Η αναζήτηση βρήκε 723 εγγραφές

Return

από Kirilos_Despotas
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Γιώργαρε φαίνεσαι πολύ καλό παιδί με καλλιέργεια πρώτα απ όλα!

Είμαι σίγουρος ότι θα δίνεις τα πάντα για την ομάδα και θα βάλεις πολλά γκολ φέτος!

Καλή αρχή! Όλος ο λαός του ΠΑΟΚ μαζί σου!
από kaltirim
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Με εντυπωσίασε ο τρόπος που μιλάει. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και ωριμότητα. Εύχομαι υγεία και όλα θα πάνε καλά!
από Sera4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Τεράστια ωριμότητα σαν άνθρωπος, προσωπικά με έχει κερδίσει εδώ και αρκετά χρόνια που ακολουθώ την πορεία του. Νομίζω ότι θα περάσει πολύ ωραία εδώ και εμείς μαζί του.
από icue
Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Με εξέπληξε ευχαριστα το βιντεο του. Εξωαγωνιστικα ανεβηκε στα ματια μου αρκετα. Τα υπολοιπα στο γηπεδο.
από Ronnie
Σάβ 16 Αύγ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Καλώς τον! Είμαι σίγουρος πως θα τον νιώσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί, τα υπόλοιπα στην πράξη.
από george188
Παρ 22 Αύγ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Σε όλες τις ομάδες έπαιζε αριστερό εξτρεμ. Εδώ ο Λου αποφάσισε ότι θα τον κάνει μόνο 10αρι ,αφήνοντας τον Ντελια στ αριστερά και έτσι με μια κίνηση καταστρέφει 2 παίκτες.
Επειδή έχουμε δει εμμονές του Λου ,αν δεν τον δω αριστερά δεν θα τον κράξω ΠΟΤΕ.

Σε αυτό που λες συμφωνώ.

Αλλά αυτόν τον ...
από George Best4
Παρ 22 Αύγ 2025, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Εγώ κουράστηκα από το Γενάρη να γράφω φερτε τον Ιβιτς να τελειώνουμε. Να δούμε έναν προπονητή που να φερνει παίκτες και να ξέρει γιατί τους φέρνει. Ολοι οι ποδοσφαιριστές άχρηστοι. Απο τους 99/100 προπονητές θα έβαζαν βασικό το Τζιμα, δίχως ανταγωνισμό, ομως ο Ραζβαν εκεί... Εμμονικος φουλ. Αλλά ...
από Nassos
Παρ 22 Αύγ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

vs40 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 12:09 Μητσοτάκης ή καταστροφή. Ο Έλληνας φοβάται και τη σκιά του.
Φοβάται και τη σκιά του αλλά είναι ειδικός και στα πάντα. Από χρηματιστήριο και εμβόλια mrna μέχρι προπονητική και σκαουτινγκ. Άμα ο κουλης έφερνε στην Ελλάδα τις χαρές που μας έχει δώσει ο Λουτσε θα τον ψήφιζα και εγώ.
από marsantos
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Κατηγορείται διαρκώς ο Ρώσος αλλά η πάσα που βγάζει στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει φορ στην Ελλάδα που να μπορεί εστω και να τη σκεφτεί.
Καταλαβαίνω τις ενστάσεις όμως βλέπω τις επαφές του Γιακουμακη και αντιλαμβάνομαι πως αργά ή γρήγορα κι αυτός μπορεί να τα ακούσει.
Η απορία μου με τον Τσάλοφ ...
από renegade
Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Για παλαίμαχος καλά τα πήγε

Α ρε ντουγανια
από paoki19
Δευ 25 Αύγ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μήπως τον βάζει αριστερά γιατί πήρε πάλι το 65. Στα αριστερά δεν ξεκίνησε να καθιερώνεται; :mrgreen:

Πάντως ο Λουτσεσκου το είπε ξεκάθαρα. Ο Λούκα θα πάει αριστερά, απλά παίζει πιο πολύ στο 10 τώρα αφενος επειδή του αρέσει αφετέρου για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα θέλω της ομάδας.

Δεν είναι ...
από Equalizer
Δευ 25 Αύγ 2025, 14:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

1. Αν είχες εμένα τον άμπαλο ως δεκάρι, το παιχνίδι της ομάδας από που θα περνούσε; Και αν επιπλέον δεχτούμε οτι τα χαφ μας είναι ακατάλληλα για τους Χ λόγους, τότε αυξάνεται ακόμα περισσότερο ο λόγος να "κατεβαίνει" το δεκάρι για να πάρει μπάλα. Τι είδους δουλειά περιμένουμε από ένα οποιοδήποτε ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χρήστος Ζαφείρης

ηρθες...

υγεία και οταν με το καλο πατήσεις το χορτάρι της τουμπας δώσε οτι έχεις......

σκύλος είσαι απο όλους ζητάς ...βίζα...

Εικόνα
από Kabamaru11
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

Και αμυντικα ηταν καλος,σκυλι,ισως να τον ειδα πρωτη φορα να μην αφηνει τιποτα να περασει.
από Grigorios_PAOK
Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Για τους γκρινιάρηδες απάντησε ο προπονητής της Ριέκα...Ο ένας από τους 3 που ξεχώρισε...
Μάγκες μάθετε ποδόσφαιρο, μπάλα παίζαμε μικροί