Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καλή επιτυχία με το νέο γήπεδο στη Θέρμη.
Βρε τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή σε δουλειά να βρισκόμαστε;
Τέλοσπάντων κακώς απάντησα.
Βρε τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή σε δουλειά να βρισκόμαστε;
Τέλοσπάντων κακώς απάντησα.
- Montrealiotis
Προφανώς κακώς απάντησες. Ετσι κι αλλιώς σε πρόβατα στοχεύεις.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
- renegade, Apil44, Unpsofable78, paok apo epilogi, eorptol1
Καμία ντροπή δεν είναι δουλειά
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- Montrealiotis, Unpsofable78, Parolos, eorptol1
- Montrealiotis
Ε αφού το αφεντικό είπε lay low και αυτός παρασύρθηκε
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Unpsofable78
Τώρα θα διαφωνούμε μεταξύ μας βασιζόμενοι σε υποθέσεις; Αφού όλοι στην Τούμπα το θέλουμε το γήπεδο.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
Φυσικά και το σχολίασα.Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:17 Θα το κάνει στην θερμή. Εκει που πήρε τα στρέμματα για το προπονητικό. Και να συμφωνήσει ο ας με τον τέλη. Φτάνει με τις μαλακιες. Μέχρι και το ότι άργησε ο κουβεντιδης να μετακινήσει το κόμμα σχολίασες. Κρίμα.
Άλλο 33 εκατομμύρια για μελέτες και άλλο 3.
Δηλαδή μέσα σε 3 χρόνια από το 2022, 3 εκατομμύρια ευρώ για κάποιες μακέτες - σχέδια, αυτά είναι που δίνουν το προβάδισμα στον Ιβάν;
Ok. Δεν είναι και κανένα απίστευτο ποσό.
Αύριο να δώσει εντολή ο έταιρος διεκδικητής της κατασκευής του γηπέδου, μέχρι το Δεκέμβριο στα χέρια του θα τα έχει.
Σε 3 μήνες. Όχι σε 3 χρόνια. Και στην κατάψυξη...
Το να λέτε όμως, ότι αν ο Ιβάν δεν πάρει το χρίσμα κατασκευής του γηπέδου στην Τούμπα, θα το φτιάξει στην Θέρμη, είναι πραγματικά ένα επιχείρημα που πηγάζει μόνο ως αποκύημα φαντασίας μιας πολύ ζεστής θερινής νυκτός.
Αν ο Ιβάν μπορεί, ας εμφανίσει τα λεφτά και ας πάρει το χρίσμα. Τι τον εμποδίζει;
Αφού έχει το προβάδισμα...
@Rexaris καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα. Σιδεροκέφαλος αγαπητέ.
Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:32 Προφανώς κακώς απάντησες. Ετσι κι αλλιώς σε πρόβατα στοχεύεις.
Όσον αφορά τις επιθέσεις και τις προσβολές επί προσωπικού @Montrealiotis και @renegade συνεχίστε έτσι.
Τελείως φιλικά σας πληροφορώ, ότι αν ήταν αδιάφορα και μη εύστοχα τα λιγοστά σχόλια που κάνω, δεν θα ασχολιόσασταν.
Προφανώς είναι εύστοχα και ενοχλούν.
Δεν πειράζει όμως, καλή καρδιά.
- Montrealiotis
Την ίδια ευστοχία με του Μπουζου έχουν. Συνέχισε έτσι.
Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Unpsofable78, eorptol1
Ας ηρεμήσουμε όλοι την παρούσα συζήτηση, δεν πάει πουθενά έτσι. Όλοι πέφτουμε στην παγίδα να εκνευριστούμε με τους συνομιλητές μας όταν δεν συμφωνούν μαζί μας, εγώ προσπαθώ πλέον να μην το παίρνω προσωπικά, ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα, μόρφωση και ανατροφή, ενώ εξαρτάται και από τι καταστάσεις περνάει ο καθένας μας.
Ok.Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 03:03 Προσωπικά με τον εαυτό μου τα βάζω γιατί σε είχα σε μια κάποια εκτίμηση.
Εγώ συνεχίζω να εκτιμώ τα σχολιά σου και ας διαφωνούμε στο συγκεκριμένο καυτό και φλέγον θέμα.
Μακάρι να κάνω εγώ λάθος και να βρίσκομαι στη λάθος πλευρά της ιστορίας και εσύ να έχεις δίκιο και να βρίσκεσαι στη σωστή.
Ειλικρινά στο λέω.
Το μενου σημερα εχει.
ΑΣ συζηταει την προσφορα της ΠΑΕ για το γηπεδο. Η πλευρα Σαββιδη (δηλαδη η ΠΑΕ) περιμενει να δει εαν θα γινει αποδεκτη.
Απο την αλλη υπαρχει (?) ο Τελης Μυστακιδης ο οποιος δε ξερουμε αν εχει πει την τελευταια του λεξη. Περιμενουμε (εμεις γιατι ο ΑΣ δε ξερουμε) να δουμε εαν θα εχει μια αντιπροταση, ποσο καλυτερη θα ειναι και αν θα αποφερει αποτελεσματα.
Δε ξερω αν θα γινουν ολα αυτα σημερα απαραιτητα, αλλα σιγουρα ειναι μια τεραστια μερα για τον οργανισμο. Ειδωμεν.
