Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από keep_paokizein »

keep_paokizein έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:07 Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ, αύριο μπορεί να μην τα έχουν ή να είναι μακριά. Είναι μία πολύ ευνοική συγκυρία για τον ΠΑΟΚ να περιστρέφονται γύρω του επιχειρηματίες με τόσο χρήμα. Δεν πρέπει να βλέπουμε το ζήτημα στενόμυαλα, ούτε να ταυτιζόμαστε με επιχειρηματικά σχέδια και με πρόσωπα. Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η πλήρης διαφάνεια και η γνώση και της παραμικρής λεπτομέρειας των συμφωνιών, για να προασπίσουμε αν χρειαστεί τον σύλλογο αν κρίνουμε ότι θίγονται τα συμφέροντά του στο βωμό του επιχειρηματικού ωφελιμισμού. Για μένα θα ήταν ευχής έργο η χρηματοδότηση να γινει από τον Σαββίδη. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, για οποιοδήποτε λόγο, ας το χρηματοδοτήσει ο Μυστακίδης ή ο Χ και ο Ψ αν υπάρχουν. Αρκεί σε καθε περίπτωση να μη θιγούν τα συμφέροντα του Συλλόγου και της ΠΑΕ.
Αυτή ειναι η άποψή μου για την κατασκευή του γηπέδου, για να μην επαναλαμβάνομαι και να μην υπάρχουν απορίες ή αυθαίρετα συμπεράσματα από τον καθένα.
Μια είναι η εγγύηση της αξιοπιστίας για την ανέγερση του γηπέδου. Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Τίποτα από τα δύο δεν έχει υπηρετήσει με την στάση του το Δ.Σ. του Α.Σ. μέχρι σήμερα.
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή φαίνρεται να έχουν ως εξής:
α) με καθυστέρηση ή όχι, λόγω της πίεσης των εξελίξεων ή όχι, ο Σαββίδης υπέβαλε με πλήρη διαφάνεια την πρότασή του για την ανέγερση του γηπέδου. Μια πρόταση σοβαρή και στοιχειοθετημένη, βασιζόμενη σε προεργασία και μελέτες που πραγματικά έγιναν, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και με δέσμευση για την εγγύηση της χρηματοδότησης, όταν οριστικοποιηθεί η μελέτη του κόστους, που εξαρτάται από τις ενέργειες οι οποίες ειναι σε εξέλιξη.
β) από την άλλη πλευρά δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πρόταση του Μυστακίδη. Υπάρχει πρόταση; Υπάρχουν μελέτες; Υπαρχει χρονοδιάγραμμα; Υπάρχει συμφωνία εκμετάλλευσης; Υπάρχουν ρήτρες; Η το μόνο που υπάρχει είναι μια ταχυδρομική επιστολή τράπεζας ότι σε λογαριασμούς του υπάρχουν 250 εκ. ευρώ; Τόσο κοστίζει η κατασκευή του γηπέδου; Κοστίζει περισσότερο; Κοστίζει λιγότερο;
Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίσει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, χωρίς να ενημερώσει τα μέλη αλλά και τη βάση του Συλλόγου. Αν έχει δύο ολοκληρωμένες προτάσεις αυτή τη στιγμή στα συρτάρια του πρέπει να τις δημοσιοποιήσει και τις δύο. Αν υπάρχει μόνο του Σαββίδη, την οποία γνωρίζουμε, ας μας πει αν υπάρχει και του Μυστακίδη ή και αν ακόμα περιμένει ολοκληρωμένη πρόταση του Μυστακίδη ή οποιουδήποτε άλλου. Ας μας την γνωστοποιήσει και ο ίδιος ο Μυστακίδης ή οι εκπρόσωποί του. Να μας συστηθεί έστω, γιατί για το Σαββίδη υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι ειναι εξαφανισμένος, αλλά αυτός ακόμα δεν εμφανίστηκε καν.
Το Δ.Σ. πρέπει να τηρήσει απολύτως ουδέτερη στάση απέναντι στους επενδυτές του γηπέδου, που αυτή τη στιγμή επισήμως με ολοκληρωμένη πρόταση είναι μόνο ένας (Σαββίδης). Να συγκαλέσει Γ.Σ. και να ενημερώσει διεξοδικά για τα τεκτενόμενα πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.
Επαναλαμβάνω και τη θέση μου ότι θα δικαιολογούνταν ίσως ακόμα και δημοψήφισμα για να ληφθεί απόφαση για το ποιος θα χρηματοδοτήσει και με ποιούς όρους το γήπεδο. Κάθε ψήφος θα απέτιε και τιμή σε κάθε έναν από τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες για τη δραχμή που έδωσε, για το πετραδάκι που έβαλε ή για τη σταγόνα ιδρώτα που έχυσε για να ανεγερθεί πριν από 66 χρόνια το υπάρχον γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 7):
george188, thanasakiss4, PAOKevolution, theo-drama, paok apo epilogi, Maedhros4, WeWillRockYou
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αν ειναι να κοροιδευόμαστε κια μεταξυ μας τι συζητάμε ακριβως, την καλύτερη προοπτικη για τον ΠΑΟΚ θεωρητικα συζηταμε.
Τι σχεση εχει η κριτικη στον ιβαν γενικότερα με το θεμα του γηπεδου και του σημερινου διοικητικου συμβουλιου του ΑΣ?
Ουτε με απασχολει αν ειναι καποιος υπερ του Μυστακιδη, τα δεδομενα αναφερω. ΜΙΑ προταση υπαρχει οχι στο ΘΑ, στην πραξη.
Στο τοπικ του ΑΣ ειμαστε για το γηπεδο, τι ακριβως να σχολιασω
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
theo-drama, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:33
Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:30
embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:08
Αν παρω αγκαλια την μαμα μου θα γινει πιο προσβασιμο για ΑμεΑ το γηπεδο να γινω ο χριστιανος οπαδος και οχι αυτο το απροσδιοριστο που ελεγες τελικα; Θα μου πεις;

