Καιρός ήταν, επί της ευκαιρίας επειδή θέλω την ψυχική μου ηρεμία με όσους (όπως ο παραπάνω) θεωρώ ότι είναι βαλτοί τους έχω στην λίστα εχθρών για να μην βλέπω τα ποστ που κάνουν και με εκνευρίζουν.
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
Η αναζήτηση βρήκε 332 εγγραφές
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Όσο ωραίο είναι τα υποτιμητικά σχόλια για τον Σαββίδη.
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.
Το θέμα είναι άλλο ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητώ συγνώμη από τους μοντ για το πρώτο μου μπαν. Ζητώ συγνώμη γιατί μπορεί αυτό να χρειαστεί να ξαναγίνει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς που εργάζεστε για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας. Γράφω ελάχιστα γιατί βλέπω κάποιον άλλο από τα υπέροχα μέλη να έχει ήδη εκφράσει άρτια και μαλλον καλύτερα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
ανοιξτε τοπικ για τον Χατσιδη
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;
ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.
ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:
Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν απαξιωνω κανενα φιλε μου. Απλα δυσκολευομαι να κατανοησω το timing της ελευσης Τελη οταν 20+ χρονια δεν υπαρχει πουθενα κ την αβαντα που εχει στα ραδιοφωνα σε χρονο dt.
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ...
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
........................................
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»
«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι, δεν είναι καθόλου το ίδιο αυτό που κάνει ο Μυστακίδης με όσα κάνει ο Σαββίδης.
Η αποψη ότι απλά εδώ έχουμε δύο επιχειρηματίες που απλά κάνουν τις κινήσεις τους με πράξεις που έχουν το ίδιο πρόσημο , δεν ισχυει, δεν πέρασε , δε θα περάσει .
Κι αυτό , αν κάποιος δεχτεί την άποψη πως η ...
Η αποψη ότι απλά εδώ έχουμε δύο επιχειρηματίες που απλά κάνουν τις κινήσεις τους με πράξεις που έχουν το ίδιο πρόσημο , δεν ισχυει, δεν πέρασε , δε θα περάσει .
Κι αυτό , αν κάποιος δεχτεί την άποψη πως η ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ρε παιδια να καταλαβω. Βαζουμε στην ιδια εξισωση εναν ανθρωπο που 13 χρονια τωρα εχει κοντρα απο διαιτησιες, παραγκες, Μαρουπες, αφαιρεσεις βαθμων, κυβερνηση (και οτι μπορει να κατεβασει ο αρρωστος νους του καθε ανθρωπου) κ μου εχει φερει 3 πρωταθληματα κ 4 κυπελλα με εναν που αν ειναι ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που όποιον έχει διαφορετική άποψη τον βγάζετε βαλτό να το κοιτάξετε. Όχι τίποτα άλλο, μη σας πάρει κανείς στα σοβαρά
Επειδη το έχω ξανά ρωτήσει.
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι την εποχή που ζούμε δεν εξαγοράζονται συνειδήσεις;
Όποιος θέλει μπορεί να ψαχτεί λίγο στα sm και θα διαπιστώσει ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ζοριστηκα? Το ποστ σου με ζορισε? Να σαι καλα...Ρε αδερφε μπορω να καταλαβω τον προβληματισμο,μπορω να καταλαβω τον σκεπτικισμο,μπορω να καταλαβω το αισθημα ευγνομωσυνης απεναντι στον Ιβαν για τις επιτυχιες που εφερε στην ομαδα,αλλα ρε γμτ μεγαλα παιδια ειμαστε και αναφερομαστε σε πολεμο ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ωραία όλα όσα κουβεντιάζουμε εδώ και κοντά 30 μέρες περί νέου γηπέδου, παιχνιδιών εξουσίας, για "τρυπήματα", ποτάμια που δε γυρίζουν πίσω, κατσαρήδες, κουνούπια κοκ.
Έχει ξημερώσει η 13 του Ιουλίου. Αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν βάλει νέφτι στο κωλοτρυπίδιον και επιθυμούν και να ξεκινήσει, πέρα από ...
Έχει ξημερώσει η 13 του Ιουλίου. Αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν βάλει νέφτι στο κωλοτρυπίδιον και επιθυμούν και να ξεκινήσει, πέρα από ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
@Unpsofable78 Δηλαδή εσύ γιατί πιστεύεις οτι ο ΑΣ μίλησε και μιλάει με τον Μυστακίδη; Γιατί άραγε ξαφνικά σταματήσανε να μιλάνε με τον Ιβάν; Το γράφω όσο προσεκτικά μπορώ.
Το γράφω επίσης γιατί για δεκαετίες τώρα αυτοί εδώ ήταν οι θεματοφύλακες του γηπέδου, οι ίδιοι που δεχτήκαν (με την ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε πες μας λοιπόν την ξεκάθαρη εικόνα. Εγώ τουλάχιστον μιλάω με δεδομένα.
Ποια δεδομένα; Ότι ο Μυστακιδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα.Δεν κινήθηκε έντιμα. Πώς το λένε;
Όταν κάποιος επιχειρηματίας αυτής της οικονομικής επιφάνειας κινείται έτσι, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κινηθεί ανάλογα και ...
Ποια δεδομένα; Ότι ο Μυστακιδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα.Δεν κινήθηκε έντιμα. Πώς το λένε;
Όταν κάποιος επιχειρηματίας αυτής της οικονομικής επιφάνειας κινείται έτσι, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κινηθεί ανάλογα και ...