Ακουσα τον Κολκα να λεει πως του Κραλ δεν προχωραει γιατι οι γερμανοι ζητουν 6-7εκ.Αλλα φαινεται στα σκαρια μια πιο καλη περιπτωση που θα ανεβασει το επιπεδο του κεντρου μας,με καθε επιφυλακτικοτητα το ειπε γιατι δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι θα κλεισει με οτι εχει γινει μεχρι τωρα.
Καλυτερος ...
Η αναζήτηση βρήκε 224 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αν προπονητης,scouting team και σια,εδωσαν το οκ,ας τον παρουν,μας εχουν γανιασει.
Δεν ειναι τοσο κακος παικτης οσο τον φανταζομαστε παντως.Καθρεφτης ειναι το γηπεδο,εγω θα τον δω με αισιοδοξη ματια,η μιρλα δεν βοηθαει.
Δεν ειναι τοσο κακος παικτης οσο τον φανταζομαστε παντως.Καθρεφτης ειναι το γηπεδο,εγω θα τον δω με αισιοδοξη ματια,η μιρλα δεν βοηθαει.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
H Bild ειναι τρομερα αναξιοπιστη πηγη (επιπεδου Μετροκωλ η σπορντογκ),η Κικερ απο την αλλη ειναι αξιοπιστη.
Για Σαμπρακο δεν θα σχολιασω καν.
Περι Σεντιρα η Κεντιρα η οπως λεγεται,φαινεται να εχει ολα τα στοιχεια που θελει ο Λουτσε,ειναι pressing forward.Τα υπολοιπα στο γηπεδο,ΑΝ κλεισει τελικα.
Για Σαμπρακο δεν θα σχολιασω καν.
Περι Σεντιρα η Κεντιρα η οπως λεγεται,φαινεται να εχει ολα τα στοιχεια που θελει ο Λουτσε,ειναι pressing forward.Τα υπολοιπα στο γηπεδο,ΑΝ κλεισει τελικα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ισχυε αυτο με τα εγραφα κ την UEFA θα ειχε βγει απο παντου,απλως πεταξε την πατατα του ο χαρτινος μπας και τσιμπησει κανεις,δυστυχως καποιοι δικοι μας τσιμπησαν αλλα καταλαβαν γρηγορα οτι ειναι μπαρουφες.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειναι συζητησιμοι και ωραιοι,μακαρι να μακροημερευσουν.Θελω να ειμαι καλοπιστος.

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Ντεσποτοφ θα ειμαι θετικος στην πωληση του,δεν προκειται να γινει καλυτερος,για βασικος δεν ειναι,κριμα για το ταλεντο του να ειναι παικτης rotation,τον ρολο του κ τα λεπτα συμμετοχης του,θα μπορουσαν να πανε σε Μπαλντε η Χατσιδη.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Να πανε να γαργαληθουν,εγω σε λιγο φευγω για Χαλκιδικη να κανω καμια βουτια,οτι ειναι να γινει ας γινει.Δεν ειχα ποτε θεμα με την πιεση κ μου την εχουν ανεβασει ολο το καλοκαιρι.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.instagram.com/felixarnoldtt/
o δημοσιογραφος της Bild που εγραψε το αρθρο......
Παμε στο επομενο παρατραγουδο παρακαλω.
o δημοσιογραφος της Bild που εγραψε το αρθρο......
Παμε στο επομενο παρατραγουδο παρακαλω.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.kicker.de/irre-wendung-droh ... 06/artikel
Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.
Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.
Απο εμπιστη πηγη πληροφορησης.
Λεει ξεκαθαρα οτι δεν ολοκληρωθηκε καμια συμφωνια και δεν επεσε καμια υπογραφη.Αρα δεν υπαρχει νομικο θεμα.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δευτερα θελω να δω ανανεωση Ντελια και αποκτηση φορ και χαφ.
Καλο σουκου παιδια.Καλα να περασετε σε οτι κ αν κανετε.
Καλο σουκου παιδια.Καλα να περασετε σε οτι κ αν κανετε.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Καλημερα απο την εξωτικη Ποτιδαια.Σε λιγο θα βουτηξω κ για εσας.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Μην μου συγχιζεσαι,επιτηδες το εγραψα για να δω αντιδρασεις.Συγκεκριμενα ειμαι στο Μυκονος,οποιος αδερφος θελει να με βρει.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω παλι ενιωσα λιγο προδομενος απο τον Ιβαν απο την ιστορια με τον Ντελια.
Αφου επεσε λιγο η σκονη κ με πιο καθαρο μυαλο.Θα αναλυσω οσο γινεται τις σκεψεις μου.
Ο Ιβαν ηρθε κ μας εσωσε πιθανον ακομα κ απο πτωση σε κατω κατηγοριες λογω οικονομικων.
Εριξε χρημα,πολεμησε το κατεστημενο κ την ...
Αφου επεσε λιγο η σκονη κ με πιο καθαρο μυαλο.Θα αναλυσω οσο γινεται τις σκεψεις μου.
Ο Ιβαν ηρθε κ μας εσωσε πιθανον ακομα κ απο πτωση σε κατω κατηγοριες λογω οικονομικων.
Εριξε χρημα,πολεμησε το κατεστημενο κ την ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη δουμε Μπραντον ομως....
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...