Αν εσυ την διαφορετικη οπτικη την θεωρεις προπαγανδα, επισης ειναι δικο σου προβλημα. Ειμαι αρκετα ξεκαθαρος σε αυτα που γραφω. Εισαι ελευθερος να διαφωνησεις και να μου πεις οτι κανω λαθος. Δεν εχω προβλημα σε αυτο. Προπαγανδα ομως δεν κανω.
Δεκτό ότι δεν κάνεις προπαγάνδα. Δεν έχω λόγο να πιστέψω το αντίθετο από τη στιγμή που το δηλώνεις ξεκάθαρα.

Όσο για την αναφορά στη μαμά/γυναίκα/κοπελιά αυτό που θέλησα να δείξω είναι ότι η επίκληση του προσωπικού συναισθήματος όταν συζητάμε για ένα ζήτημα που θα καθορίσει την πορεία του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 100 χρόνια είναι και άκαιρη και άσκοπη.
Η συγκυρία απαιτεί μεγάλη προσοχή στο τι γράφουμε και λέμε. Κι εγώ ο ίδιος είναι η αλήθεια ότι ξέφυγα και σου ζητώ συγγνώμη γι αυτό. Για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ βέβαια εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω που διάβασες να έχω γράψει κάτι.... Τέλος πάντων....
george188

Δημοσίευση από george188 »

