Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αδυνατώ να πιστέψω ότι σταμάτησε ο κόσμος ιντερνετικα την πιθανή μεταγραφή.
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το μάζεψε ο μεγάλος Ιβαν τελευταία στιγμή.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 7):
Kabamaru11, Theios, Tisis, beyes4, vasgias, margas, Logistis
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Hermann έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07 Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;
Απο μενα οχι.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
beyes4, vasgias, margas, chri5ti9, Logistis
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

pirate_salonica έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:04 Ελπίζω το τελευταίο άρθρο του 24 να σημαίνει μη πώληση... ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος. Μακάρι!
Γιατί ένα είναι σίγουρο: αν κάποιος μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ήταν μόνο ο Ιβάν. Κανείς άλλος.

Αυτός έδωσε εντολή να πουληθεί, μην βγει και σωτήρας από πάνω. Για τον Θεό. Το ότι μάσησε από τις αντιδράσεις μόνο προς τιμήν του δεν είναι. Εκτός αν πούλησε την ομάδα και ήταν όρος να μείνει ο Κωνσταντελιας.
These users thanked the author gika for the post (total 2):
Montrealiotis, margas
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Καλά, προφανώς και δεν αποφασίζει για τέτοια θέματα άμεσα ο Σαββίδης, γι'αυτό κι έχει ανθρώπους στην ομάδα να την τρέχουν. Δηλαδή δεν είναι απίθανο να παρενέβη εκ των υστέρων για μια απόφαση υφισταμένων του. Απλά φαίνεται επικοινωνιακό παιχνίδι από χιλιόμετρα. Θα μπορούσε κάλλιστα πχ να έχει πει εξαρχής ότι πορευτείτε με το Χ μπάτζετ, πουλήστε για να αυξηθεί, αλλά αυτός εδώ δεν φεύγει με τίποτα. Κοινώς, τρώμε τρελό παπά από την ΠΑΕ.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
Montrealiotis, margas, Unpsofable78
Stathis71

Δημοσίευση από Stathis71 »

Μπλοκο Σαββιδη, επιστρεφει Ολλανδια , τωρα στο νοβασπορτσ
These users thanked the author Stathis71 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!
These users thanked the author gergeo4 for the post (total 2):
Unpsofable78, margas
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Φτιαχτό φαίνεται το όλο θέμα, τουλάχιστον μενει η παικταρα σπίτι της
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Theios, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

επειδή μου βρωμάει πολύ παραμύθι στην όλη φάση, εάν δεν πουληθεί ο ντέλιας, θα είναι το λογικό και το αυτονόητο
κανένας σαββίδης δεν θα γίνει "θεός" στα μάτια μου
These users thanked the author danirifle for the post (total 5):
perestroik4, Metagrafakias, margas, Tolaros, Logistis
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
Hermann έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07 Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;
Απο μενα οχι.
Και απο μενα δεν ειναι ολα καλα.Θα υπαρξει μια μικρη ανακουφιση που δεν θα φυγει ο παικτης αλλα θα τα βλεπω τα πραγματα αρκετα πιο καχυποπτα απο εδω και περα.
These users thanked the author Azrael for the post (total 5):
Kabamaru11, margas, Dimpatra, Logistis, thios4
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όχι. Σε καμία περίπτωση.

Τραγική διαχείριση ακόμα ενός θέματος και αν ο παίκτης πήρε την απόφαση να ταξιδέψει Γερμανία για μεταγραφή (άρα το είχε αποφασίσει) το να τον φέρεις πίσω με το ζόρι δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.

