Η αναζήτηση βρήκε 332 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Διάβασα μόλις την "ανακοίνωση" της 4. "Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, οκ μας την είπατε πολλοί ότι τρέξαμε κατευθείαν να περιποιηθούμε το ριπαπά του Μυστακίδη, ας γράψουμε όσο πιο σύντομα και κομψά γίνεται ότι κάναμε μαλακία στο συγκεκριμένο θέμα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, να μάθει ο ΠΑΟΚτσής μήπως τυχόν ο ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καιρός ήτανε να δούμε και μια επίσημη τοποθέτηση από το γραφείου τύπου του κ. Μυστακίδη. Τώρα αισθανόμαστε λίγο σοφότεροι.
υγ Ρε παλικαράκια πώς καταντήσατε έτσι ρεζίληδες; Ούτε το όνομα Μετρόκωλις δεν τολμήσατε να ξεστομίσετε σε 100 γραμμές κείμενο, ο Παπαηλίθιος σας μάρανε.
υγ2 Μεγάλη θλίψη για ...
υγ Ρε παλικαράκια πώς καταντήσατε έτσι ρεζίληδες; Ούτε το όνομα Μετρόκωλις δεν τολμήσατε να ξεστομίσετε σε 100 γραμμές κείμενο, ο Παπαηλίθιος σας μάρανε.
υγ2 Μεγάλη θλίψη για ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τουλάχιστον πλέον το λέτε ξεκάθαρα ότι θέλετε απλά να διώξετε τον ιδιοκτήτη, no matter what, ούτε το αύριο σας νοιάζει..
Και να μην κρύβεστε πίσω από το και καλά γήπεδο.
Ε ρίξτε τις μάσκες ντε.. άντε.
Άντε να μιλάμε ευθέως πλέον.
Νούμερα θέλετε? Ε πάρτε νούμερα:
7 τίτλοι σε 8 χρόνια.
Μακριά οι ...
Και να μην κρύβεστε πίσω από το και καλά γήπεδο.
Ε ρίξτε τις μάσκες ντε.. άντε.
Άντε να μιλάμε ευθέως πλέον.
Νούμερα θέλετε? Ε πάρτε νούμερα:
7 τίτλοι σε 8 χρόνια.
Μακριά οι ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά, πιάσαμε τώρα το ότι η ΠΑΕ είναι κάθε χρόνο ζημιογόνα και ότι αυτό είναι πρόβλημα.
Μάλλον οι " βάλτοι" δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ζημιογόνα μέχρι ένα σημείο... και ότι στην τελική αυτό είναι που μας περιορίζει
Και κάτι τελευταίο ...
Μάλλον οι " βάλτοι" δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ζημιογόνα μέχρι ένα σημείο... και ότι στην τελική αυτό είναι που μας περιορίζει
Και κάτι τελευταίο ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και μία επιφανειακή ανάγνωση των ισολογισμών μπορεί να σου δώσουνε ένα μέτρο.
Το ζήτημα εδώ δεν είναι να βρούμε πού πάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε πάνω κάτω πόσα είναι τα έσοδα και πόσα είναι τα έξοδα της ομάδας
Τώρα εάν κάποιος βλέπει 30 ...
Το ζήτημα εδώ δεν είναι να βρούμε πού πάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Το ζήτημα είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε πάνω κάτω πόσα είναι τα έσοδα και πόσα είναι τα έξοδα της ομάδας
Τώρα εάν κάποιος βλέπει 30 ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδη βαρεθηκαμε καθε χρονο να περιμενουμε τα μεταγραφικα και τις αποφασεις του Ιβαν 32 Αυγουστου..αν δεν μπορει ας το πει να ερθει ο Τελης να τελειωνουμε, ο ΠΑΟΚ χρειαζεται τεραστιας βελτιωσης στο επικοινωνιακο κομματι, στο οργανωτικο με προσληψη τεχνοκρατων, στην ληψη αποφασεων και στην ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ασχολείσαι sic , τις ίδιες αστειοτητες που διακινούν στο τουιτερ αναπαραγει. Και όταν τους δείχνεις στοιχεια κ μιλάς με νούμερα κάνουν τη πάπια και η μπάλα στην εξέδρα
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Από όσο γνωρίζω δεν πήρε ώθηση για καμιά δουλειά από τον ΠΑΟΚ.
"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."
Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
"Ο ΠΑΟΚ είναι η ασπιδα του για να κάνει δουλειές στην Ελλάδα."
Ωραια. 160 μυρια οπως λες εχωσε, ε δεν επρεπε να παρει κατι; Και αυτο το κατι που παιρνει, ειναι το ελαχιστο και δεν ειναι ουτε κρυφο και ουτε εις βαρος κανενος.
Το ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως, ο συνδυασμός της οικονομικής δύναμης, του επιχειρηματικού τεχνοκρατισμού και του συναισθηματισμού και του δυναμισμού που διαθέτει ο Ιβάν με καλύπτουν. Έχω ζήσει 2 φορές αυτό που ονειρευόμουν από παιδί και η ομάδα μου προσφέρει αυτά που θέλω. Πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, αντίσταση στο ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ήρθε ο Σαββίδης, η οικονομία της χώρας ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Παρακαλάγανε να έρθουν επενδυτές. Ο Σαββίδης λοιπόν, από τη στιγμή που επένδυσε σε επιχειρήσεις (ΟΛΘ, ΣΕΚΑΠ, Ξενοδοχεία, ΜΜΕ) δεν είχε καμία ανάγκη τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ και απόδειξη τα όσα έχει κάνει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου, δίνοντας 405 ευρώ.
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.
Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλές υπερβολές πάντως και πολλά χυδαία σχόλια στο διαδίκτυο. Δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά ο Σαββίδης, κακό δεν εχει κάνει στον ΠΑΟΚ.. Ίσα ίσα μάλιστα μας οδήγησε στην κορυφή και είμαστε εκεί ακόμα.
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
Και φυσικά είναι λίγο άκομψο να λες σε στήριξα στο γηπεδικό αλλά τώρα πουλο και πουλα, αλά καρτ ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ ή fake new το χθεσινό, δεν επαληθεύτηκαν πληροφορίες ότι ο παίκτης ήταν εκτός Ζαλτμπόμελ.
Γιά να πας Στουντγκαρδη θες 5-6 ώρες οδήγηση ή 1-2 ώρες οδήγηση για αεροδρόμιο μέσω Αμστερναμ ή Αϊντχόφεν.
Μόλις βγήκε το κόψιμο από Ιβαν, ξαφνικά από τα ιατρικά στη ...
Γιά να πας Στουντγκαρδη θες 5-6 ώρες οδήγηση ή 1-2 ώρες οδήγηση για αεροδρόμιο μέσω Αμστερναμ ή Αϊντχόφεν.
Μόλις βγήκε το κόψιμο από Ιβαν, ξαφνικά από τα ιατρικά στη ...