Η αναζήτηση βρήκε 225 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
@Χόλγκερ Τρίμχολντ τον Gigot φωτογραφιζεις
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειπα οτι τον κοιταμε τωρα,αλλα εναν σαν κ αυτον θα θελαμε.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ενταξει,οποιος πει πως η Ριεκα η το ζευγαρι Αραζ/Μονοια ειναι ζορικες κληρωσεις,τοτε να παει να τον δει κανας γιατρος,εχουμε βατους αντιπαλους.
Σε αντιθεση με χαρτοβαζελους που παιζει να μην παιξουν κανα κοφερενς.
Σε αντιθεση με χαρτοβαζελους που παιζει να μην παιξουν κανα κοφερενς.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
Επισης τα καρεκλακια τα ειχε πληρωσει ο Ιβαν επι Μπανε,αν δεν κανω λαθος.Ο Α.Σ. παλι αφαντος.
Καλα μιλαμε,αν βαφτει αυτη η κιτρινιλα σε μαυρο,βαλουμε νεους πινακες κ cube,μ..νιτσα θα γινει το γηπεδο μας
Καλα μιλαμε,αν βαφτει αυτη η κιτρινιλα σε μαυρο,βαλουμε νεους πινακες κ cube,μ..νιτσα θα γινει το γηπεδο μας

- Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τετοια ωρα,για εμας τους κακουργους που καμουμε διακοπες,η ερωτηση στο αδειο μας τσερβελο ειναι μια.
Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
- Τρί 05 Αύγ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
ρδελο το εκανα το τοπικ,αυτομπαναρομαι για μια μερα.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Για τον Αυστριακο σεντερ μπακ,ουρλιαζω,ειναι ταμαμ να τον παρουμε,φευγατος ειναι 1000%
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
για εναν καπταιν μοργκαν αναφερετε κ εχει δικιο,μας φουσκωσε τα κινταμα ο συγκεκριμενος
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτος ο Πανακας ειναι πιο γραφικος κ απο την Σαντορινη.Θα σεβαστω την διαδρομη του στα καγκελα,την ιστορια του και την αγαπη του για τον συλλογο και δεν θα τον χαρακτηρισω αλλο.
Πιο πολυ ζημια κανει παντως,παρα καλο.Ας του το πει καποιος που ειναι διπλα του.
Πιο πολυ ζημια κανει παντως,παρα καλο.Ας του το πει καποιος που ειναι διπλα του.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Επαναφορά του ΠΑΟΚ στις προσπάθειες απόκτησης του Τσέχου χαφ https://www.transfermarkt.com/alex-kral/profil/spieler/337333 από την Ουνιόν Βερολίνου. Ακούγεται πως η προσφορά που κάνει ο Δικέφαλος στη γερμανική ομάδα ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ και στα 4 εκατ. για τριετές συμβόλαιο στον παίκτη ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
ΠΑΜΕ!!! Οπως ειχα πει δεν θα δω το ματς,απο επιλογη,μακαρι να ειμαι γουρλης!
Θα το ζω απο εδω μεσα.
Θα το ζω απο εδω μεσα.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Περαστικα φιλεPanx Romana έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 07:40 Καλημέρα σε όλους από Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης
Υγεία παιδιά και νίκες για την ΠΑΟΚΑΡΑ
- Παρ 08 Αύγ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ξεκαθαρα η ελλειψη εντασης κ φυσικης καταστασης βαρενει το team Λουτσεσκου,μη κρυβομαστε.
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
Εδω κ χρονια ειμαι αντιθετος με την συγκεκριμενη φιλοσοφια του,προτιμω να ειμαι ετοιμος στα προκριματικα κ να γαζωνω κ μετα ας κανει μια μικρη κοιλια στο πρωταθλημα,παρα το αντιθετο.
2-3 ηττες στο πρωταθλημα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Los Pollos Hermanos!Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 23:47 Θα μπορούσε να είναι σενάριο σε B Movie αυτό, 15 κοπέλια από τα Σφακιά παίρνουν αεροπλάνο να πάνε να τα βάλουν με μεξικάνικο καρτέλ.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το οτι ειναι καθηγητης μαθητικων πανεπιστημιου,δεν μου λεει κατι.
Εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους με πτυχιο και πολλους εξυπνους/πετυχημενους "αγραμματους".
Το οτι ο συγκεκριμενος,απο καθηγητης απθ κ μαλιστα πρυτανης εκει (λογικα κομματοσκυλο) κατεληξε να ειναι παραγωγος στον συγκεκριμενο ομιλο,το ...
Εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους με πτυχιο και πολλους εξυπνους/πετυχημενους "αγραμματους".
Το οτι ο συγκεκριμενος,απο καθηγητης απθ κ μαλιστα πρυτανης εκει (λογικα κομματοσκυλο) κατεληξε να ειναι παραγωγος στον συγκεκριμενο ομιλο,το ...