Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Jean Valjean »

embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:08
Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:57
embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:52 Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις οτι η προσβασιμοτητα και οι συνθηκες της τουμπας ειναι εξαιρετικες για ΑμεΑ. Θα παω ομως να παρω αγκαλια την μαμα μου γιατι θα βοηθησει.

Το οτι εσυ βρισκεις την οπτικη μου και τον τροπο σκεψης μου σαν μπιχτη ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο μου. Μην τα διαβαζεις αν δε σ'αρεσουν.

Το να λεω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ειναι επειδη δε βαζω εαυτον πανω απο τον ΠΑΟΚ. Αν ο Σαββιδης αποδειξει σε εμενα και στα δικα μου κρητηρια οτι δεν εχει χασει την μπαλα τοτε θα βγω με μεγαλη μου χαρα οτι εκανα λαθος και θα κανω κωλοτουμπες τριπλα αξελ και ολα τα σχετικα. Αλλα την εμπιστοσυνη ΜΟΥ εγω θα κρινω ποτε θα την ξαναδωσω στον Ιβαν οχι ΕΣΥ.

Και κατι τελευταιο. Ουτε γνωστοι ειμαστε ουτε φιλοι και δε θα γινουμε. Τις ειρωνειες κρατα τες γιαυτους. Προσπαθω να σεβομαι τα μελη και περιμενω το ιδιο.
Ξεκίνα από το να σεβαστείς πρώτα τον Ιβάν.
Με τον ίδιο τρόπο που θέλεις να σέβονται και σένα.

ΥΓ. Αντέγραψα τον τρόπο που εκφράζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, είναι επειδή κοιτάς στον καθρέφτη.
Το πως εκφραζομαι για τον Ιβαν και την κατασταση προς τα δρομενα δεν εχει καμια σχεση με το πως μιλαω σε ατομα του φορουμ. Αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα... οκ.

Τελικα δεν απαντησες ομως αν παρω αγκαλια την μαμα μου ή την κοπελα μου θα γινει πιο προσβασιμο το γηπεδο για ΑμεΑ; Να παω να το κανω να γινω οπαδος και οχι κατι αλλο οπως μου ειπες οτι ειμαι. Προσδιορισε και το κατι αλλο αν μπορεις.

Το ποσο εχω μαλωσει με φιλους μου για τον Ιβαν για να φτασω στο σημειο να μην τον εμπιστευομαι πλεον το ξερω εγω οχι εσυ. Αλλα δεν εισαι και υποχρεωμενος οποτε δε με πειραζει.

Οπως επισης αγνοησες με μεγαλη ευκολια οτι εχω πει οτι εχω ενοχληθει και εγω απο το οτι ο Μυστακιδης ηρθε ειπε την καλησπερα του εδειξε ενα τσεκ και απο τοτε τιποτα. Αλλα μπορει να χαλουσε το ωραιο κειμενο σου αυτο.

ΥΓ: Οι mods να μας πουν αν ειμαστε οκ με επιθεσεις επι προσωπικου αναμεσα σε μελη να ξερω και εγω αμα δε μου αρεσει τι λεει καποιος να μην συζηταω μαζι του αλλα να τον αρχισω στις ειρωνιες και passive aggresive προσβολες. Ειμαι εξαιρετικος στο να το κανω αν επιτραπει.

Ποιά είναι η επίθεση επί προσωπικού;
Μη λες ότι νάναι.
Εγραψα ότι κάνεις προπαγάνδα (την οποία παμπιπτόντως στοιχειοθέτησα και στην οποία δεν απάντησες).
Αφού την στοιχειοθέτησα, έγραψα το συμπέρασμα.
Εγραψα επίσης ότι μπορεί να κάνω λάθος, δηλαδή ότι δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.
Ότι έκανες και συ δηλαδή για τον Ιβάν (χωρίς όμως στοιχειοθέτηση).

EDIT: ΥΓ. Προφανώς και δεν θα γίνει προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ. Και προφανώς θα έπρεπε, είναι μάλιστα υποχρεωτικό από ΟΥΕΦΑ. ΑΛΛΑ : Τι σχέση έχουν τα ΑΜΕΑ με το θέμα που συζητάμε;
Μόλις είδα ότι και κάποιος άλλος συμφορουμίτης έγραψε για ΑΜΕΑ. Συνεννοημένοι είστε; Από που προέκυψε αυτή η αλλαγή θέματος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

arrwstos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:28 Ο @Jean Valjean θα ζητήσει συγγνώμη που ειρωνεύεται την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στο γήπεδο με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο, ή έχουμε γίνει αρένα εδώ μέσα; Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις προσωπικές απόψεις του καθενός.

