Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Montrealiotis
- Δημοσιεύσεις: 4561
- Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αδυνατώ να πιστέψω ότι σταμάτησε ο κόσμος ιντερνετικα την πιθανή μεταγραφή.
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το μάζεψε ο μεγάλος Ιβαν τελευταία στιγμή.
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το μάζεψε ο μεγάλος Ιβαν τελευταία στιγμή.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 7):
- Kabamaru11, Theios, Tisis, beyes4, vasgias, margas, Logistis
- Kabamaru11
- Δημοσιεύσεις: 3943
- Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
pirate_salonica έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:04 Ελπίζω το τελευταίο άρθρο του 24 να σημαίνει μη πώληση... ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος. Μακάρι!
Γιατί ένα είναι σίγουρο: αν κάποιος μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ήταν μόνο ο Ιβάν. Κανείς άλλος.
Αυτός έδωσε εντολή να πουληθεί, μην βγει και σωτήρας από πάνω. Για τον Θεό. Το ότι μάσησε από τις αντιδράσεις μόνο προς τιμήν του δεν είναι. Εκτός αν πούλησε την ομάδα και ήταν όρος να μείνει ο Κωνσταντελιας.
- These users thanked the author gika for the post (total 2):
- Montrealiotis, margas
-
- Δημοσιεύσεις: 2221
- Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Καλά, προφανώς και δεν αποφασίζει για τέτοια θέματα άμεσα ο Σαββίδης, γι'αυτό κι έχει ανθρώπους στην ομάδα να την τρέχουν. Δηλαδή δεν είναι απίθανο να παρενέβη εκ των υστέρων για μια απόφαση υφισταμένων του. Απλά φαίνεται επικοινωνιακό παιχνίδι από χιλιόμετρα. Θα μπορούσε κάλλιστα πχ να έχει πει εξαρχής ότι πορευτείτε με το Χ μπάτζετ, πουλήστε για να αυξηθεί, αλλά αυτός εδώ δεν φεύγει με τίποτα. Κοινώς, τρώμε τρελό παπά από την ΠΑΕ.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- Montrealiotis, margas, Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μπλοκο Σαββιδη, επιστρεφει Ολλανδια , τωρα στο νοβασπορτσ
- These users thanked the author Stathis71 for the post:
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!
- These users thanked the author gergeo4 for the post (total 2):
- Unpsofable78, margas
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Φτιαχτό φαίνεται το όλο θέμα, τουλάχιστον μενει η παικταρα σπίτι της
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- Theios, Montrealiotis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
επειδή μου βρωμάει πολύ παραμύθι στην όλη φάση, εάν δεν πουληθεί ο ντέλιας, θα είναι το λογικό και το αυτονόητο
κανένας σαββίδης δεν θα γίνει "θεός" στα μάτια μου
κανένας σαββίδης δεν θα γίνει "θεός" στα μάτια μου
- These users thanked the author danirifle for the post (total 5):
- perestroik4, Metagrafakias, margas, Tolaros, Logistis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Και απο μενα δεν ειναι ολα καλα.Θα υπαρξει μια μικρη ανακουφιση που δεν θα φυγει ο παικτης αλλα θα τα βλεπω τα πραγματα αρκετα πιο καχυποπτα απο εδω και περα.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Όχι. Σε καμία περίπτωση.
Τραγική διαχείριση ακόμα ενός θέματος και αν ο παίκτης πήρε την απόφαση να ταξιδέψει Γερμανία για μεταγραφή (άρα το είχε αποφασίσει) το να τον φέρεις πίσω με το ζόρι δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.
Από παλινωδία σε παλινωδία πάει το έργο, δυστυχώς.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
- Montrealiotis, WeWillRockYou, Tolaros, Logistis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μόνο οι Γρηγοριαδης και Μπούζας είναι σωστοί δημοσιογράφοι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας πάμε όλοι να αγωρασουμε διακρειας στο ρουλη που έχει πουλήσει μόνο 300 διάρκειας.bill-ar4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06 Αρδακια του Σαββίδη είναι ο Βασιλόπουλος και όλη η forza.το ξέρουμε το παραμυθάκι ότι πίεζε ο παίκτης και ο Σαββίδης του έδινε 2 εκατομμύρια τον χρόνο όπως και όλοι οι σέντερ φορ πού μας απέρριψαν. Σαββίδη προσφερες πολλά, σε ευχαριστούμε για αυτά που ζήσαμε,αλλά η κοροϊδία τα τελευταία 6 χρόνια έχει κουράσει. Αν ισχύει η πώληση του μάγου ΠΟΥΛΑ .
