E βεβαια,φαινονται τα κολλητιλικια,κλικα το κανατε,ε ρε Ιβιτς που χρειαζεται το φορουμ,να καθαρισει τους κλικαδορους!ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 14:54 Εγώ πάντως δεν ανησυχώ. Ο φίλος prist64 με καθησύχασε πλήρως.
Η αναζήτηση βρήκε 378 εγγραφές
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
χρωμα=εγχρωμος......στον Λαριν παει το μυαλο μου.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Για Gigot λεει ρε παιδια,ποιοι Pape απο Βιγιαρεαλ κ Τοτεναμ,να σοβαρευτουμε λιγο 

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ο @prist64 αναφέρει "στην 4 να πας, στην 4" εννοεί 44, και ποιος είναι το 44;;;;.......μα ο @blackzone44 φυσικά!
Αυτόν να ακούμε μας λέει. :mrgreen: και όχι τον 64 που είναι ο ίδιος.
Βέβαια μετά μας μπερδευει λιγάκι γράφοντας "κάτι πιο εκλεκτό από gigot". Μα υπάρχει κάτι πιο εκλεκτό από το ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα να μην τον ξεκινησουν βασικo;ΤΡΑΓΙΚΟ!
Ειστε ζωα στην Χαβρη! #samattagoal
Ειστε ζωα στην Χαβρη! #samattagoal
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω τον πιστευω,τακτικα οσες φορες τον εχω δει τοσο στην Β οσο κ στα καλοκαιρινα φιλικα,ηταν εκει που επρεπε κ μου φανηκε τιμιοτατος.Ποιος Γαλανοπουλος τωρα;ειναι κ χαρτινος εκτος απο γυαλινος.
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
ok μεταγραφές είναι να μπαίνεις στο σούπερ μάρκετ να βρισκεις το διάδρομο να στέκεσαι μπροστά στο σταντ να απλώνεις το χέρι να πάρεις τα μίσκο τα αβέζ ή τα μπαρίλα με την τιμή φιξαρισμένη και όποια καθυστέρηση η απόσταση μέχρι το ταμείο.
Την ομάδα να την κράζουμε για χίλιες και μία περιπτώσεις οk ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
#freezafeiris
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκλεισε,το γεναρη;το γεναρη λοιπον!
Μεγαλη κινηση,κ εγω θα ηθελα απο σημερα να ηταν μαζι μας,αλλα εστω κ ετσι σε λιγα μηνακια θα μπει στην μηχανη μας.Τωρα βουρ για σεντερ μπακ κ αμυντικο χαφ,απο γεναρη θα εχουμε 5 χαφ!
Μεγαλη κινηση,κ εγω θα ηθελα απο σημερα να ηταν μαζι μας,αλλα εστω κ ετσι σε λιγα μηνακια θα μπει στην μηχανη μας.Τωρα βουρ για σεντερ μπακ κ αμυντικο χαφ,απο γεναρη θα εχουμε 5 χαφ!
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αίσθηση μου είναι ότι και αυτό είναι κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής των Τσέχων για να φαίνονται ισχυροί στο κοινό τους. Αρχικά συμφωνία για Γενάρη οπότε δεν υποκύψαμε στις πιέσεις, σε καμιά εβδομάδα θα πάρουν και κάνα παίκτη στα χαφ και θα έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα ότι ο Ζαφείρης θα έχει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο capology ο Μαυροπανος δειχνει να παιρνει καθαρα 1,6εκ τον χρονο.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Μονο με δανεισμο θα μπορουσε κ αυτο για να ειναι ενεργος σε χρονια Μουντιαλ.Βεβαια σαν σεντερ μπακ επιπεδου,μονο αυτος κ ο Κουλιε ειναι στην Εθνικη,οι υπολοποι (Ρετσος,Χατζηδιακος ακομα κ ο Μιχα) ειναι πιο ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Προσωπικα ειμαι χαλαρος για τα 2 ματς,ο φοβος μου ηταν να μεινουμε εκτος Ευρωπης αν αποκλειομασταν απο Αυστριακους κ Κυπριους,πλεον δεν υπαρχει αυτο το ενδεχομενο.Δεν θελω Κοφερενς προφανως,αλλα ειμαι πιο χαλαρος,επισης πιστευω πως μας ταιριαζει σαν ομαδα η Ριρικα συν οτι θα ειμαστε πιο ετοιμοι.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Νεαρό χαφ λένε οι ρεπόρτερς, μελαμψός ακούστηκε εδώ μέσα, υπάρχει περίπτωση να έχει "διπλό επώνυμο" με αρχικά F-J; Υπάρχει περίπτωση να παραχωρείται ο συγκεκριμένος ως δανεικός; Ας απαντήσουν οι μετρ του είδους.
Αν εννοεις αυτον που νομιζω,απο ομαδα που μας εχει πελατες,τοτε πολυ δυσκολα,γιατι ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελα πες την αληθεια,δικη σου προταση στην ΠΑΕ ειναιΣουριναμέζος έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:11 Βέβαια μιλάτε για άλλον έναν που δεν μπορεί να κάνει τις δουλειές του Μεϊτέ

- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ., Πέμπτη 21/08 21:45, OPEN TV
Εχασα 2 ωρες απο την ζωη μου.Καλυτερα να εβλεπα νιετ-φλιξ.