Αναζήτηση για περισσότερες από 1205 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
και αλλο ζωγραφο θα φερουμε;καλα θα παει αυτο....ηδη εχω αρχισει να τα βλεπω ολα 4Κ
- Τετ 10 Ιουν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
ΑΝ φυγει,καλο θα ειναι να ρθει ενας προπονητης με παραπλησιο στυλ που να μπορει να εκμεταλλευτει το υπαρχον δυναμικο.Απο οσα ονοματα γραφτηκαν εδω μεσα,μονο ο Ισπανος Καρσεδο μου κολλαει.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Andrea Trinchieri
Δηλωσεις βλακιες και φαμφαρες
Βασεις να φτιαξουμε και ιστοριες
Ομαδα θα φτιαξεις ρε Ιταλε η θα τρως μακαροναδες
Ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας την νεα χρονια
Σε καναν μια σοβαρη ερωτηση αν οι στόχοι σου συμβαδίζουν με του Μυστακιδη και αρχιδες να κομπιαζεις και να λες αρλουμπες.
Μαθαινεις τον ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα δεν ειναι αν θα φυγει ο Λουτσε η οχι,μια μερα θα εφευγε.Το θεμα ειναι ποιος θα τον αντικαταστησει.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβιτς δυστυχως ενω για μενα ειναι ο καταλληλοτερος,δεν φευγει απο κει που ειναι,εχει τρομακτικα μεγαλο συμβολαιο και μαλιστα σε ισχυ.Μαρτινς επισης παιρνει πολλα και θα τον ανανεωσουν για αλλα 2 χρονια.Κονσεισαο οσο και να τον θελουν καποιοι,εκτος απο τεραστιο συμβολαιο (4-5εκ),δεν νομιζω πως ειναι ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον το λεω απο τωρα,αν τυχον γινει καμια ανατροπη με Λουτσε,οπως με Ντελια.Ε τοτε αγαπημενε μου μπαρμπαστρουμφ Ιβαν,αντε και ξυρισου.
Δεν θα μας βγαινει η ψυχη καθε χρονο,για να μας κοροιδευεις.Το λεω και το εννοω,δεν κανω χαβαλε,αν ξαναγινει και φετος,και επισημως μας θεωρει χαιβανια.Κατι το ...
Δεν θα μας βγαινει η ψυχη καθε χρονο,για να μας κοροιδευεις.Το λεω και το εννοω,δεν κανω χαβαλε,αν ξαναγινει και φετος,και επισημως μας θεωρει χαιβανια.Κατι το ...