Αναζήτηση για περισσότερες από 1205 εγγραφές
- Τετ 03 Ιουν 2026, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
στη sfina εχει 3λεπτο βιντεο που αποκαλυπτει τα 2 ονοματα που εχουν συμφωνησει με τον ΠΑΟΚ.
επειδη ειμαι δουλεια και εχω γυρω μου συναδελφους, ακουστικα δεν παιζουν, μπορει καποιος να τα ποσταρει?
Με κουραζει απιστευτα ο μουστακιας,τεσπα,μιλησε για Γιαννουλη κ Κωστη,αλλα δεν ειπε οτι ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μου πολυαρεσει η επιλογη Κωστη,οχι γιατι δεν ειναι καλος παικτης,αλλα 1ον δεν θεωρειται γηγενης για να πεις οτι κερδισες κατι σε αυτο,2ον ειναι σε θεση που υπαρχει ο ηδη κοντος με παραπλησια χαρακτηριστικα Ζαφειρης,3ον ειναι 26 αρα δεν το λες και ταλεντο με προοπτικη,4ον εχει συμβολαιο αρα ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνω,ο Κραλ δεν ειναι 6αρι,ειναι ενα 8αρι με υψος,δεν μπορει να κανει αυτα που κανει ο Μειτε και να το ηθελε.Ο Κραλ θα ηταν τιμια ΙΣΩΣ λυση για αντικαταστατη του Οζντοεφ (τον οποιο και εκτιμω κυριως για την προσωπικοτητα του).Το προβλημα θα παραμεινει οταν θα λειπει ο Μειτε.
πολυ βαρυς ο ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι,Νικος Κουκος!Maklaz έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:09 Τρίτων, βρίσκομαι 12 μέτρα κάτω από την γη με τον υποπλοίαρχο κ12.
![]()
![]()
![]()
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOKheads&Metalheads
Αντε να ετοιμαζομαστε,μια βδομαδα εμεινε να δουμε τα φιλαρακια απο το Λιβερπουλ
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρα που θα κανουν τα κουμπαρακια.trianta76 έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 19:51 Βρυζας ειπε ο Ραγκατσης με κοντά του Βιερινια
Και ελπιζω βεβαια να σταματήσει να μπερδευεται η Παζαρεβα
Εχουν τρομερες σχεσεις με Ζηση,θα εχουν ολα τα ρεπορταζ ετοιμα με copy paste.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκτιμω τον Ζηση,τον εκανα και καλαμπουρι φετος στην Αριστοτελους.Συμπαθεστατος.
Και ειχε κανει καλη δουλεια τοτε με Ζαγορ.Την δουλεια δεν την εχει παρατησει μιας και ειναι μανατζερ παικτων.Εχει ποδοσφαιρικη παιδεια,τουλαχιστον οσες φορες τον ειδα να μιλαει σε εκπομπες αυτο μου φανηκε.
Σημαντικη ...
Και ειχε κανει καλη δουλεια τοτε με Ζαγορ.Την δουλεια δεν την εχει παρατησει μιας και ειναι μανατζερ παικτων.Εχει ποδοσφαιρικη παιδεια,τουλαχιστον οσες φορες τον ειδα να μιλαει σε εκπομπες αυτο μου φανηκε.
Σημαντικη ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παικτης και κυριως η γυναικα του,θελουν Θεσσαλονικη,γιατι οι γονεις τους ειναι στην Κατερινη και απ οτι εμαθα η γυναικα εχει επαγγελματικες υποχρεωσεις εκει.Οποτε ο παικτης θελει ΠΑΟΚ κ λογω προιστοριας (που στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο δεν μου λεει κατι),αλλα κυριως για λογους αποστασης Κατερινης ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αμα λαχει μπαινει μεσα,καρφωνει κ καμια κεφαλια ο τρελος
Στα σοβαρα,πολυ καλη κινηση,μακαρι να ρθουν κ αλλοι.
Στα σοβαρα,πολυ καλη κινηση,μακαρι να ρθουν κ αλλοι.
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Mε Α.Δ. τον Λεο και Τ.Δ. τον Αντελινο,που εχουν υπαρξει συμπαικτες,εχουν τρομερες σχεσεις μεταξυ τους,μιλανε την ιδια γλωσσα και ξερουν τι εστι DNA ΠΑΟΚ,θα γινει δουλεια.Θελω να πιστευω οτι θα εχουν καλη συνεργασια και με τον Λουτσε,εστω για ενα last dance.
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
To καλο με τον Ματος,ειναι πως ξερει τον Ιβαν καλα,ξερει τον ΠΑΟΚ και το επιπεδο του πρωταθληματος καλα (κατι που δεν ειχαν οι Αρνεσεν,Μποτο και μας φορτωσαν ενα σωρο ακριβα σαπακια),δεν ερχεται εδω σαν ενας ξενος τεχνοκρατης με συγκεκριμενες ατζεντες για χαρες σε μανατζερ (γκουχου γκουχου),αλλα σαν ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Formula 1!
Ας πει τοτε καμια καλη κουβεντα και για Κουλη,μπας και δουμε ασπρη μερα 
- Δευ 08 Ιουν 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας βαλουμε για αλλη μια φορα τα πραγματα κατω,και ας αποφασισει ο καθενας αν αξιζει η οχι να γινει αυτη η μεταγραφη.
ΘΕΤΙΚΑ:
1o παικτης γνωριζει το ελληνικο πρωταθλημα και την ομαδα,
2ο γηγενης,εστω και ας μην ειναι club trained,
3ο γρηγορος,σιγουρα καλυτερος απο τοτε που εφυγε,
4ο παιζει σε μια ...
ΘΕΤΙΚΑ:
1o παικτης γνωριζει το ελληνικο πρωταθλημα και την ομαδα,
2ο γηγενης,εστω και ας μην ειναι club trained,
3ο γρηγορος,σιγουρα καλυτερος απο τοτε που εφυγε,
4ο παιζει σε μια ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο ακομα εδω ειναι;Νομιζα ειχε φαει μονιμο μπαν.J007 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 22:12 Κλαιει η ψυχη μου για ολα τα Παοκτσακια που ξεροσταλιαζουν μπας και ο Γεμιστανας κανει καμια μεταγραφη.Τελη Αυγουστου 3 δανεικοι και αυτο θα ειναι ολο.Ο εφιαλτης θα συνεχιστει ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!