keep_paokizein έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:52
keep_paokizein έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:07 Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ, αύριο μπορεί να μην τα έχουν ή να είναι μακριά. Είναι μία πολύ ευνοική συγκυρία για τον ΠΑΟΚ να περιστρέφονται γύρω του επιχειρηματίες με τόσο χρήμα. Δεν πρέπει να βλέπουμε το ζήτημα στενόμυαλα, ούτε να ταυτιζόμαστε με επιχειρηματικά σχέδια και με πρόσωπα. Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η πλήρης διαφάνεια και η γνώση και της παραμικρής λεπτομέρειας των συμφωνιών, για να προασπίσουμε αν χρειαστεί τον σύλλογο αν κρίνουμε ότι θίγονται τα συμφέροντά του στο βωμό του επιχειρηματικού ωφελιμισμού. Για μένα θα ήταν ευχής έργο η χρηματοδότηση να γινει από τον Σαββίδη. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, για οποιοδήποτε λόγο, ας το χρηματοδοτήσει ο Μυστακίδης ή ο Χ και ο Ψ αν υπάρχουν. Αρκεί σε καθε περίπτωση να μη θιγούν τα συμφέροντα του Συλλόγου και της ΠΑΕ.
Αυτή ειναι η άποψή μου για την κατασκευή του γηπέδου, για να μην επαναλαμβάνομαι και να μην υπάρχουν απορίες ή αυθαίρετα συμπεράσματα από τον καθένα.
Μια είναι η εγγύηση της αξιοπιστίας για την ανέγερση του γηπέδου. Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Τίποτα από τα δύο δεν έχει υπηρετήσει με την στάση του το Δ.Σ. του Α.Σ. μέχρι σήμερα.
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή φαίνρεται να έχουν ως εξής:
α) με καθυστέρηση ή όχι, λόγω της πίεσης των εξελίξεων ή όχι, ο Σαββίδης υπέβαλε με πλήρη διαφάνεια την πρότασή του για την ανέγερση του γηπέδου. Μια πρόταση σοβαρή και στοιχειοθετημένη, βασιζόμενη σε προεργασία και μελέτες που πραγματικά έγιναν, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και με δέσμευση για την εγγύηση της χρηματοδότησης, όταν οριστικοποιηθεί η μελέτη του κόστους, που εξαρτάται από τις ενέργειες οι οποίες ειναι σε εξέλιξη.
β) από την άλλη πλευρά δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πρόταση του Μυστακίδη. Υπάρχει πρόταση; Υπάρχουν μελέτες; Υπαρχει χρονοδιάγραμμα; Υπάρχει συμφωνία εκμετάλλευσης; Υπάρχουν ρήτρες; Η το μόνο που υπάρχει είναι μια ταχυδρομική επιστολή τράπεζας ότι σε λογαριασμούς του υπάρχουν 250 εκ. ευρώ; Τόσο κοστίζει η κατασκευή του γηπέδου; Κοστίζει περισσότερο; Κοστίζει λιγότερο;
Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίσει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, χωρίς να ενημερώσει τα μέλη αλλά και τη βάση του Συλλόγου. Αν έχει δύο ολοκληρωμένες προτάσεις αυτή τη στιγμή στα συρτάρια του πρέπει να τις δημοσιοποιήσει και τις δύο. Αν υπάρχει μόνο του Σαββίδη, την οποία γνωρίζουμε, ας μας πει αν υπάρχει και του Μυστακίδη ή και αν ακόμα περιμένει ολοκληρωμένη πρόταση του Μυστακίδη ή οποιουδήποτε άλλου. Ας μας την γνωστοποιήσει και ο ίδιος ο Μυστακίδης ή οι εκπρόσωποί του. Να μας συστηθεί έστω, γιατί για το Σαββίδη υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι ειναι εξαφανισμένος, αλλά αυτός ακόμα δεν εμφανίστηκε καν.
Το Δ.Σ. πρέπει να τηρήσει απολύτως ουδέτερη στάση απέναντι στους επενδυτές του γηπέδου, που αυτή τη στιγμή επισήμως με ολοκληρωμένη πρόταση είναι μόνο ένας (Σαββίδης). Να συγκαλέσει Γ.Σ. και να ενημερώσει διεξοδικά για τα τεκτενόμενα πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.
Επαναλαμβάνω και τη θέση μου ότι θα δικαιολογούνταν ίσως ακόμα και δημοψήφισμα για να ληφθεί απόφαση για το ποιος θα χρηματοδοτήσει και με ποιούς όρους το γήπεδο. Κάθε ψήφος θα απέτιε και τιμή σε κάθε έναν από τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες για τη δραχμή που έδωσε, για το πετραδάκι που έβαλε ή για τη σταγόνα ιδρώτα που έχυσε για να ανεγερθεί πριν από 66 χρόνια το υπάρχον γήπεδο.
1000% μαζι σου σε ολα. Μεχρι στιγμης οι του ΑΣ εινια κατωτεροι των περιστάσεων. Ας βγουν να πουν ποσες προτασεις εχουν, τι προσφερει η καθε μια και ας παει σε ΓΣ, εκτος αν οι 2 προτασεις ειναι χαώδεις μεταξυ τους στο τι προσφέρουν. Διαφανεια ομως οχι διαρροες
These users thanked the author george188 for the post:
keep_paokizein
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

george188 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:51 Τι συζηταμε οποτε ακριβως ρε psykoman? Την εναλλακτική δεν εμφανίζουν οι παντες?
Εχει ή δεν εχει εκπονησει πλάνο η ΠΑΕ ? εχει ή δεν εχει γινει προεργασία? Κατατέθηκε ή οχι αναλυτικο μνημόνιο στον ΑΣ?
Εγώ απάντησα στον φίλο από πάνω ότι το ότι έχει γίνει η προεργασία αυτά τα 3 χρόνια με τους φορείς είναι ανακριβής....γιατί η ΠΑΕ ανακοίνωσε πριν ένα μήνα ότι θα ξεκινήσει τις επαφές...
Εγώ κριτικάρω την καθυστέρηση της ΠΑΕ...χρόνια πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης....
Και σε κανένα μα κανένα ποστ μου δεν αναφέρω ποτέ την εναλλακτική η να προκρινω ως λύση τον Τελη
These users thanked the author psykoman for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:48
arrwstos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:41 @Equalizer έχεις καταλάβει τι έχει γίνει;

Αν τον προστατέψεις τι να πω. Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή.