Αν έχουμε γίνει αρένα, να το ξέρουμε.
Που ακριβώς ειρωνεύτηκα την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ;
These users thanked the author Jean Valjean for the post:
Unpsofable78
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:30
embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:08
Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:57

Ξεκίνα από το να σεβαστείς πρώτα τον Ιβάν.
Με τον ίδιο τρόπο που θέλεις να σέβονται και σένα.

ΥΓ. Αντέγραψα τον τρόπο που εκφράζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, είναι επειδή κοιτάς στον καθρέφτη.
Το πως εκφραζομαι για τον Ιβαν και την κατασταση προς τα δρομενα δεν εχει καμια σχεση με το πως μιλαω σε ατομα του φορουμ. Αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα... οκ.

Τελικα δεν απαντησες ομως αν παρω αγκαλια την μαμα μου ή την κοπελα μου θα γινει πιο προσβασιμο το γηπεδο για ΑμεΑ; Να παω να το κανω να γινω οπαδος και οχι κατι αλλο οπως μου ειπες οτι ειμαι. Προσδιορισε και το κατι αλλο αν μπορεις.

Το ποσο εχω μαλωσει με φιλους μου για τον Ιβαν για να φτασω στο σημειο να μην τον εμπιστευομαι πλεον το ξερω εγω οχι εσυ. Αλλα δεν εισαι και υποχρεωμενος οποτε δε με πειραζει.

Οπως επισης αγνοησες με μεγαλη ευκολια οτι εχω πει οτι εχω ενοχληθει και εγω απο το οτι ο Μυστακιδης ηρθε ειπε την καλησπερα του εδειξε ενα τσεκ και απο τοτε τιποτα. Αλλα μπορει να χαλουσε το ωραιο κειμενο σου αυτο.

ΥΓ: Οι mods να μας πουν αν ειμαστε οκ με επιθεσεις επι προσωπικου αναμεσα σε μελη να ξερω και εγω αμα δε μου αρεσει τι λεει καποιος να μην συζηταω μαζι του αλλα να τον αρχισω στις ειρωνιες και passive aggresive προσβολες. Ειμαι εξαιρετικος στο να το κανω αν επιτραπει.

Ποιά είναι η επίθεση επί προσωπικού;
Μη λες ότι νάναι.
Εγραψα ότι κάνεις προπαγάνδα (την οποία παμπιπτόντως στοιχειοθέτησα και στην οποία δεν απάντησες).
Αφού την στοιχειοθέτησα, έγραψα το συμπέρασμα.
Εγραψα επίσης ότι μπορεί να κάνω λάθος, δηλαδή ότι δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.
Ότι έκανες και συ δηλαδή για τον Ιβάν (χωρίς όμως στοιχειοθέτηση).
Αν παρω αγκαλια την μαμα μου θα γινει πιο προσβασιμο για ΑμεΑ το γηπεδο να γινω ο χριστιανος οπαδος και οχι αυτο το απροσδιοριστο που ελεγες τελικα; Θα μου πεις;

Αν εσυ την διαφορετικη οπτικη την θεωρεις προπαγανδα, επισης ειναι δικο σου προβλημα. Ειμαι αρκετα ξεκαθαρος σε αυτα που γραφω. Εισαι ελευθερος να διαφωνησεις και να μου πεις οτι κανω λαθος. Δεν εχω προβλημα σε αυτο. Προπαγανδα ομως δεν κανω.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:31
arrwstos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:28 Ο @Jean Valjean θα ζητήσει συγγνώμη που ειρωνεύεται την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στο γήπεδο με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο, ή έχουμε γίνει αρένα εδώ μέσα; Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις προσωπικές απόψεις του καθενός.

Αν έχουμε γίνει αρένα, να το ξέρουμε.
Που ακριβώς ειρωνεύτηκα την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ;

Είσαι και θρασύς. Ο άνθρωπος το λέει ξεκάθαρα.

Κόσμος έχει φάει μπαν για πολύ λιγότερα πράγματα εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σταματήστε τις επί προσωπικού αντεγκλήσεις με ηλίθιες αναφορές σε μανάδες και ΑΜΕΑ
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

@arrwstos
Ο άνθρωπος μπορεί να το λέει ξεκάθαρα.
Η ερώτησή μου όμως παραμένει αναπάντητη από εσένα:
Εγώ που το λέω;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:40
embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:07 Τις καθαρες κουβεντες που λες φιλε ουτε που θα τις ειχαμε ακουσει αν δεν ηταν ο ΑΣ με τον Μυστακιδη.

Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.

Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου ποιος θα το φτιαξει. Με νοιαζει να γινει. Μου εχει κοπει το γηπεδο τοσα χρονια τωρα και δεν αντεχω αλλο να ειμαι μακρια απο την ομαδα. Μου εχει λειψει αφανταστα.

Και το εχω ξαναπει. Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον Σαββιδη. Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. Το μονο που με νοιαζει ειναι να γινει το νεο γηπεδο.
Υπάρχουν τρία σημεία στο κείμενό σου που είναι πολύ προβληματικά. Με bold η απάντηση ή η απλή παράθεση στα δικά σου "λόγια".
α) Κανένα γηπεδο δεν είχε "παγώσει" επί 3 χρόνια. Πρόκειται για βαρβάτη ανακρίβεια που μπορεί να οφείλεται σε άγνοια, μπορεί και όχι.
Αν είχες διαβάσει το ΠΔ (ΦΕΚ Δ 396/2022) θα γνώριζες ότι μετά την δημοσίευση του ΠΔ ακολουθούσαν μια σειρά από βήματα πολλά από τα οποία είναι χρονοβόρα. Αν θεωρείς ότι μπορεί να καταλήξει ένα έργο αυτού του μεγέθους σε ένα τελίκό masterplan μέσα σε ένα 12μηνο, κάνεις μεγάλο λάθος. Να συνυπολογίσεις επίσης πως η πλευρά του κατασκευαστή (ΠΑΕ-Ιβάν) έιχε να συζητήσει και με δημόσιους/αυτοδιοικητικούς φορείς (π.χ. Δήμο, Περιφέρεια) αλλά και το ΥΠ. ΠΟ. που όλοι μας γνωρίζουμε πώς λειτουργούν. Τα χρήματα είναι το ελάχιστο των εμπόδίων σε αυτήν την διαδικασία. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι διάφοροι αυτοδιοικητικοί ή κυβερνητικοί ανευθυνο-υπέυθυνοι που μπορεί να καθυστερήσουν την διαδικασία γιατί "έτσι γουστάρουν" ή γιατί κάποιος τους ζητά να το κάνουν. Το ΠΔ καθορίζει το πλαίσιο εντός του οποίου θα γίνει το έργο, δεν γίνεται να καθορίζει κάθε λεπτομέρειά του. Με δυο λόγια, τα τρία χρόνια για ένα έργο τέτοιου μεγέθους και τόσο μεγάλης εμβέλειας (υπερτοπικής) είναι απόλυτα λογικός χρόνος.
Η ατάκα περί "κρέμας" ισχύει 100% για τον Μυστακίδη και όχι για τον Ιβάν, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει ξοδέψει ένα κάρο λεφτά χωρίς να ζητά κάτι.
β) επίκληση του προσωπικού σου άγχους, που δεν αντέχεις άλλο να είσαι μακριά από την ομάδα, και λοιπές παρλαπίπες.
Αν δεν αντέχεις, πήγαινε στην αγκαλιά της μαμάς σου ή της γυναίκας σου να σε παρηγορήσει. Δεν μας αφορά. Αυτό που μας αφορά είναι ο ΠΑΟΚ, και μόνον το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι το κριτήριό μας. Ούτε τα δικά σου άγχη και φόβοι, ούτε κανενός άλλου. Οπαδός που του έχει "λείψει αφάνταστα" (sic) η ομάδα αλλά δεν πηγαίνει στο γήπεδο, δεν είναι οπαδός είναι κάτι άλλο, εντελώς απροσδιόριστο για μένα.
γ) Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω λάθος όμως. Το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνει το νέο γήπεδο.
Τι μας λες; Σοβαρά τώρα; ρίχνεις μπηχτές όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, πλασάρεις ανακρίβειες, κάνει επίκληση σε συναίσθημα, διαγράφεις ελαφρά τη καρδία τον Ιβάν κι ύστερα από όλα αυτά, δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις λάθος; Είσαι σοβαρός;
Δημιουργείς πρόβλημα στον ΠΑΟΚ (σπέρνοντας διχόνοια) επειδή έχεις προσωπικές ανασφάλειες και αν κάνεις λάθος δεν τρέχει μία; Τι σκ@τ@ λογική είναι αυτή;
Και ποιός σου είπε πως το να γίνει το γήπεδο (από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τίμημα και κόστος) είναι αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ;
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά γίναμε για τα μπετά και το real estate;
Από τη μια ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα αλλά όταν πρόκειται για το γήπεδο είναι εταιρεία;
Καρφώνεστε ρε σεις, καρφώνεστε άσχημα.....

