1ον ο σπηκερ ειναι γελοιος
2ον μη αγαπημενο μου πρασινο sdna,εχετε καταντησει αστειοι.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1205 εγγραφές
- Παρ 22 Μάιος 2026, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 22 Μάιος 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Ανγκουλο παικταρας και ξαδερφακι.scarsick έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:56 Οριακά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως θέλω να το πάρουν οι γάβροι, για την Κ Λ Α Ψ Α του ναιαλλάστηνπολυιδιοκτησία σδνα και τα στόριζ του δπγ από το Σούνιο.
Κατά βάθος βέβαια θα επικρατήσει η αγάπη μου για τον Μεντιέτα και τον Ανγκούλο, αλλά λέω.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Χρονια πολλα στο γειτονακι μου,γερος να ειναι να σκιζει τα διχτυα.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Aυτο με τις Συκιες πρεπει να σταματησει,τι ειμαστε τα φτωχα και τιμια παιδια απο κει;του πεταματου;icue έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 20:56 Το απογευματινο ηταν Ορφεας Συκεων-Ηρακλης Μεγαλοχωριου σε σχεση με το ισπανικο.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Ναι,ειναι χαφ τυπου Μειτε,ηταν βαρομετρο στην Β ομαδα,ουσιαστικα εστρωσε το κεντρο αρκετα.Φυσικα και εχει πολλα μειονεκτηματα και δεν ειναι επουδενι ετοιμος για εντεκαδα,αλλα αξιζει να του δωσουμε ευκαιριες.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι γρηγορος,αλλα οχι βαρυς,δεν ειναι μηχανακι στο κεντρο,οπως προειπα παικτικα μοιαζει με τον Μειτε.
Φοβαμαι αμα παρει εξτρα μυικη μαζα μην τον βαρυνει,ελπιζω να του εχουν ετοιμασει σωστη μυικη ενδυναμωση και οχι ογκο.Καλα αυτα τα λεω σαν τελειως amateur,οποτε σιγουρα θα λεω χαζομαρες ...
Φοβαμαι αμα παρει εξτρα μυικη μαζα μην τον βαρυνει,ελπιζω να του εχουν ετοιμασει σωστη μυικη ενδυναμωση και οχι ογκο.Καλα αυτα τα λεω σαν τελειως amateur,οποτε σιγουρα θα λεω χαζομαρες ...
- Παρ 22 Μάιος 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω,πρεπει να παρει την θεση του Θυμιανη,αλλα σιγουρα με περισσοτερα λεπτα.Ιδανικα μια πενταδα θα ηταν Μειτε,Ετιεν Καμαρα,Σαρρης σαν 6αρια και Ζαφειρης,Οζντοεφ (η καποιο αλλο οκταρι) σαν box to box.
Θεωρω πιο σημαντικο να εχεις εξτρα επιλογες στο κολωνατο 6,παρα στο box to box,λογω Ντελια.
Θεωρω πιο σημαντικο να εχεις εξτρα επιλογες στο κολωνατο 6,παρα στο box to box,λογω Ντελια.
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον εμαθα τον χειμωνα μετα το ενδιαφερον του βαζελου,μου αρεσε πολυ σαν επιλογη οσο τον εψαξα.Διαφωνω παντως οτι με αυτη την πενταδα δεν πας για πρωταθλημα.Πιστευω πως ο Μειτε θα επανελθει,αλλιως θα εβαζα εξαδα.Ο Καμαρα ταιριαζει σε αυτο που παιζουμε,ο Ζαφ θα ειναι εμφανως καλυτερος,ο Οζντοεφ θα σου ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαρλερουά κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, παρόλο που το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ικανοποιούσε τη βελγική ομάδα, η μεταγραφή τελικά δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος ...
- Δευ 25 Μάιος 2026, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Α ρε Αντζα,παντα μου αρεσε σαν παικτης,τον σεβομουν γιατι ποτε δεν προκαλεσε οπως τα αλλα μ@λακισμενα του γαυρου.Τον ειχα λυπηθει για το γνωστο σκηνικο με συμπαικτες του.Δεν του αξιζε να φυγει τοσο νωρις.Κριμα και παλι κριμα.
- Δευ 25 Μάιος 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Formula 1!
Go Kimi Go!Ειναι πλεον το φαβορι για τον τιτλο,ΑΛΛΑ απομενουν αλλα 17 γκραν πρι,και ειναι απειρος,19 χρ,2η σεζον του στην Φορμουλα 1.Ειναι νωρις ακομα,αλλα μακαρι να το σηκωσει ο μικρος.Το μελλον ειναι δικο του.
- Τρί 26 Μάιος 2026, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Μάιος 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
ο Ραζβαναρος σε συνεντευξη του στη Ρουμανια ειπς οτι εχει ενα χρονο ακομα συμβολαιο και ας ληξει αυτο το θεμα...
Ο Γιακουμακης ψοφαει να μεινει εδω γτ θελει να ανοιξει μαγαζι στη Θεσσαλονικη..
Θελουμε 5-6 ΒΑΡΒΑΤΕΣ μεταγραφες...ελπιζουμε οι 2 να ειναι εδω στην αρχη της προετοιμασιας..
Ντροπη για ...
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Να κανεις διαιτα!
- Πέμ 28 Μάιος 2026, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Δεν διαφωνω,αλλα να ξερουμε τι λενε καποιοι συνοπαδοι μας η "συνοπαδοι" μας,για το σαητ και για εμας.Μη ζουμε σε μια φουσκα.