Στο αλήθεια, όχι δεν έχω καταλάβει λογω δουλειας

Βλέπω κάτι ατελείωτα b2b quotes και άκρη δεν εβγαλα
Ωραία, λοιπόν.

Ένα μέλος του φόρουμ εκφράζει την άποψή του που εμπίπτει στο θέμα του τόπικ. Και μέσα σε αυτό εκφράζει την ανάγκη του για νέο γήπεδο γιατί του έχει κοπεί τόσα χρόνια και δεν αντέχει άλλο να είναι μακριά από την ομάδα.

Ένας άλλος (ένας τζιν), του μιλάει με τον πιο χυδαίο τρόπο, λέγοντάς του να τον πάρει αγκαλιά η μάνα του ή η γυναίκα του και δεν τον ενδιαφέρει. Παραθέτω:

"Επίκληση του προσωπικού σου άγχους , που δεν αντέχεις άλλο να είσαι μακριά από την ομάδα και λοιπές παρλαπιπες. Αν δεν αντέχεις, πήγαινε στην αγκαλιά της μαμάς σου η της γυναίκας σου να σε παρηγορήσει. Δεν μας αφορά. Αυτό που μας αφορά είναι ο ΠΑΟΚ, και μόνον το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι το κριτήριό μας. Ούτε τα δικά σου άγχη και φόβοι, ούτε κανενός άλλου. Οπαδός που του έχει "λείψει αφάνταστα" (sic) η ομάδα αλλά δεν πηγαίνει στο γήπεδο, δεν είναι οπαδός, είναι κάτι άλλο, εντελώς απροσδιόριστο για εμένα."

Μιλάμε σιχαθηκα και μόνο που παρέθεσα αυτό το έμεσμα.

Του εξηγεί ο άλλος ότι είναι ΑΜΕΑ, και μιλάει για την προσβασιμότητα στο γήπεδο, και ο άλλος κάνει την παλαβή εδώ και πόσην ώρα.

Ενώ ο ο πρώτος έχει εξηγηθεί και εκτεθεί εδώ μέσα.

Αυτο έγινε, Equalizer.
These users thanked the author arrwstos for the post (total 2):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Jean Valjean εκτός για μια εβδομάδα για αχρειαστα επιθετικες και επικίνδυνες αναφορές

Psykoman εκτός για μια ημέρα για υπονοούμενα περί προκατειλημμένης στάσης του φόρουμ χωρίς στοιχεία και χωρίς λόγο. Έχει έτσι τον χρόνο να σκεφτεί που γράφει τις καταγγελίες του, με τι αφορμή και αν θέλει να συνεχίσει.

Μας έχουν βγει τα μάτια και η ψυχή να σας δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ως υποδομή και ως δώρα και πάνω απ' όλα ως ασπρόμαυρο χώρο και το στόμα σας φτάνει μεχρι το πάτωμα παριστάνετε και τους αδικημένους

Σταματήστε τα οφ τοπικ, τα παραληρηματικα ποστ και τις επί προσωπικού αντεγκλησεις
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:28
gika έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:06
trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:26 Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.
6 χρόνια δεν υπήρξε η παραμικρή κίνηση.

Οχι ο κοβιντ, όχι ο πόλεμος, όχι η υγεία του, σενάρια επι σεναριων, και μια «ανωτέρα βία» να πλανάται πάνω απο την «αυτάρκεια» και το «ffp».

Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μυστακίδης εμφανίστηκε τώρα που ο Ιβαν ξανά πήρε μπροστά.

Οπως και η επένδυση στο λιμάνι που ξεκινάει αφού του την μπήκαν οι άλλοι πρώτα και παραλίγο να το χάσει, έτσι και στα του ΠΑΟΚ μόνο όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης ξεκίνησαν τα ρεπορτάζ για το γήπεδο, και μόνο όταν την άκουσε από τον κόσμο δεν πούλησε τον Κωνσταντελια.

Η λογική λέει ότι είχε παγώσει τα πάντα εν Ελλάδι κρατώντας μια στάση αναμονής. Οταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο φαίνεται να επιλέγει να ξανά εμπλακεί παρά να πουλήσει και να φύγει.

