Η αναζήτηση βρήκε 224 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Και εμενα αδερφε gika,με ξενερωσε,ειπαμε ναι ΕΙΜΑΣΤΕ προβατα σε μεγαλο βαθμο,ετσι κονομανε οι μεγαλοι,αλλα φτανει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Απο μενα οχι.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε μεγαλο ποσοστο ναι,θεατρο του παραλογου.Δεν αμφιβαλλω οτι εγινε προταση απο τους Γερμανους,αλλα ρε φιλε,2ο σερι καλοκαιρι;Ειπαμε να το παιζουμε κ λιγο χαζοι,δεν ειμαστε κ εντελως!Jim_Chatz έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:09 Φτιαχτό φαίνεται το όλο θέμα, τουλάχιστον μενει η παικταρα σπίτι της
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Δεν ηξερα που να βαλω την ειδηση,μετα τον Ozzy,ενας ακομα εφυγε σημερα,αυτη την φορα απο το WWE o τεραστιος Χαλκ Χογκαν μας αφησε.....R.I.P. μεγαλε,αν και ημουν φαν του Ultimate Warrior,σε γουσταρα πολυ.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
@Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Τα πρωτα παιχνιδια ειναι παντα επικινδυνα,θα στρωσει ο οαρης κ θα παει να σηκωσει το κοφερενς.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γινει αυτη η μαμημενη ανανεωση στο συμβολαιο του,να ηρεμησουμε ολοι.
Χαφ γρηγορα κ φορ ελπιζω οχι τον Αιγυπτιο,οχι γιατι δεν ειναι καλος,αλλα θα λειψει αρκετο διαστημα για το Κοπα Αφρικα το οποιο νομιζω διοργανωνει η Αιγυπτος.
Χαφ γρηγορα κ φορ ελπιζω οχι τον Αιγυπτιο,οχι γιατι δεν ειναι καλος,αλλα θα λειψει αρκετο διαστημα για το Κοπα Αφρικα το οποιο νομιζω διοργανωνει η Αιγυπτος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable78 Ξεκινανε κ πιο πριν για προετοιμασια.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ειναι με διαφορα παντως το πιο ΠΑΟΚ καλοκαιρι που θυμαμαι.
1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια
Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια
Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,μπηκα για λιγο στο αντιστοιχο παοκμανια των γερμανων.Εχουν ολοκληρο νημα με 65 σελιδες για τον Ντελια.Καποιοι λαζοι,πιθανον αλλοθρησκοι (ναι,εχουμε λιγους εκει),γραφανε υποτιμητικα πραγματα για την ομαδα μας,το πρωταθλημα μας,οτι ειμαστε φτωχοι και λοιπες πιπες,ποιοι;Αυτοι που εχουν να παρουν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@burbu Ναι ο Κωστακης το εγραψε,ηθελα να κανω λογαριασμο μονο κ μονο για να τον αποκαλεσω λουλη. 

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αργα η γρηγορα θα παει σε ανωτερο πρωταθλημα,δεν εχω απαιτηση απο τον παικτη να κατσει στην ψαροκωσταινα μας,ηδη παιζει με αλλο αερα,αλλη κλαση,οι υπολοιποι συμπαικτες του παιζουν μπαλα,ενω αυτος ποδοσφαιρο.
Δεν θα πω κακη κουβεντα για τον ποδοσφαιριστη,ειναι παιδι μαλαμα και φαινεται απο ...
Δεν θα πω κακη κουβεντα για τον ποδοσφαιριστη,ειναι παιδι μαλαμα και φαινεται απο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Προσωπικα θα του εδινα καθαρα 1,5εκ τον χρονο συν μπονους που να φτανουν τα 2εκ.Ετσι δινεις μηνυμα στην αγορα ποσο τον κοστολογεις,δινεις μηνυμα στα παιδια των ακαδημιων οτι η δουλεια επιβραβευεται,δινεις μηνυμα σε ολο τον οργανισμο οτι εκτιμας την ποδοσφαιρικη αξια και το ιδιο το ποδοσφαιρο.
Εδω ο ...
Εδω ο ...