Αναζήτηση για περισσότερες από 1271 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πάντως να είμαστε ειλικρινείς...δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο, έτσι;
Φως φανάρι ήταν η φάση, από τον Ιούνιο που ξεκίνησε.
Έχω εμπιστοσύνη, όπως και να αποφασίσει ο Ιβαν να χειριστεί αυτά τα καριόλια που ξαφνικά νομίζουν ότι έχουν πιάσει το παππα απ τα φρύδια.
Ε όχι φίλε, εδώ μέσα πολλοί ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε Ιβαν που να ήξερες ότι όταν πλήρωνες τόσο ακριβά αυτό το τσάι και βοήθησες τόσους που να ήξερες ότι θα έχεις τέτοιο πόλεμο.Τα τελευταία χρόνια χαμογελάμε χάρη σε σένα αλλά κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν …είναι αυτοί που θέλουν να πέσει η ομάδα πάλι στη μιζέρια.
Αυτοί για μένα δεν είναι ΠΑΟΚ ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουν πλάτες και κάνουν επίδειξη δύναμης
Αποκλείεται να είναι τόσο καθυστερημένοι
Αυτοί βασικά μπορεί και να είναι , αυτοί που τους βάζουν όμως , δεν είναι @Maklaz
Αδελφέ αν κάτι γίνει και εμπλακεί ο Μύστα, θα είναι οι πρώτοι που θα διώξει. Το ότι σου κάνουν την δουλειά που θέλεις δεν τους ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Προδοσία, προδοσία , πουστιά μεγάλη, στήσιμο , τρύπημα .
Ούτε βλακεία, ούτε χαζομαριτσες. Φτάνει πια με τα μισολογα.
Εχθροί του ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο μεθαύριο και κάθε φορά στο εξής πρέπει να παίρνουμε θέση , να ακούν τα ονόματά τους. Να καταλάβουν ότι είναι εχθροί.
Δεν είναι κάποιοι που έκαναν ...
Ούτε βλακεία, ούτε χαζομαριτσες. Φτάνει πια με τα μισολογα.
Εχθροί του ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο μεθαύριο και κάθε φορά στο εξής πρέπει να παίρνουμε θέση , να ακούν τα ονόματά τους. Να καταλάβουν ότι είναι εχθροί.
Δεν είναι κάποιοι που έκαναν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.
Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρά στο κουράγιο σας και την υπομονή σας που ανοίγετε συζήτηση μαζί του
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή και μόνο ντροπή. Σε όλες τις ομάδες ο ερασιτέχνης είναι η μάνα του συλλόγου, ο θεματοφύλακας των ιδεών που πρεσβεύει κάθε ομάδα, το ανάχωμα σε κάθε περίεργο επενδυτή που θα ασχοληθεί με ΠΑΕ, ΚΑΕ.
Σε μας συμβαίνει το αντίθετο.
Και όσοι ψάχνετε την αιτία του κακού, να ποιά είναι: ΜΤΣΤΚΓΜΣ.
Σε μας συμβαίνει το αντίθετο.
Και όσοι ψάχνετε την αιτία του κακού, να ποιά είναι: ΜΤΣΤΚΓΜΣ.
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχει ανοιχτη θεση βοηθου γεωπολιτικου αναλυτη στον ΑΣ!κανε αιτηση 
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για την ταχύτητα είναι σωστή η παρατήρηση του συμφορουμητη γιατί ο Ιβαν έμεινε να κυκλοφορεί με ένα άλογο, όταν ο ραλίστας της χάρτινης διαθέτει όχημα με πολλαπλάσια ιπποδύναμη στους αγώνες ταχύτητας που συμμετέχει.
https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x430/cu483x532/0,49,483,320 ...
https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x430/cu483x532/0,49,483,320 ...