Σε καλό να μας βγει, αλλά την τυφλή εμπιστοσύνη για τις προθέσεις οφείλει να την χάσει και να πρέπει να την ξανακερδίσει. Οχι γιατί δεν έχωνε λεφτά αλλά για τα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζει ο οργανισμός του.
Μπορεί να σταθεί κάτι χωρίς επικοινωνιακά παιχνίδια σήμερα; ειδικά στην Ελλάδα και τον τρόπο που χειρίστηκε η καθαρή επικοινωνία και χειρίζεται τον Σαββίδη; Δεν ξέρω αν είσαι πολύ μακριά και δεν αφουγκράζεσαι ότι η όποια επικοινωνία από πλευράς Σαββίδη είναι η αντίδραση και όχι η δράση.

Επικαλείσαι τη λογική κι εγώ αυτή επικαλούμαι και ρωτάω: το δείχνει όλη αυτή η παρασκηνιακή λειτουργία του ΑΣ , οι κρυφές συνεννοήσεις, η συμμαχία με πρώτο θέμα και τα γνωστά βωθροκανάλια ενημέρωσης της πόλης, όλη αυτή η αίσθηση που δημιουργούν και κρύβονται, και λείπουν και δεν απαντάνε; ποιος άραγε κινείται στο φως και ποιος στο σκοτάδι; ποιος πήγε να κάνει κινήσεις μετά από την όντως μεγάλη αδράνεια και θα ήταν δρόμος χωρίς επιστροφή αλλά μάλλον δε θέλουν αν το αφήσουν αυτό;
Να ξεκαθαρίσω ότι:

- Δεν εμπιστεύομαι σε καμία περίπτωση τον ΑΣ που στα 13 χρόνια Σαββιδη το μόνο που έκανε ήταν να του ζητάει ένα ξεροκόμματο μέχρι που ξαφνικά τον χτύπησε πισώπλατα.

- Δεν εμπιστεύομαι κανέναν Μυστακίδη που δεν έχει βγει να ξεκαθαρίσει τα θέλω και τις προθέσεις του.

Απο εκεί και πέρα όμως ότι το 90% των μέσων της πόλης 5 χρόνια δεν έκανε μια ερώτηση για το γήπεδο, από την μέρα που ήρθε ο Ιβάν μια «δύσκολη» ερώτηση δεν έθεσαν σε κάποια συνέντευξη τύπου, ένα σοβαρό ρεπορτάζ για το πως οι καταστάσεις έχουν επηρεάσει τον Σαββιδη δεν έκαναν. Και πως να κάνουν; Κανα δυο είναι δικά του, κάνα δυο ταΐζονται και κάνα δυο φοβούνται μην χάσουν την πρόσβαση. Η ίδια η διοίκηση δεν έβγαινε και έλεγε για καλύτερες ομάδες με μικρότερα μπατζετ; Οι ίδιοι ακριβώς που έλεγαν να βρει ο ΑΣ χρηματοδότηση και μετά γύρισαν το μπιφτέκι; Οι ίδιοι που πριν τον πόλεμο μιλούσαν για κοβιντ λες και θα φτερνίζονταν έντονα στα εργοτάξια του νέου γηπέδου; Οι ιδιοι δεν ήταν που έκαναν σενάρια για την υγεία του Ιβάν; Ενός Ιβάν που έχει να πατήσει πόδι ανάμεσά μας 6 χρόνια; Θαυμάσια το στημένο βίντεο με τον Ραζβαν να ευχαριστεί τον Ιβάν για τις μεταγραφές; Όλες τις διαρροές για παίκτες μας που θέλουν να φύγουν ντε και καλά και για όλα τα εκατομμύρια που δίνουμε αλλά μας λένε όχι και καταλήγουμε να δίνουμε το 1/4 σε παίκτες με αξία του 1/6;

Είναι πάρα πολλά που πρέπει να χρεωθούν στην διοίκηση Ιβάν (φυσικά μαζί με όλα τα 1000 καλά που έχει κάνει) και αν κάτι έχει φανεί το τελευταίο διάστημα είναι ότι ούτε αυτός θέλει να χάσει την ομάδα. Οπότε η φοβία του μέσου ΠΑΟΚτση ότι αν μιλήσουμε θα μας παρατήσει δεν στέκει. Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε (χάρη στον Ιβάν) αλλά πλέον δεν είναι ο φτωχός συγγενής, τα ορκ από τον βορρά, μια χρεωκοπημένη ομάδα με 1 τίτλο παραπάνω από την Λάρισα. Πλεον είμαστε σοβαρό και αγωνιστικά υπολογίσιμο έδαφος, με ευρωπαϊκές πορείες και σε δυνατό πολιτικά σημείο. Μπορούμε να ζητάμε περισσότερα και θα βρεθεί κάποιος να μας τα δώσει.

