Η αναζήτηση βρήκε 735 εγγραφές

Return

από Angelos-Giorgos
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όταν ήρθε ο Σαββίδης, η οικονομία της χώρας ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Παρακαλάγανε να έρθουν επενδυτές. Ο Σαββίδης λοιπόν, από τη στιγμή που επένδυσε σε επιχειρήσεις (ΟΛΘ, ΣΕΚΑΠ, Ξενοδοχεία, ΜΜΕ) δεν είχε καμία ανάγκη τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ και απόδειξη τα όσα έχει κάνει ...
από Aureliano Buendia
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου, δίνοντας 405 ευρώ.
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
από abc_o_ karpouzas
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.

Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
από theodoros
Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Πολλές υπερβολές πάντως και πολλά χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο Σαββίδης, κακό δεν εχει κάνει στον ΠΑΟΚ.. Ίσα ίσα μάλιστα μας οδήγησε στην κορυφή και είμαστε εκεί ακόμα.
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
από Мир
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ πιστεύω ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ ή fake new το χθεσινό, δεν επαληθεύτηκαν πληροφορίες ότι ο παίκτης ήταν εκτός Ζαλτμπόμελ.
Γιά να πας Στουντγκαρδη θες 5-6 ώρες οδήγηση ή 1-2 ώρες οδήγηση για αεροδρόμιο μέσω Αμστερναμ ή Αϊντχόφεν.

Μόλις βγήκε το κόψιμο από Ιβαν, ξαφνικά από τα ιατρικά στη ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το διάστημα ...
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Οχι, περιμένει εσένα να τον βάλεις στον ισιο δρόμο

Ρε αιντε, κουρασε αυτή η ηλιθιότητα κάθε μέρα

Εγγυητική ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ θα εμφανιστεί όταν εμφανίζονται σε κάθε έργο οι εγγυητικές. Οχι όταν την παραγγέλνουν οι "καλοπροαίρετοι κριτές" στο ιντερνετ και στα ραδια
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το ...
από Parolos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Ρε κακώς του απαντάτε.

Εδώ δεν είναι τουίτερ να σου γράφει ο Sera επεξηγηματικά κι εσύ να κάνεις ερωτήσεις προβοκατόρικες.

Ξεκίνα να απαντάς πρώτα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί 1,5 μήνα και μετά θα δικαιούσαι να το παίξεις το παιχνίδι.

Πού είναι τα σχέδια, τί υπογράφτηκε με κατσαρή, ποιοι είναι ...
από anatolikos2
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από WeWillRockYou
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από Parolos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

από Montrealiotis
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σοβαρά τώρα πάτε να κάνετε συζήτηση με τον γκουερινο; Σοβαρά τώρα;
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν

Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;

Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε ...