Η αναζήτηση βρήκε 332 εγγραφές

Return

από Equalizer
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

bane1980 οχι ρε αδερφέ δεν πρέπει ούτε καλούμαστε να πανηγυρίσουμε

Αλλα αν μη τι άλλο, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, είναι μια απάντηση σε όσους λένε οτι είναι μπατίρης. Και για οποιονδήποτε έχει έστω ένα ψήγμα καλής προαίρεσης μέσα του, αποτελεί και μια ΕΝΔΕΙΞΗ οτι ΙΣΩΣ αξίζει να μην μιλάει για... "ανημποριά ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?

Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
από burbu
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή ...
από _The_Iceman_
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κάτι, με το ρίσκο να με πείτε Σαββιδικο..προσωπικά δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη σε έναν άνθρωπο που έσωσε κυριολεκτικά την ομάδα την τελευταία στιγμή και θα είχαμε κόντρες με τον Ηρακλή στην Β και την Γ. Φυσικά και δεν μεγάλωσε με την αφίσα του Κούδα, φυσικά και αποδέχτηκε την πρόσκληση ...
από renegade
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν βλέπω να πολύχαλιουνται κάποιοι με την στάση του ΑΣ που και δεν έχει ενημερώσει τα μέλη του αλλά και ευθύνεται τώρα για την καθυστέρηση των εξελίξεων.
Πού είναι όλοι εκείνοι οι λαλιστατοι τύποι που έγραφαν 30 φορές την μέρα για την καθυστέρηση του Ιβάν, άλλες 30 για την αδυναμία του να ...
από Rexaris
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Ότι έχει υπογράψει ο Ιβάν ως τώρα το έχει τηρήσει, όπως και τις περισσότερες εξαγγελίες του. Για τις υπόλοιπες μπορούμε να γκρινιάξουμε για καθυστέρηση.
από astral
Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:01
Jump to forum
Jump to topic

Θυμίζουν τακτικές ομάδας αλήθειας και ελληνοκομματικου ξεκατινιασματος αυτά που διαβάζουμε στα σοσιαλ , τα σαητ και δυστυχώς από μερικούς τύπου Αye εδώ μέσα.

Αηδιαστική κατάσταση. Μεγάλος καημός να φύγει ο Ιβάν , να χάσει το λιμάνι (ή ότι άλλο λιγουρευεται η τοπική παρασιτική ολιγαρχία) και ο ΠΑΟΚ ...
από trouman
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.
από Equalizer
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα δεν με νοιάζει ποιος έχει προτεραιότητα. Αυτή είναι μια φράση που τη λένε διάφοροι τόσο ξεπλυμενα και θολά, ώστε μετατραπηκε ήδη σε υπεκφυγη.

Με νοιάζει ο σεβασμός στο όνομα και στον κόσμο του συλλόγου. Οι καθαρές διαδικασίες (που ΔΕΝ τηρούνται ούτε στο ελάχιστο αφού ξεκάθαρα έχουν εμπλακεί ...
από Jean Valjean
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Όταν έρθει (αν έρθει) η μοτορόλα τότε θα το συζητήσουμε.
Προς το παρόν έχει έρθει ένας trader ονόματι Μυστακίδης.
Ας δούμε λοιπόν αυτόν κι όταν έρθει η μοτορόλα το συζητάμε και γι αυτήν.

Από καμιά λήθη δεν βγήκε ο Σαββίδης.
Η γνώμη μου είναι πως ο Ιβάν περίμενε κάποια φουστιά από μέρους του ΑΣ και ...
από Jean Valjean
Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις ...
από george188
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

@Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα ...
από keep_paokizein
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ ...
από george188
Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:53
Jump to forum
Jump to topic

Αν ειναι να κοροιδευόμαστε κια μεταξυ μας τι συζητάμε ακριβως, την καλύτερη προοπτικη για τον ΠΑΟΚ θεωρητικα συζηταμε.
Τι σχεση εχει η κριτικη στον ιβαν γενικότερα με το θεμα του γηπεδου και του σημερινου διοικητικου συμβουλιου του ΑΣ?
Ουτε με απασχολει αν ειναι καποιος υπερ του Μυστακιδη, τα ...