Η αναζήτηση βρήκε 726 εγγραφές
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Δηλαδη ο γαβρος που του εβαλε δυσκολα η Τριπολη, εχει χοντρο θεμα.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Κάθε χρόνο πριν την πρώτη αγωνιστική ένα και μόνο πράγμα σκέφτομαι, πώς θα γίνει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με οποιαδήποτε διοίκηση, με οποιοδήποτε ρόστερ. Δεν πολυβλέπω άλλα ματς, μόνο τον ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, η συνταγή είναι να πάρεις το maximum με όλα τα λιμά και ό,τι περισσότερο μπορείς με την αγία ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime
Ο αυριανός θα είναι ένας αγώνας....νεος μπούσουλας...για όλους μας....
Ένας αγώνας που λέμε.......ολοι θα μετρηθούμε...
Πίστη....
Ένας αγώνας που λέμε.......ολοι θα μετρηθούμε...
Πίστη....
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime
Κάποιοι ελπίζαμε ότι φέτος ο Σόλα θα έδειχνε κάτι καλό...
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Το θέμα με τον ΠΑΟΚ είναι ότι είναι 4η αγωνιστική και ενω έχεις περάσει ομίλους Γιουρόπα και είσαι πρώτος στο πρωτάθλημα η ομάδα παίζει με μια πίεση λες και πέφτει Β εθνική .
Μια μίξη 100 χρόνια , ένα καλοκαιρινο τρύπημα και μια απίστευτη εσωστρέφεια που ο καθένας στημένος ή όχι πρήζει μπάλες ...
Μια μίξη 100 χρόνια , ένα καλοκαιρινο τρύπημα και μια απίστευτη εσωστρέφεια που ο καθένας στημένος ή όχι πρήζει μπάλες ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Σεβαστά αυτά που γράφεις και έχεις μια χαρά ποιντ αλλά όταν εκεί μπορούν να παίξουν και ο Τάισον και ο Ζιβκοβιτς και ο Κωνσταντελιας και ο Ιβανουσετς και ο Πελκας ακόμα και ο Βούλγαρος δεν μπορω να δεχτώ ότι έχεις μόνο τον Τάισον.
Άποψη μου και δεν αλλαζει επειδη δεν μπαίνει η μπάλα μέσα .
Σαν να ...
Άποψη μου και δεν αλλαζει επειδη δεν μπαίνει η μπάλα μέσα .
Σαν να ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ο Κωνσταντελιας αποφασίσει να γίνει πιο ουσιαστικός μπροστα κ συγκεντρωθεί στις τελικές πασες κ σουτ τα πραγματα θα γίνουν πιο απλά. Ειναι πλεον ο ηγέτης της ομάδας, πρέπει να ξεφύγει πλεον απ το brilliant prodigy ρόλο κ να κανει το βήμα παραπάνω αλλα με σταθερότητα. Μου θυμίζει Βιειρινια στην ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
sn0ufel4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 12:25 Ο @marsantos είναι καλά τσέκαρε κανείς?
Τι σκατοκληρωση είναι αυτή?
τι εννοεις...
λιβαδια αελ μαρκο και ο οαρης της καρδιας μας.........
αν αυτα ειναι δυσκολα αφου περασουμε ....να καταθεσουμε τσ οπλα...γιατι μετα θα βρουμε τα βουνα....
ρεεεεεεεεεε
δουλευόμαστε μου φαίνεται ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Καλή αρχή στη νέα σεζόν,
χαμηλά τη μπάλα/μάτι να γυαλίζει αλλά μυαλομένα/καλό παιχνίδι από πλάγια/καθαρό σκορ
Άσσο με χάντικαπ
χαμηλά τη μπάλα/μάτι να γυαλίζει αλλά μυαλομένα/καλό παιχνίδι από πλάγια/καθαρό σκορ
Άσσο με χάντικαπ
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
@marsantos με Μιχαηλίδη δεν διώχνουμε, ψάχνουμε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου. 

- Παρ 08 Αύγ 2025, 01:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
[...] Ξερει κανεις ποιος θα μας δείξει στην Αυστρία, αν κ φυσιολογικά υπογράφοντας στη νόβα, μαλλον αυτή θα μας δείξει.
Αν ακουσα καλα, ο Σπυροπουλος ειπε πριν κλεισει η μεταδοση οτι θα το δειξει παλι το Open.
Να ρωτησω κατι κι εγω, εχουμε νεα για τον κυριο χορηγό φανελας; Σημερα η φανελα ηταν ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Ντίτμαρ Κουμπάουερ, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Βόλφσμπεργκερ, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, χαρακτηρίζοντας τυχερή την πρόκριση του Δικεφάλου.
«Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός. Πιστεύω οτι έπρεπε να περάσουμε εμείς, ωστόσο ναι ο ΠΑΟΚ είχε παραπάνω ποιότητα.
Ωστόσο σε δύο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Νομίζω πως θα προκριθούμε πιο εύκολα από ότι με τους Αυστριακούς.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Νομίζω πως θα προκριθούμε πιο εύκολα από ότι με τους Αυστριακούς.
αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η πρωτη μας φορα που περνάμε απεναντι σε μια αυστριακη ομαδα....
για αυτο που λες και εγω καπου εκει το βλεπω...εχθες...οι γραμμες... υποστήριζαν η μια την άλλη
επίσης η ομαδα δείχνει να κανει ...