Από παλινωδία σε παλινωδία πάει το έργο, δυστυχώς.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
Montrealiotis, WeWillRockYou, Tolaros, Logistis
Мир

Δημοσίευση από Мир »

bill-ar4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06 Αρδακια του Σαββίδη είναι ο Βασιλόπουλος και όλη η forza.το ξέρουμε το παραμυθάκι ότι πίεζε ο παίκτης και ο Σαββίδης του έδινε 2 εκατομμύρια τον χρόνο όπως και όλοι οι σέντερ φορ πού μας απέρριψαν. Σαββίδη προσφερες πολλά, σε ευχαριστούμε για αυτά που ζήσαμε,αλλά η κοροϊδία τα τελευταία 6 χρόνια έχει κουράσει. Αν ισχύει η πώληση του μάγου ΠΟΥΛΑ .
και το πιο εξοργιστικο είναι πού ήρθες μετά από 6 χρόνια στην Τούμπα με ελικόπτερο, είπες τις αμπελοφιλοσοφιες σου και εξαφανιστηκες, πούλησες 12000 διαρκείας και μόλις τελείωσαν οι ανανεώσεις πούλησες τον μαγο.
Ωραίο το παραμυθάκι ότι έχεις βάλει 200 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, αλλά μέσω του ΠΑΟΚ έχεις βγάλει πολλά περισσότερα
Μόνο οι Γρηγοριαδης και Μπούζας είναι σωστοί δημοσιογράφοι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας πάμε όλοι να αγωρασουμε διακρειας στο ρουλη που έχει πουλήσει μόνο 300 διάρκειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
Unpsofable78, tolis14
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:04
Developer4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58 Τι να σου εξηγήσω βρε, όταν εσύ δε μπορείς να πεις μία ιδέα έστω, σχετικά με το γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ αναπροσαρμογή;
ΒΡΕ

Εχω πει. Απλα δεν διάβασες και πρέπει να γραφω 5 φορες καθε πραγμα.
Υπαρχει ας πούμε η πιθανοτητα να καθυστερησε οπως ολα στον ΠΑΟΚ μέχρι που η πλευρα του παίχτη καταλαβε οτι δεν τη συμφερει. Υπάρχει πιθανοτητα ο σαββιδης να μην ηθελε/μπορούσε να βαλει το 1+ εκ εξτρα στο συμβόλαιο. Υπάρχουν συνδιασμοι αυτών. Αυτα ολα έχουν μια λογική.
Το δεν ανανεωνω επειδη θελω να πουλησω και να με έχει η καθε Στουτγκάρδη με το πιστολι στον κροταφο και να μου κανει κουμαντο στην τιμη επειδη του χρόνου θα τον χάσω τσαμπα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, πρεπει να ειναι τερμα καθυστερημενος ο σαββιδης. Αυτα και τελος, δεν το συνεχιζω. Μια ζωη απέχω συνήθως απο τετοιες διαμάχες και τώρα με βγαλανε και λογιστη. Ρε ουρτ.
Νομίζω σου ξέφυγαν μερικά πραγματάκια
Υπαρχει ας πούμε η πιθανοτητα να καθυστερησε οπως ολα στον ΠΑΟΚ μέχρι που η πλευρα του παίχτη καταλαβε οτι δεν τη συμφερει
Αρα δικαίως κράζουνε όσοι κραζουνε γιατι καθυστέρησε η ανανέωση?
Υπάρχει πιθανοτητα ο σαββιδης να μην ηθελε/μπορούσε να βαλει το 1+ εκ εξτρα στο συμβόλαιο
Προβλημα ρευστότητας δηλαδή? Τώρα με μπερδέυεις, πιστεύω θα εμφανιστουν οι φρουροι .... oh wait...
Υπάρχουν συνδιασμοι αυτών.
Δηλαδή και δεν είχαμε φράγκα, ε και το ξεχάσαμε λιγο μωρε, και ολα αυτά για το ΝΤΕΛΙΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perestroik4 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author perestroik4 for the post:
Developer4
icue

Δημοσίευση από icue »

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!

Τι ειναι αυτα ρε μλκ. Ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα;
These users thanked the author icue for the post (total 5):
st4this, beyes4, Theios, margas, Kourdos
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Καλά ας μείνει τώρα και ας έγινε και για επικοινωνιακούς λόγους...
These users thanked the author Shadow for the post (total 3):
Unpsofable78, Mīngus, margas
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επιστρέφει ο Ντέλιας;
Ωραία!
Φέρε τώρα Κράλ, Ντιουκς και stopper.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 5):
Unpsofable78, Jim_Chatz, margas, Dimpatra, Kourdos
Απάντηση