Σ. εξακολουθει να ειναι ...
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Σ αυτό μαζί σου @Kabamaru11.

Μέχρι να βγει να μιλήσει ο Μυστακίδης και να πει τι θέλει να κάνει όλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Δεν τα εχω παρει τοσο με τον Μυστακιδη,οσο με τον Α.Σ.

Εχουν τεραστια υποχρεωση απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ σαν θεματοφυλακες,ειτε το γηπεδο το χτισει ο Ιβαν ειτε ο ...
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:32
Jump to forum
Jump to topic

Καναδε,αν ρωτας εμενα,θα σου ελεγα οτι ευθυνη σε αυτο εχει κ παλι ο Α.Σ.

Παω εγω αυριο στον Α.Σ. κ τους λεω,κυριοι (με μικρα γραμματα),θελω να χτισω το γηπεδο.Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον Ιβαν;Αυτος εχει στην τελικη την ΠΑΕ,αυτος ειπε θα κανει το γηπεδο.Αντι αυτου,δεν τον ενημερωσαν και εγινε ο ...
από Kabamaru11
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

@Unpsofable78 Καποιοι του ανοιξαν την πορτα ομως,με αυτους τα εχω.Δεν θα μπορουσε να κανει αυτες τις κινησεις χωρις τον Α.Σ.

Και στα δικα μου ματια εχει πεσει σαφως.