Η αναζήτηση βρήκε 332 εγγραφές

Return

από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το διάστημα ...
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Οχι, περιμένει εσένα να τον βάλεις στον ισιο δρόμο

Ρε αιντε, κουρασε αυτή η ηλιθιότητα κάθε μέρα

Εγγυητική ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ θα εμφανιστεί όταν εμφανίζονται σε κάθε έργο οι εγγυητικές. Οχι όταν την παραγγέλνουν οι "καλοπροαίρετοι κριτές" στο ιντερνετ και στα ραδια
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το ...
από Parolos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Ρε κακώς του απαντάτε.

Εδώ δεν είναι τουίτερ να σου γράφει ο Sera επεξηγηματικά κι εσύ να κάνεις ερωτήσεις προβοκατόρικες.

Ξεκίνα να απαντάς πρώτα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί 1,5 μήνα και μετά θα δικαιούσαι να το παίξεις το παιχνίδι.

Πού είναι τα σχέδια, τί υπογράφτηκε με κατσαρή, ποιοι είναι ...
από anatolikos2
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από WeWillRockYou
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από Parolos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

από Montrealiotis
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σείς σοβαρά τώρα πάτε να κάνετε συζήτηση με τον γκουερινο; Σοβαρά τώρα;
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν

Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;

Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε ...
από Мир
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Επιστρέφει η δικηγόρος από πολυήμερες διακοπές ή αποφάσισε να τις κάνει πολύμηνες;
από Baldur
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον αντιμετωπιζουν ...
από trouman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον ...
από anatolikos2
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Όταν τελειώσουν τα φράγκα του sugar daddy, το μόνο που απομένει είναι ένας άφραγκος κωλόγερος.

Έτσι πάει το πράγμα και όσοι προσπαθούν να πείσουν αυτούς που ποτέ δεν "ένιωσαν" τίποτα γι' αυτόν είναι χαμένα λόγια.

Η ιδιοκτησία μίας ΠΑΕ και η σχέση της με τους οπαδούς στηρίζεται σε αυτή τη σύμβαση ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;

Θα διαβάσει κανείς που δεν ξέρει και θα νομίζει ότι επί 5 χρόνια βγαίνουμε έβδομοι και ζούμε πέτρινα χρόνια.

Στα 5 χρόνια "αυτάρκειας και υπομονής" πήραμε ένα ...