Γιώργος Κουβεντίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Γιώργος Κουβεντίδης

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Γιώργο Κουβεντίδη, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα τη θέση του Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας.

Ο Γιώργος Κουβεντίδης είναι 52 ετών, απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Διαθέτει εμπειρία 32 ετών στον χώρο της δημοσιογραφίας, έχοντας εργαστεί σε κορυφαία μέσα του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου.

Μιλά αγγλικά και γερμανικά.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Γιώργος Κουβεντίδης

Δημοσίευση από aivas19 »

Οταν μιλησει με την ομαδα να βαλει και κανενα αποσπασμα απο τις προσφατες εκπομπες του να τους εξηγησει πως να ανεβασουν την αξια τους μιας και ειναι και αποφοιτος σχολης οικονομικων. Απλα ας μην αναφερθει στον Καμαρα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αυτό, που καθυστέρησε η μεταγραφή του Πένια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τα παζάρια από το Μαράκι για τα 20 χιλιάρικα, αυτός το είχε βγάλει. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το βίντεο στο youtube που το είχα δει, μαζί με Τσαλγατίδη και Βασιλόπουλο.

Αφού είναι απόφοιτος οικονομικός επιστήμονας, είναι ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Μαρία για το σχετικό θέμα, τότε που την "έκραζε" (δεν θυμάμαι 100% αν την κατονόμαζε ή τη φωτογράφιζε), αλλά και για άλλα οικονομικά και λογιστικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά το ότι τελείωσε το οικονομικό μια φορά κι έναν καιρό, αν δεν έχει εξασκήσει το επάγγελμα, δεν έχει καμία σημασία
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σαφώς και έχεις δίκιο.
Βέβαια και η Μαρία, ιδιαίτερη σχέση με το ποδόσφαιρο δεν είχε, αλλά CEO σε ΠΑΕ είναι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να μιλήσει.
Μια φορά που προσπάθησα να δω την εκπομπή τους ,είδα έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται πολύ να εκφράσει αυτά που σκέφτεται ενώ ταυτόχρονα μιλάει σε ρυθμούς τσαρτα.

Υγ ποια η σχέση της Κουτσαυτάκη, της σουλουκου, του Λυσάνδρου με το ποδόσφαιρο?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Εντάξει ρε σύ Σπεσιαλ, η Μαρία είναι CFO σε ΠΑΕ 12-13 χρόνια. Την έμαθε την δουλειά :)
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ας πούμε μια καλή επιτυχία στον νέο ρόλο. Από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ πάντως, δεν θα μου λείψει
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

renegade έγραψε:Ελπίζω μόνο να μην χρειαστεί να μιλήσει.
Μια φορά που προσπάθησα να δω την εκπομπή τους ,είδα έναν άνθρωπο που δυσκολεύεται πολύ να εκφράσει αυτά που σκέφτεται ενώ ταυτόχρονα μιλάει σε ρυθμούς τσαρτα.

Υγ ποια η σχέση της Κουτσαυτάκη, της σουλουκου, του Λυσάνδρου με το ποδόσφαιρο?

Εγω που τον εχω ακουσει σε ραδιοφωνικες εκπομπες, καλος ηταν
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν ξέρω. Είχα να τον ακούσω από την εποχή που μας ζάλιζε για την Λιόν και το αντίστοιχο μοντέλο
Άβαταρ μέλους
aivas19

Γιώργος Κουβεντίδης

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν μπηκε για να αναλαβει ως υπευθυνος επικοινωνιας πχ για να κοπουν οι δηλωσεις του Λουτσε και να προστατευτει ο προπονητης τοτε εχει ηδη ξεκινησει στραβα καθως σαν δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ ελεγε ανακριβειες για τον προπονητή σκάβοντας του τον λακκο. Τωρα που ανελαβε θα τα γυρισει η περιμενε αλλη κατασταση με το θεμα προπονητη και για αυτο εκανε αυτες τις δηλωσεις;

Αν μπηκε για υπευθυνος επικοινωνιας για να βοηθησει την ΠΑΕ ηδη ξεκινησε στραβα καθως οπως ανεφερε ο Σπεσιαλ μετεφερε ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες για στελεχος της ΠΑΕ ριχνοντας της την ευθυνη για καθυστερήσεις μεταγραφων.

Οποτε ναι, καλη αρχη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλή αρχή και από μένα!
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Καλή αρχή.!
Η θέση είναι σημαντική και το έργο δυσκολο.
Ομολογώ ότι δεν του έχω συμπάθεια, αλλά θα κριθεί κι αυτός όπως όλοι με όση αμεροληψία διαθέτω.
Βεβαίως η θέση είναι τέτοια που ουσιαστικά θα διεκπεραιώνει την στρατηγική και τις εντολές του Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ποιος θα είναι ο ρόλος του. Ο δούκας ήταν εξαφανισμένος χρόνια.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

E θα το αντικαταστησει επάξια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”