Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Kabamaru11
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Συλλαλητήριο να κάνουμε αύριο μετά τις 21.00
Συμφωνεί κανείς?
Ας το ανακοινώσουν οι σύνδεσμοι
Συμφωνεί κανείς?
Ας το ανακοινώσουν οι σύνδεσμοι
- These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 2):
- margas, chri5ti9
Υ.Γ. Δεν τους ήθελε ο Λουτσέσκου αφού...paokovios1974 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:26 Τζολης Κουλιερακης Τζιμας Ντελιας Κοταρσκι
Προεδρε σ ευχαριστουμε
Εσπασες ολα τα ρεκορ ξεπουληματος οτι καλυτερο ειχε η ομαδα
ΜΠΡΑΒΟ
-
Λέτε να τον περιμένει το ελικόπτερο του Ιβάν στο αεροδρόμιο να τον πάρει κατευθείαν πίσω;Nikodiai έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:01 Συγνωμη δηλαδη ο παικτης πεταει για Στουγκαρδη και ο αλλος λεει οτι δεν φευγει; Πρεπει να εισαι 100% σιγουρος για να το γραψεις

- These users thanked the author Developer4 for the post:
- margas
- Kabamaru11
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kabamaru11 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 5):
- Unpsofable78, vasgias, ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, black_star_ninja, margas
Στο 24 λεει πως ο παικτης ειναι Ολλανδια και δεν εφυγε.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- Unpsofable78, margas
Πόσες φορές έχεις ακούσει για ανωτέρα βία τα τελευταία 6 χρόνια;
Λίγο τα εμβόλια, λίγο τα drones στο Κιέβο, λίγο η πείνα στην Γάζα, λίγο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, βάλε και τους δασμούς του Ντόναλντ, τι να κάνει και ο Σαββιδης;
Του είπε ο Πούτιν να πουλήσει Κωνσταντελια και τον πούλησε. Ηταν ο μόνος όρος για τις κρατικοποιήσεις των εταιριών του Ιβάν στην Ρωσία.
Είναι δάκτυλος του ΣΦ ΠΑΟΚ STUTTGART, πήγαν να κλέψουν τον παίκτη για να μην πληρώνουν αεροπορικά να τον βλέπουν στη Τούμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι. Και μακάρι να κάνουμε όλοι εμείς κουλουτούμπα.nunies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:00 Ο Βασιλοπουλος χωρις μα και μου απανταει στα σχολια και γραφει οτι οριστικα ΔΕΝ φευγει.
Το απαντησε και στον Κωστα τον Γιαννακιδη που τον ρωτουσε

-
- Σασταλεγάκιας 2025
@Equalizer ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩKabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03 https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... GvHhhxd7NQ
Μπλοκο Σαββιδη για Ντελια
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 5):
- Montrealiotis, paokkerkir, feria, Spike4, jackba
Για Ducksch νομίζω είχαμε ενδιαφερθεί όταν ακόμη έπαιζε στο Αννόβερο β Γερμανίας πριν πάει Werder ( αλλά ήταν λίγος για μερικούς γιατί έπαιζε Β εθνική ) , αν δεν κάνω λάθος
- These users thanked the author maceio for the post:
- pagotatzis
-
Φωνή ΛΑΟΥ, οργή Θεού!!!Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03 https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... GvHhhxd7NQ
Μπλοκο Σαββιδη για Ντελια
ΜΑΚΑΡΙ
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- margas
- pirate_salonica
Ελπίζω το τελευταίο άρθρο του 24 να σημαίνει μη πώληση... ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος. Μακάρι!
Γιατί ένα είναι σίγουρο: αν κάποιος μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ήταν μόνο ο Ιβάν. Κανείς άλλος.
Γιατί ένα είναι σίγουρο: αν κάποιος μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ήταν μόνο ο Ιβάν. Κανείς άλλος.
-
ΒΡΕDeveloper4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58 Τι να σου εξηγήσω βρε, όταν εσύ δε μπορείς να πεις μία ιδέα έστω, σχετικά με το γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ αναπροσαρμογή;
Εχω πει. Απλα δεν διάβασες και πρέπει να γραφω 5 φορες καθε πραγμα.
Υπαρχει ας πούμε η πιθανοτητα να καθυστερησε οπως ολα στον ΠΑΟΚ μέχρι που η πλευρα του παίχτη καταλαβε οτι δεν τη συμφερει. Υπάρχει πιθανοτητα ο σαββιδης να μην ηθελε/μπορούσε να βαλει το 1+ εκ εξτρα στο συμβόλαιο. Υπάρχουν συνδιασμοι αυτών. Αυτα ολα έχουν μια λογική.
Το δεν ανανεωνω επειδη θελω να πουλησω και να με έχει η καθε Στουτγκάρδη με το πιστολι στον κροταφο και να μου κανει κουμαντο στην τιμη επειδη του χρόνου θα τον χάσω τσαμπα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, πρεπει να ειναι τερμα καθυστερημενος ο σαββιδης. Αυτα και τελος, δεν το συνεχιζω. Μια ζωη απέχω συνήθως απο τετοιες διαμάχες και τώρα με βγαλανε και λογιστη. Ρε ουρτ.
- These users thanked the author black death for the post:
- Unpsofable78