Και μακάρι αυτός να είναι ο ίδιος ο Ιβάν.
These users thanked the author gika for the post (total 4):
Grimson4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, soigol, WeWillRockYou
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:16 @ Panx Romana

Δεκτό αυτό για τη μοτορόλα.
Ας πάμε στη λήθη που είναι και το σημαντικό.
Ο Ιβάν φαίνεται ότι έλειπε. Ελειπε όμως πραγματικά;
Εχετε την εντύπωση ότι ένας τέτοιος επιχειρηματίας "λείπει" ποτέ από τις επιχειρήσεις του; Δε νομίζω.
Θα αντιστρέψω λίγο το ερώτημα: Τα τελευταία 6 χρόνια πόσες φορές εμφανίστηκε ο Μυστακίδης να εμπλέκεται στα ζητήματα του ΠΑΟΚ;
Επειδή δεν εμφανίστηκε σημαίνει ότι δεν τον απασχολούσαν; σημαίνει ότι ξύπνησε πριν ένα μήνα και είπε "ας κάνω μια κίνηση για το γήπεδο;" 'Οχι βεβαια.
Το να φαίνεται λοιπόν κάτι ή κάποιος σε μας με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως παρουσία, δεν σημαίνει κάτι. Αυτό είναι το νόημα του σχολίου μου.
Καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις
Μιλάμε όμως για τον Ιβάν Σαββίδη
Αυτόν που περίμενε έξω από την Τούμπα να υποδεχτεί την ομάδα
Αυτόν που μπήκε με τη συνοδεία του στο Καραϊσκάκης και έκανε γύρω όλο το γήπεδο από σουίτες μέχρι ....
Αυτόν που περίμενε την ομάδα έξω από την θύρα 1 στο σάπιο μήλο για να την υποδεχτεί
Εμείς σαν οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτόν τον Ιβάν γουστάραμε.
Εννοείτε ότι επιχειρηματίας τέτοιου διαμετρήματος δεν χρειάζεται φυσική παρουσία για να τρέξει τα θέματα του
Αυτό άλλωστε το δείχνει και η πορεία του ΟΛΘ
Το ποδόσφαιρο όμως είναι μια άλλη ιστορία και ειδικά ο οργανισμός ΠΑΟΚ
Εκεί αποδεδειγμένα έλειψε και για αυτό ακριβώς τον λόγο βρήκε πρόσφορο έδαφος ο οποιος Μυστακιδης (που μόνο αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει κανείς)
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τελικα το ΔΣ τι ωρα θα γινει ξερουμε; Να υπολογιζουμε ποτε θα εχουμε και αν θα εxουμε καπνο;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

H έγκυρη sfina λέει απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

Να ρωτησω κατι που πιθανα μου εχει διαφυγει;

Στο προτεινομενο μνημονιο συνεργασιας, περιγράφονται τυχον υποχρεωσεις της ΠΑΕ προς την εταιρια ειδικου σκοπου που θα εκμεταλλευεται το γηπεδο για 49 χρονια;

Με αλλα λογια η ΠΑΕ θα πρεπει να πληρωνει ενοικιο στην εν λογω εταιρια, υπο την παρουσα η υπο οποια μελλοντική ιδιοκτησια;
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Θεωρώ πως πρέπει να γίνει ΓΣ και να δούμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις. Για ένα τέτοιο θέμα, δεν είναι σωστό να αποφασίσει μόνο το ΔΣ. Δεν μιλάμε για κάτι απλό, μιλάμε για το μέλλον μας.
These users thanked the author Thax for the post (total 3):
nkoss, TylerDurden, Montrealiotis
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Θεωρώ πως πρέπει να γίνει ΓΣ και να δούμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις. Για ένα τέτοιο θέμα, δεν είναι σωστό να αποφασίσει μόνο το ΔΣ. Δεν μιλάμε για κάτι απλό, μιλάμε για το μέλλον μας.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Καλή η επισήμανση Mozard. Να διασφαλίζεται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα πληρώνει υπέρογκα ποσά για τη φιλοξενία της στο γήπεδο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”