Αναζήτηση για περισσότερες από 1271 εγγραφές

Return

από PAOKAPOMONOSMOY
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ; Κοιμάμαι ήσυχος. Σ'ευχαριστώ.
από nunies4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:38
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά τι ΠΑΟΚ ζούμε εμείς οι 45+.
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
από Amsterdamer_87
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:40
Jump to forum
Jump to topic

Ιβαν εισαι τιτανοτεραστιος..
Σ'ευχαριστω για ολα !!!
από ALexkarag4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:45
Jump to forum
Jump to topic

Σε ευχαριστώ για όλα γίγαντα Σαββίδη.Εσυ θά φτιάξεις την νέα Τούμπα γιατί αυτό είναι τό σωστό!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Azrael
Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Οσο ελειπα μηπως οι συνδεσμοι εβγαλαν καμια ανακοινωση για αυτο το αισχρο πραγμα που γινεται ενταντιον του; Οχι ε;

Να περιμενω συντομα κατι; Οχι και παλι ε;
από trouman
Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Τον αποκαλεσε ο μπαρλοου δισεκατομμυριουχο που συναγωνιζεται με έναν άλλο δισεκατομμυριουχο. (Μεγάλη απογοητευση).

Και συμφώνησε ο Τζος (καμια έκπληξη) κι ο καταραμένος (μεγάλη έκπληξη).

Μακάρι όλοι οι δισεκατομμυριουχοι να βάζανε ψυχή στις ομάδες τους, όπως ο Ιβαν.

Να μη σωσω να μου βγει ξανα ...
από Sardan
Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Βγήκα σήμερα για μπύρα με τον κουμπάρο μου φόλα Αρειανός...μου λέει..."Ρε σεις τι έχετε κάνει? Έχω χάσει δύο ματς του Άρη γτ έχω ξενερώσει φουλ αλλά τα ματς του ΠΑΟΚ δεν τα χάνω από Ολυμπιακό και μετά. Αλλά ρε συ μου λέει αυτό που πάω γραφείο κι έχω δυο τρεις παοκσηδες να χλευάζουν ακόμα τον Σαββίδη ...
από eorptol1
Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί πού το κάνουν τώρα έχουν συμφέροντα προσωπικά και δεν έχω κανένα κοινό με αυτούς
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
από astral
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι περισσότεροι απο τα τρολ είναι πρώην ή νυν συνδεσμιτες, όπως και αρκετά από όσα διαβάζαμε εδώ μέσα είχαν συγκεκριμένη γραμμή , κατήχηση και φρασεολογία που δεν προέκυψε από το πουθενά.

Ο καθένας έχει ονομάσει "ΠΑΟΚ" οποίο συμφέρον τυχαίνει να εξυπηρετεί και φτάνει στο ...
από Black_Knight
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Στρατηγός πάντως τον Ιβάν Σαββίδη τον σέβονταν και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ( ο οποίος τον είχε βοηθήσει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε).

Είναι η ντροπή για κάποιους η περιγραφή ιστορικών γεγονότων (ότι παραγοντικα πριν την έλευση Σαββίδη ήμασταν "νάνοι" και τρώγαμε την μια ...
από eorptol1
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Στρατηγός πάντως τον Ιβάν Σαββίδη τον σέβονταν και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ( ο οποίος τον είχε βοηθήσει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε).

Είναι η ντροπή για κάποιους η περιγραφή ιστορικών γεγονότων (ότι παραγοντικα πριν την έλευση Σαββίδη ήμασταν "νάνοι" και τρώγαμε την ...
από eorptol1
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο θρυλικός χι οπαδός που έκανε ντου μόνος του σε 5000 εντεταλμένους των Αθηνών.

Τι γραφετε μωρε?Ποιο αφηγημα?Ψεματα ειναι οτι ο λαος του ΠΑΟΚ κρατησε την ...
από Guitarman
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και εξεγηρεστε ...
από leomatos88
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως, χωρίς να είχα ποτέ μου οποιαδήποτε συμμετοχή σε συνδέσμους, είχα πάντοτε σεβασμό σε αυτούς και μάλιστα τους θεωρούσα περισσότερο ΠΑΟΚ από εμένα. Πάντα διάβαζα τις ανακοινώσεις τους, θεωρούσα ότι ο λόγος τους μετράει, εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία τους. Και ειδικά ...