και το πιο εξοργιστικο είναι πού ήρθες μετά από 6 χρόνια στην Τούμπα με ελικόπτερο, είπες τις αμπελοφιλοσοφιες σου και εξαφανιστηκες, πούλησες 12000 διαρκείας και μόλις τελείωσαν οι ανανεώσεις πούλησες τον μαγο.
Ωραίο το παραμυθάκι ότι έχεις βάλει 200 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, αλλά μέσω του ΠΑΟΚ έχεις βγάλει πολλά περισσότερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Unpsofable78, tolis14
-
- Δημοσιεύσεις: 37
- Εγγραφή: Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:59
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Νομίζω σου ξέφυγαν μερικά πραγματάκιαblack death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:04ΒΡΕDeveloper4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58 Τι να σου εξηγήσω βρε, όταν εσύ δε μπορείς να πεις μία ιδέα έστω, σχετικά με το γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ αναπροσαρμογή;
Εχω πει. Απλα δεν διάβασες και πρέπει να γραφω 5 φορες καθε πραγμα.
Υπαρχει ας πούμε η πιθανοτητα να καθυστερησε οπως ολα στον ΠΑΟΚ μέχρι που η πλευρα του παίχτη καταλαβε οτι δεν τη συμφερει. Υπάρχει πιθανοτητα ο σαββιδης να μην ηθελε/μπορούσε να βαλει το 1+ εκ εξτρα στο συμβόλαιο. Υπάρχουν συνδιασμοι αυτών. Αυτα ολα έχουν μια λογική.
Το δεν ανανεωνω επειδη θελω να πουλησω και να με έχει η καθε Στουτγκάρδη με το πιστολι στον κροταφο και να μου κανει κουμαντο στην τιμη επειδη του χρόνου θα τον χάσω τσαμπα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, πρεπει να ειναι τερμα καθυστερημενος ο σαββιδης. Αυτα και τελος, δεν το συνεχιζω. Μια ζωη απέχω συνήθως απο τετοιες διαμάχες και τώρα με βγαλανε και λογιστη. Ρε ουρτ.
Αρα δικαίως κράζουνε όσοι κραζουνε γιατι καθυστέρησε η ανανέωση?Υπαρχει ας πούμε η πιθανοτητα να καθυστερησε οπως ολα στον ΠΑΟΚ μέχρι που η πλευρα του παίχτη καταλαβε οτι δεν τη συμφερει
Προβλημα ρευστότητας δηλαδή? Τώρα με μπερδέυεις, πιστεύω θα εμφανιστουν οι φρουροι .... oh wait...Υπάρχει πιθανοτητα ο σαββιδης να μην ηθελε/μπορούσε να βαλει το 1+ εκ εξτρα στο συμβόλαιο
Δηλαδή και δεν είχαμε φράγκα, ε και το ξεχάσαμε λιγο μωρε, και ολα αυτά για το ΝΤΕΛΙΑ.Υπάρχουν συνδιασμοι αυτών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perestroik4 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author perestroik4 for the post:
- Developer4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!
Τι ειναι αυτα ρε μλκ. Ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα;
Τι ειναι αυτα ρε μλκ. Ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα;
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Καλά ας μείνει τώρα και ας έγινε και για επικοινωνιακούς λόγους...
- These users thanked the author Shadow for the post (total 3):
- Unpsofable78, Mīngus, margas
- ΑποστόληςΑ
- Δημοσιεύσεις: 100760
- Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
- Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Επιστρέφει ο Ντέλιας;
Ωραία!
Φέρε τώρα Κράλ, Ντιουκς και stopper.
Ωραία!
Φέρε τώρα Κράλ, Ντιουκς και stopper.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 5):
- Unpsofable78, Jim_Chatz, margas, Dimpatra, Kourdos