Γιώργαρε φαίνεσαι πολύ καλό παιδί με καλλιέργεια πρώτα απ όλα!
Είμαι σίγουρος ότι θα δίνεις τα πάντα για την ομάδα και θα βάλεις πολλά γκολ φέτος!
Καλή αρχή! Όλος ο λαός του ΠΑΟΚ μαζί σου!
Η αναζήτηση βρήκε 723 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Με εντυπωσίασε ο τρόπος που μιλάει. Έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και ωριμότητα. Εύχομαι υγεία και όλα θα πάνε καλά!
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια ωριμότητα σαν άνθρωπος, προσωπικά με έχει κερδίσει εδώ και αρκετά χρόνια που ακολουθώ την πορεία του. Νομίζω ότι θα περάσει πολύ ωραία εδώ και εμείς μαζί του.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Με εξέπληξε ευχαριστα το βιντεο του. Εξωαγωνιστικα ανεβηκε στα ματια μου αρκετα. Τα υπολοιπα στο γηπεδο.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλώς τον! Είμαι σίγουρος πως θα τον νιώσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί, τα υπόλοιπα στην πράξη.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Σε όλες τις ομάδες έπαιζε αριστερό εξτρεμ. Εδώ ο Λου αποφάσισε ότι θα τον κάνει μόνο 10αρι ,αφήνοντας τον Ντελια στ αριστερά και έτσι με μια κίνηση καταστρέφει 2 παίκτες.
Επειδή έχουμε δει εμμονές του Λου ,αν δεν τον δω αριστερά δεν θα τον κράξω ΠΟΤΕ.
Σε αυτό που λες συμφωνώ.
Αλλά αυτόν τον ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Εγώ κουράστηκα από το Γενάρη να γράφω φερτε τον Ιβιτς να τελειώνουμε. Να δούμε έναν προπονητή που να φερνει παίκτες και να ξέρει γιατί τους φέρνει. Ολοι οι ποδοσφαιριστές άχρηστοι. Απο τους 99/100 προπονητές θα έβαζαν βασικό το Τζιμα, δίχως ανταγωνισμό, ομως ο Ραζβαν εκεί... Εμμονικος φουλ. Αλλά ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Φοβάται και τη σκιά του αλλά είναι ειδικός και στα πάντα. Από χρηματιστήριο και εμβόλια mrna μέχρι προπονητική και σκαουτινγκ. Άμα ο κουλης έφερνε στην Ελλάδα τις χαρές που μας έχει δώσει ο Λουτσε θα τον ψήφιζα και εγώ.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Κατηγορείται διαρκώς ο Ρώσος αλλά η πάσα που βγάζει στο πρώτο ημίχρονο δεν υπάρχει φορ στην Ελλάδα που να μπορεί εστω και να τη σκεφτεί.
Καταλαβαίνω τις ενστάσεις όμως βλέπω τις επαφές του Γιακουμακη και αντιλαμβάνομαι πως αργά ή γρήγορα κι αυτός μπορεί να τα ακούσει.
Η απορία μου με τον Τσάλοφ ...
Καταλαβαίνω τις ενστάσεις όμως βλέπω τις επαφές του Γιακουμακη και αντιλαμβάνομαι πως αργά ή γρήγορα κι αυτός μπορεί να τα ακούσει.
Η απορία μου με τον Τσάλοφ ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Για παλαίμαχος καλά τα πήγε
Α ρε ντουγανια
Α ρε ντουγανια
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μήπως τον βάζει αριστερά γιατί πήρε πάλι το 65. Στα αριστερά δεν ξεκίνησε να καθιερώνεται; :mrgreen:
Πάντως ο Λουτσεσκου το είπε ξεκάθαρα. Ο Λούκα θα πάει αριστερά, απλά παίζει πιο πολύ στο 10 τώρα αφενος επειδή του αρέσει αφετέρου για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα θέλω της ομάδας.
Δεν είναι ...
Πάντως ο Λουτσεσκου το είπε ξεκάθαρα. Ο Λούκα θα πάει αριστερά, απλά παίζει πιο πολύ στο 10 τώρα αφενος επειδή του αρέσει αφετέρου για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στα θέλω της ομάδας.
Δεν είναι ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
1. Αν είχες εμένα τον άμπαλο ως δεκάρι, το παιχνίδι της ομάδας από που θα περνούσε; Και αν επιπλέον δεχτούμε οτι τα χαφ μας είναι ακατάλληλα για τους Χ λόγους, τότε αυξάνεται ακόμα περισσότερο ο λόγος να "κατεβαίνει" το δεκάρι για να πάρει μπάλα. Τι είδους δουλειά περιμένουμε από ένα οποιοδήποτε ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χρήστος Ζαφείρης
ηρθες...
υγεία και οταν με το καλο πατήσεις το χορτάρι της τουμπας δώσε οτι έχεις......
σκύλος είσαι απο όλους ζητάς ...βίζα...

υγεία και οταν με το καλο πατήσεις το χορτάρι της τουμπας δώσε οτι έχεις......
σκύλος είσαι απο όλους ζητάς ...βίζα...

- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Και αμυντικα ηταν καλος,σκυλι,ισως να τον ειδα πρωτη φορα να μην αφηνει τιποτα να περασει.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Για τους γκρινιάρηδες απάντησε ο προπονητής της Ριέκα...Ο ένας από τους 3 που ξεχώρισε...
Μάγκες μάθετε ποδόσφαιρο, μπάλα παίζαμε μικροί
Μάγκες μάθετε ποδόσφαιρο, μπάλα παίζαμε μικροί