"Τωρα οτι το καυτατζογλειο ηταν το εμποδιο γελαει ο κοσμος."
εσύ είσαι ο κόσμος??
Μεγάλη ιδέα, εχεις, για τον εαυτό σου.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1271 εγγραφές
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
giliopoulos έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 17:23 Τωρα οτι το καυτατζογλειο ηταν το εμποδιο γελαει ο κοσμος.
giliopoulos έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 17:23 Επισης ποιες ηταν οι τρομακτικες απαιτησεις για το καυτατζογλειο?
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία είναι της Ρωσίας είναι γεμάτοι από αργά αργά βήματα μέχρι εξαντλήσεως. Το να περιμένεις να κουραστεί η αρκούδα είναι μια κλεψύδρα που μετρά αντίστροφα για πάρτη σου. Εξαρχής είπαμε την ευκαιρία για νέο γήπεδο με τα υπέρ και τα κατά του την παίρνει πάντα ο ιδιοκτήτης. Πόσο μάλλον όταν αυτός ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!!!
Όσοι ψάχνουν, φιλικά για σήμερα και αύριο μόνο,
ας αρχίσουν το ψάξιμο από μεθαύριο.
ΧΑΡΕΙΤΕ, Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ !!!!! ΑΠΟ
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ.
Η ΝΕΑ ΤΟΎΜΠΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ !!!!!
Όσοι ψάχνουν, φιλικά για σήμερα και αύριο μόνο,
ας αρχίσουν το ψάξιμο από μεθαύριο.
ΧΑΡΕΙΤΕ, Η ΤΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΑΜΕ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ !!!!! ΑΠΟ
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΈΠΡΕΠΕ.
Η ΝΕΑ ΤΟΎΜΠΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ !!!!!
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω την αλήθεια, ακόμα δεν το πιστεύω.
Ήτανε πέντε ολόκληροι μήνες διαστροφής και παράνοιας.
Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ τους χόρεψε όλους, όπως ήταν αναμενόμενο.
Πέσανε όλοι πάνω στη σκακιέρα του, που όπως κάθε σκακιέρα, είναι βεβαίως ασπρόμαυρη.
Δεν πέρασε το χειρότερο χτύπημα που έχει δεχτεί ...
Ήτανε πέντε ολόκληροι μήνες διαστροφής και παράνοιας.
Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ τους χόρεψε όλους, όπως ήταν αναμενόμενο.
Πέσανε όλοι πάνω στη σκακιέρα του, που όπως κάθε σκακιέρα, είναι βεβαίως ασπρόμαυρη.
Δεν πέρασε το χειρότερο χτύπημα που έχει δεχτεί ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ τό μνημόνιο συνεργασίας που είχε κάποιες αλλαγές όπως ήθελε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά από την τεράστια πίεση από όλο τον Λαό τού ΠΑΟΚ κατάλαβαν ότι το σωστό είναι αυτό. Την Νέα Τούμπα να την κάνει ο Γιάννης Σαββίδης, αυτός που υποσχέθηκε εδώ και χρόνια ότι θα κάνει το καλύτερο γήπεδο ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αναλυτής της καρδιάς μας τι λέει για ρο ρωσσοουκρανικο; Τα καπιταλ κοντρολσσσς
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντυπωσιακή εξέλιξη ανάμεσα στην παε και στους μεγαλύτερους εχθρούς του ΠΑΟΚ
Δε νομίζω να το περίμενε κανείς να βγει τόσο γρήγορα άκρη με όλους τους.
Ελπίζω οι άνθρωποι τα επόμενα χρόνια να έχουν θέσεις πάρκινγκ στο νέο γήπεδο
Ελπίζω επίσης όλοι όσοι μας κατηγορούν ως ισαποστακιδες κλπ να ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να ευχαριστήσω τον ιβαν σαββιδη ππυ υπάρχει ακόμα που μου έδωσε το δικαίωμα και την υποχρέωση να κάθομαι να γράφω σε ένα φόρουμ να μη βιάζονται, να ευχαριστήσω τους μοντ γιατί επιτέλους δεν θα έχω λόγο να μαλώνω με τα τρολς και να έχουν δουλειά. Κάπου εδώ η παρουσία μου στα του γηπέδου τελείωσε ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει διαφορά όμως ο ανταγωνισμός με το πραξικόπημα, ναι;
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης υπάρχουν αυτοί που θέλουν επιμένουν να κρίνουν με βάση τα αν , τα πιθανόν, τα ίσως και αυτά που πιστεύουν πως ΘΑ γινόταν.
Υπάρχουν και κάποιοι που θα κρίνουν με ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Τα αν και τα "θα γινόταν μάλλον έτσι" φαίνεται συχνά να έχουν βάση αλλά πάντα με όσα κανείς ξέρει ή βλέπει ...
Υπάρχουν και κάποιοι που θα κρίνουν με ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Τα αν και τα "θα γινόταν μάλλον έτσι" φαίνεται συχνά να έχουν βάση αλλά πάντα με όσα κανείς ξέρει ή βλέπει ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν ξέρω πως ακριβώς είναι και πιστεύω κανένας μας δεν μπορεί. Δηλαδή μπορώ και εγω να φτιάξω σενάρια, έστω κ τραβηγμένα, που να βγάζουν ας πουμε τελείως άλλη ιστορία.
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου ...
Π.χ. Ο Ιβαν είχε ήδη φέρει άτομο στο συμβούλιο και είχε προχωρήσει τις διαδικασίες για το γήπεδο, το μαθαίνει ο Τέλης και σου ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρυπιμα με γνωστές πρακτικές κατσαρή ήταν, με βρώμικo πόλεμο από ΜΜΕ της πόλης και αν η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, ή δεν το παστελωνε ο Κάμαρα με του μπερκεραδες θα είχαμε δυσάρεστες καταστάσεις, ένα ντου μακρυά ήταν η φαση. Η πορεία τη ομάδας έκανε αρκετούς να βγάλουν τις παροπιδες του ...