embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:08Το πως εκφραζομαι για τον Ιβαν και την κατασταση προς τα δρομενα δεν εχει καμια σχεση με το πως μιλαω σε ατομα του φορουμ. Αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα... οκ.Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:57Ξεκίνα από το να σεβαστείς πρώτα τον Ιβάν.embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:52 Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις οτι η προσβασιμοτητα και οι συνθηκες της τουμπας ειναι εξαιρετικες για ΑμεΑ. Θα παω ομως να παρω αγκαλια την μαμα μου γιατι θα βοηθησει.
Το οτι εσυ βρισκεις την οπτικη μου και τον τροπο σκεψης μου σαν μπιχτη ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο μου. Μην τα διαβαζεις αν δε σ'αρεσουν.
Το να λεω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ειναι επειδη δε βαζω εαυτον πανω απο τον ΠΑΟΚ. Αν ο Σαββιδης αποδειξει σε εμενα και στα δικα μου κρητηρια οτι δεν εχει χασει την μπαλα τοτε θα βγω με μεγαλη μου χαρα οτι εκανα λαθος και θα κανω κωλοτουμπες τριπλα αξελ και ολα τα σχετικα. Αλλα την εμπιστοσυνη ΜΟΥ εγω θα κρινω ποτε θα την ξαναδωσω στον Ιβαν οχι ΕΣΥ.
Και κατι τελευταιο. Ουτε γνωστοι ειμαστε ουτε φιλοι και δε θα γινουμε. Τις ειρωνειες κρατα τες γιαυτους. Προσπαθω να σεβομαι τα μελη και περιμενω το ιδιο.
Με τον ίδιο τρόπο που θέλεις να σέβονται και σένα.
ΥΓ. Αντέγραψα τον τρόπο που εκφράζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, είναι επειδή κοιτάς στον καθρέφτη.
Τελικα δεν απαντησες ομως αν παρω αγκαλια την μαμα μου ή την κοπελα μου θα γινει πιο προσβασιμο το γηπεδο για ΑμεΑ; Να παω να το κανω να γινω οπαδος και οχι κατι αλλο οπως μου ειπες οτι ειμαι. Προσδιορισε και το κατι αλλο αν μπορεις.
Το ποσο εχω μαλωσει με φιλους μου για τον Ιβαν για να φτασω στο σημειο να μην τον εμπιστευομαι πλεον το ξερω εγω οχι εσυ. Αλλα δεν εισαι και υποχρεωμενος οποτε δε με πειραζει.
Οπως επισης αγνοησες με μεγαλη ευκολια οτι εχω πει οτι εχω ενοχληθει και εγω απο το οτι ο Μυστακιδης ηρθε ειπε την καλησπερα του εδειξε ενα τσεκ και απο τοτε τιποτα. Αλλα μπορει να χαλουσε το ωραιο κειμενο σου αυτο.
ΥΓ: Οι mods να μας πουν αν ειμαστε οκ με επιθεσεις επι προσωπικου αναμεσα σε μελη να ξερω και εγω αμα δε μου αρεσει τι λεει καποιος να μην συζηταω μαζι του αλλα να τον αρχισω στις ειρωνιες και passive aggresive προσβολες. Ειμαι εξαιρετικος στο να το κανω αν επιτραπει.
Ποιά είναι η επίθεση επί προσωπικού;
Μη λες ότι νάναι.
Εγραψα ότι κάνεις προπαγάνδα (την οποία παμπιπτόντως στοιχειοθέτησα και στην οποία δεν απάντησες).
Αφού την στοιχειοθέτησα, έγραψα το συμπέρασμα.
Εγραψα επίσης ότι μπορεί να κάνω λάθος, δηλαδή ότι δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.
Ότι έκανες και συ δηλαδή για τον Ιβάν (χωρίς όμως στοιχειοθέτηση).
EDIT: ΥΓ. Προφανώς και δεν θα γίνει προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ. Και προφανώς θα έπρεπε, είναι μάλιστα υποχρεωτικό από ΟΥΕΦΑ. ΑΛΛΑ : Τι σχέση έχουν τα ΑΜΕΑ με το θέμα που συζητάμε;
Μόλις είδα ότι και κάποιος άλλος συμφορουμίτης έγραψε για ΑΜΕΑ. Συνεννοημένοι είστε; Από που προέκυψε αυτή η αλλαγή θέματος;