Αναζήτηση για περισσότερες από 1137 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Έχετε πίστη
Σήμερα θα ακουστεί τπτ;
Θα μ χωρίσει στο τελος αν χαλάσω και 2η μέρα των διακοπών όλη μέρα στο ΠΑΟΚμανια
Ήδη έκαψα 4ωρες με την συν.τυπου
Ασε μαν,κ εμεις διακοπες,πριν καμια ωρα σφαχτηκαμε με την Μαε,γιατι ηθελε να διαλεξουμε φωτος για το αλμπουμ του γαμου κ εγω το γαιδουρι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο εξαφανισμενος,το φαντασμα,ο καβουριας κανει all in,τους κανει πλακα,γ@μω τα καπιταλ κοντρολ,τους πολεμους κ τα σκαμπο μου μεσα.Πως τους πετσοκοβεις ετσι ρε μ@λακα;;;;
Υ.Γ. για Μαυροπανο δεν δινω ουτε 2% να ισχυει (ετσι ειχα πει κ για Ζαφ).
Υ.Γ. για Μαυροπανο δεν δινω ουτε 2% να ισχυει (ετσι ειχα πει κ για Ζαφ).
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Μαξιμοβιτς πιανει στην αγορα 5εκ,τοτε ο Καμαρα μπορει να πωληθει πιο πολλα συμφωνα με τις περσινες αποδοσεις,την ηλικια κ το βιογραφικο τους.
Μιλαμε για τρομερο κερδος για εναν παικτη που πηρες ελευθερο,του εδωσες μια καποια υπεραξια,να τον πουλησεις πανω απο 6-7εκ κ ενω προσφερε σε νουμερα ...
Μιλαμε για τρομερο κερδος για εναν παικτη που πηρες ελευθερο,του εδωσες μια καποια υπεραξια,να τον πουλησεις πανω απο 6-7εκ κ ενω προσφερε σε νουμερα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Ολα ειναι πιθανα,δεν θα ειναι αστειο αν περασουν οι αυστριακοι,ειναι δεδομενο πως ειναι ναι μεν λιγοτερο ποιοτικη ομαδα,αλλα ειναι κ πιο ετοιμη.Αυτη την ευθυνη την εχει ο Λουτσε κ το τιμ του.
Θελω να πιστευω πως θα παρουσιαστουμε με πιο ελαφρια ποδια κ θα νικησουμε εστω κ οριακα.
Θελω να πιστευω πως θα παρουσιαστουμε με πιο ελαφρια ποδια κ θα νικησουμε εστω κ οριακα.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
@WeWillRockYou Τον ειχε παρει ο Αρνεσεν σαν βοηθο του στην Ολλανδια,μαλλον εφυγε για λογους εξελιξης.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι αυτο ακριβως που θελουμε σε χαρακτηριστικα.1000 μακαρι.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Vanja Drkusic της Ζενιτ θα ηταν καλη επιλογη,εχει ηδη ρυθμο,δεν δειχνουν να τον πολυπιστευουν για βασικο,4εκ τον ειχαν παρει πριν 1,5 χρονο αν ειδα καλα,με τοσα ισως κ λιγοτερα ανετα τον εδιναν.Ειναι διεθνης σε καλη ηλικια,πολυ δυναμικος αλλα οχι εμπειρος σε υψηλο επιπεδο οπως ο γαλλος.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρωτο ματς δεν το ειδα,γιατι θεωρω γκαντεμικη την φαση οταν ειμαι Χαλκιδικη.Σημερα γυρισα,εκανα τα βουδιστικα μου κολπα και παμε για το διπλο! 
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ αρεσει η ομαδα.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
ΟΛΟΙ αντε πλην Οζντοεφ,παιζουν σαν συγκαμενοι,τι στον πεοντα προετοιμασια τους εκανε;Τα ποδια τους δεν μπορουν να παρουν!
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
H προκριση δικη του,ξεκαθαρα!
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ματσαρα εκανε σημερα,επιτελους ειδα κ λιγο δυναμισμο στο παιχνιδι του.Αν γινει πιο σκληρος κ@ριολης θα ειναι φανταστικο σεντερ μπακ,γιατι ολα τα αλλα τα εχει.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ενταξει,κ εμεις δεν πηγαμε πισω,δεν μας παιρνει να μιλαμε.Ευτυχως βαλαμε γκολ.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν πρεπει να κρυξουμε τα προβληματα κατω απο το χαλακι επειδη περασαμε,απαραδεκτη εμφανιση.Εχω πολλα παραπονα.