Αναζήτηση για περισσότερες από 1258 εγγραφές

Return

από Dimpatra
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καιρός ήταν, επί της ευκαιρίας επειδή θέλω την ψυχική μου ηρεμία με όσους (όπως ο παραπάνω) θεωρώ ότι είναι βαλτοί τους έχω στην λίστα εχθρών για να μην βλέπω τα ποστ που κάνουν και με εκνευρίζουν.
Αν γίνεται να μην βλέπω ούτε όταν τα κάνουν παράθεση οι υπόλοιποι.
Στα υπόψιν διαφωνώ με πολλούς όπως ...
από trouman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:41
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ωραίο είναι τα υποτιμητικά σχόλια για τον Σαββίδη.

Και δε θέλει πολύ ψάξιμο να τα εντοπίσει κανείς , ουκ ολίγα. ( Πολλά κεκαλυμμένα, για μορφωτικά επίπεδα και προσλαμβανουσες πχ με αυτή την αίσθηση ανωτερότητας, έναντι ποιου τελικά;) Αλλά ας πούμε ότι είναι θεμιτό αυτό.

Το θέμα είναι άλλο ...
από Pater
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

Ζητώ συγνώμη από τους μοντ για το πρώτο μου μπαν. Ζητώ συγνώμη γιατί μπορεί αυτό να χρειαστεί να ξαναγίνει. Ξέρω ότι είναι δύσκολο για εσάς που εργάζεστε για να μπορούμε να λέμε την γνώμη μας. Γράφω ελάχιστα γιατί βλέπω κάποιον άλλο από τα υπέροχα μέλη να έχει ήδη εκφράσει άρτια και μαλλον καλύτερα ...
από prist64
Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

ανοιξτε τοπικ για τον Χατσιδη
από Psagmenos4
Τρί 19 Αύγ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά το topic των μεταγραφων έχει καταντήσει αηδία με 5-6 ίδια account να εμφανίζονται όταν παγώνουν οι υποθέσεις να ξεκινάνε το κράξιμο και μόλις κλείνει παίκτης να εξαφανιζονται.
από sic-4
Τρί 19 Αύγ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχουν στατιστικα για το ποσοι νεοι λογαριασμοι δημιουργηθηκαν Ιουλιο - Αυγουστο 2025; Λογικα πρεπει να ειναι ρεκορ για το φορουμ. Και ω τι συμπτωση. Πολλοι απο αυτους τους λογαριασμους, απο το πρωτο εως το τελευταιο τους ποστ, κραζουν την λειτουργια της ΠΑΕ (σε ολα τα θεματα) και ενιοτε τον ...
από eorptol1
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχουν στατιστικα για το ποσοι νεοι λογαριασμοι δημιουργηθηκαν Ιουλιο - Αυγουστο 2025; Λογικα πρεπει να ειναι ρεκορ για το φορουμ. Και ω τι συμπτωση. Πολλοι απο αυτους τους λογαριασμους, απο το πρωτο εως το τελευταιο τους ποστ, κραζουν την λειτουργια της ΠΑΕ (σε ολα τα θεματα) και ενιοτε τον ...
από navigator11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ, δουλευόμαστε τώρα; Πήγαμε από το "πάρτε το απόφαση, ο ΤΕΛΑΡΟΣ είναι ΕΔΩ, το ποτάμι δε γυρίζει πίσω" στο "να αποσύρει ΧΘΕΣ το ενδιαφέρον του για την ΚΑΕ". Αυτό, συγγνώμη κιόλας, δε συνιστά heavily emotionally investment σε κανέναν Μυστακίδη. Αν ο Τέλης είχε προσφέρει το 1/10 όσων έχει ο Ιβάν ...
από aivas19
Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Nunies4
Μία μέρα εκτός για οφ τόπικ και εριστικό σχόλιο.
Όποιος απαντάει στο ίδιο ύφος προκαλώντας εντάσεις, θα έχει την ίδια κατάληξη.

Παιρνοντας αφορμη απο το μονοημερο μπαν, οταν γραφει καποιος πως αλλο μελος του φορουμ νοιαζεται πως να βαλει λεφτα στις τσεπες ο Σαββιδης και οχι για το ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 06 Οκτ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

theo-drama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 14:51 Εγώ ρε γιαπα :lol:

Ειμαι δόκτωρ τζεκιλ κ μίστερ χαιντ
Εικόνα

και εγω νόμιζα οτι εισαι ένας απλός ...παπατζης....
από renegade_01
Τετ 22 Οκτ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχάς να πω ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο τέλεια αρμονία μεταξύ του nickname και των πράξεων σου Equalizer.
Φυσικά βέβαια και καταλαβαίνω την θέση σου με όλα αυτά που έχουνε συμβεί από το καλοκαίρι και την ανάγκη για μία προσπάθεια εξισορρόπησης πραγμάτων, καταστάσεων και απόψεων.
Αυτό ...
από nunies4
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια στην προκειμένη το κορίτσι είναι ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο της Τούμπας που επηρεάζει τις ζωές χιλιάδες ανθρώπων (άλλους λιγότερο άλλους περισσότερο).
Εκτός και αν θεωρήσουμε σαν αξίωμα ότι η εμπλοκή οποιουδήποτε δισεκατομμυριούχου είναι πάντα για το καλό του συλλόγου.
Με αυτό το δεδομένο ναι ...
από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

το ειχα αναφερει και παλιοτερα κ θα το ξαναπω.η αποδοση ευθυνων και οι ποινες ειναι παρα πολυ σοβαρη δουλεια.θελει τρομερη σκεψη και ιδεολογικοπολιτικο υποβαθρο.Υπαρχει η ταση, που ειναι και ταση της εποχης στη δυση, στις ποινες να ενισχυθει η αποτρεπτικη και τιμωρητικη ισχυς υποβαθμιζοντας το ...
από Guitarman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να πει κάποιος μια κουβέντα για τον Χ Σαββίδη, επειδή απλά, πολύ απλά αυτό αφορά την καψούρα μας, τον ΠΑΟΚ. Δεν υπερασπίζεται λοιπόν κάποιος τον δισεκατομμυριούχο, αλλά τον ΠΑΟΚ , στον βαθμό που τα συμφέροντα ταυτίζονται.

Αν ο Χ Σαββίδης φύγει από τον ΠΑΟΚ, δύσκολα κάποιος θα ...
από trouman
Σάβ 25 Οκτ 2025, 10:54
Jump to forum
Jump to topic

εχω κ εγω τις αποψεις μου κ μπορει να μη διαφερουν κ πολυ απο τις δικες σου.Αλλα δεν εχουν καμια σημασια.Σημασια εχει οτι υπαρχει διχασμος και κανενας δεν κανει τιποτα για να σταματησει.Κ απο το να το προσεγγισω ατομικα δλδ αν φερθηκε μπαμπεσικα ο ενας δισεκατομμυριουχος η ο αλλος προτιμω να βλεπω ...