ΑΣ συζηταει την προσφορα της ΠΑΕ για το γηπεδο. Η πλευρα Σαββιδη (δηλαδη η ΠΑΕ) περιμενει να δει εαν θα γινει αποδεκτη.
Απο την αλλη υπαρχει (?) ο Τελης Μυστακιδης ο οποιος δε ξερουμε αν εχει πει την τελευταια του λεξη. Περιμενουμε (εμεις γιατι ο ΑΣ δε ξερουμε) να δουμε εαν θα εχει μια αντιπροταση, ποσο καλυτερη θα ειναι και αν θα αποφερει αποτελεσματα.
Δε ξερω αν θα γινουν ολα αυτα σημερα απαραιτητα, αλλα σιγουρα ειναι μια τεραστια μερα για τον οργανισμο. Ειδωμεν.
- navigator11
Ψίχουλα και τα 3 εκατομμύρια της προεργασίας για το γήπεδο αλλά "Mr. Telis has shown the money" και "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ".Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:32Φυσικά και το σχολίασα.Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:17 Θα το κάνει στην θερμή. Εκει που πήρε τα στρέμματα για το προπονητικό. Και να συμφωνήσει ο ας με τον τέλη. Φτάνει με τις μαλακιες. Μέχρι και το ότι άργησε ο κουβεντιδης να μετακινήσει το κόμμα σχολίασες. Κρίμα.
Άλλο 33 εκατομμύρια για μελέτες και άλλο 3.
Δηλαδή μέσα σε 3 χρόνια από το 2022, 3 εκατομμύρια ευρώ για κάποιες μακέτες - σχέδια, αυτά είναι που δίνουν το προβάδισμα στον Ιβάν;
Ok. Δεν είναι και κανένα απίστευτο ποσό.
Αύριο να δώσει εντολή ο έταιρος διεκδικητής της κατασκευής του γηπέδου, μέχρι το Δεκέμβριο στα χέρια του θα τα έχει.
Σε 3 μήνες. Όχι σε 3 χρόνια. Και στην κατάψυξη...
Το να λέτε όμως, ότι αν ο Ιβάν δεν πάρει το χρίσμα κατασκευής του γηπέδου στην Τούμπα, θα το φτιάξει στην Θέρμη, είναι πραγματικά ένα επιχείρημα που πηγάζει μόνο ως αποκύημα φαντασίας μιας πολύ ζεστής θερινής νυκτός.
Αν ο Ιβάν μπορεί, ας εμφανίσει τα λεφτά και ας πάρει το χρίσμα. Τι τον εμποδίζει;
Αφού έχει το προβάδισμα...
@Rexaris καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα. Σιδεροκέφαλος αγαπητέ.
Montrealiotis έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:32 Προφανώς κακώς απάντησες. Ετσι κι αλλιώς σε πρόβατα στοχεύεις.
Όσον αφορά τις επιθέσεις και τις προσβολές επί προσωπικού @Montrealiotis και @renegade συνεχίστε έτσι.
Τελείως φιλικά σας πληροφορώ, ότι αν ήταν αδιάφορα και μη εύστοχα τα λιγοστά σχόλια που κάνω, δεν θα ασχολιόσασταν.
Προφανώς είναι εύστοχα και ενοχλούν.
Δεν πειράζει όμως, καλή καρδιά.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- paok apo epilogi, Unpsofable78, Χωρικός, Apil44, Montrealiotis
- navigator11
Ας πει μια πρώτη λέξη ο Μυστακίδης για αρχή, μην προτρέχουμε.embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:12 Το μενου σημερα εχει.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
- paok apo epilogi, vasgias, eorptol1, Unpsofable78, Apil44, Montrealiotis
Ε και συ τώρα πολλά ζητάς βρε αδερφάκι μουnavigator11 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:21Ας πει μια πρώτη λέξη ο Μυστακίδης για αρχή, μην προτρέχουμε.embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:12 Το μενου σημερα εχει.
- These users thanked the author vasgias for the post:
- Unpsofable78
Μυστικοπαθεια από ΑΣ μυστακιδη εκνευριστική και προσβλητική για όλους μας της ΠΑΕ όλα φανερά και ο σπέσιαλ υπερασπιζετε τι? Την μυστικοπαθεια από την μία και πολεμά τις καθαρές κουβέντες από την άλλη?
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Montrealiotis
Τις καθαρες κουβεντες που λες φιλε ουτε που θα τις ειχαμε ακουσει αν δεν ηταν ο ΑΣ με τον Μυστακιδη.
Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.
Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου ποιος θα το φτιαξει. Με νοιαζει να γινει. Μου εχει κοπει το γηπεδο τοσα χρονια τωρα και δεν αντεχω αλλο να ειμαι μακρια απο την ομαδα. Μου εχει λειψει αφανταστα.
Και το εχω ξαναπει. Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον Σαββιδη. Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. Το μονο που με νοιαζει ειναι να γινει το νεο γηπεδο.
Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.
Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου ποιος θα το φτιαξει. Με νοιαζει να γινει. Μου εχει κοπει το γηπεδο τοσα χρονια τωρα και δεν αντεχω αλλο να ειμαι μακρια απο την ομαδα. Μου εχει λειψει αφανταστα.
Και το εχω ξαναπει. Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον Σαββιδη. Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. Το μονο που με νοιαζει ειναι να γινει το νεο γηπεδο.