Θεωρώ ότι το σχόλιό σου είναι ο ορισμός της προπαγάνδας (ανακρίβειες + επίκληση σε αρνητικό συναίσθημα που πηγάζει από αυτές + σύνδεση του αρνητικού συναισθήματος με το πρόσωπο που στοχοποιείται + ταυτόχρονη επίκληση σε μια μελλοντική κατάσταση όπου όλα θα είναι ρόδινα χάρη στον Μεσσία που έρχεται).

Θα κλέισω το σχόλιό μου με παρόμοιο τρόπο με τον δικό σου. Αν νιώσεις έστω και λίγο πόσο αισχρό είναι αυτό που έγραψες στην τελέυταία σου φράση, θα είναι ένα μικρό κέρδος για όλους μας.

Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον @embuji . Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Το μονο που με νοιαζει ειναι το καλό του ΠΑΟΚ.
Για το α) μόλις πριν ένα μήνα μας ενημέρωσε η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση ότι ΘΑ ξεκινήσουν οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς.... Κάτι που έπρεπε να ξεκινήσει πριν 3 χρόνια ...και τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα....μην λέμε ότι θελουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author psykoman for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

@Equalizer έχεις καταλάβει τι έχει γίνει;

Αν τον προστατέψεις τι να πω. Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή.
These users thanked the author arrwstos for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Άβαταρ μέλους
psykoman

Άρρωστε δεν βλέπεις τι γίνεται τόσες μέρες;;;
Όλο το πράγμα πάει μονοπατα
These users thanked the author psykoman for the post (total 2):
embuji, soigol
george188

Δημοσίευση από george188 »

psykoman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:41
Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:40
embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:07 Τις καθαρες κουβεντες που λες φιλε ουτε που θα τις ειχαμε ακουσει αν δεν ηταν ο ΑΣ με τον Μυστακιδη.

Ο λογος που η ΠΑΕ θυμηθηκε ξαφνικα το γηπεδο που η ιδια ειχε παγωσει 3 χρονια (και πουλουσε και τρελιτσα) ηταν επειδη ο Ιβαν κινδυνευε να χασει την κρεμα.

Ειλικρινα δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου ποιος θα το φτιαξει. Με νοιαζει να γινει. Μου εχει κοπει το γηπεδο τοσα χρονια τωρα και δεν αντεχω αλλο να ειμαι μακρια απο την ομαδα. Μου εχει λειψει αφανταστα.

Και το εχω ξαναπει. Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον Σαββιδη. Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. Το μονο που με νοιαζει ειναι να γινει το νεο γηπεδο.
Υπάρχουν τρία σημεία στο κείμενό σου που είναι πολύ προβληματικά. Με bold η απάντηση ή η απλή παράθεση στα δικά σου "λόγια".
α) Κανένα γηπεδο δεν είχε "παγώσει" επί 3 χρόνια. Πρόκειται για βαρβάτη ανακρίβεια που μπορεί να οφείλεται σε άγνοια, μπορεί και όχι.
Αν είχες διαβάσει το ΠΔ (ΦΕΚ Δ 396/2022) θα γνώριζες ότι μετά την δημοσίευση του ΠΔ ακολουθούσαν μια σειρά από βήματα πολλά από τα οποία είναι χρονοβόρα. Αν θεωρείς ότι μπορεί να καταλήξει ένα έργο αυτού του μεγέθους σε ένα τελίκό masterplan μέσα σε ένα 12μηνο, κάνεις μεγάλο λάθος. Να συνυπολογίσεις επίσης πως η πλευρά του κατασκευαστή (ΠΑΕ-Ιβάν) έιχε να συζητήσει και με δημόσιους/αυτοδιοικητικούς φορείς (π.χ. Δήμο, Περιφέρεια) αλλά και το ΥΠ. ΠΟ. που όλοι μας γνωρίζουμε πώς λειτουργούν. Τα χρήματα είναι το ελάχιστο των εμπόδίων σε αυτήν την διαδικασία. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι διάφοροι αυτοδιοικητικοί ή κυβερνητικοί ανευθυνο-υπέυθυνοι που μπορεί να καθυστερήσουν την διαδικασία γιατί "έτσι γουστάρουν" ή γιατί κάποιος τους ζητά να το κάνουν. Το ΠΔ καθορίζει το πλαίσιο εντός του οποίου θα γίνει το έργο, δεν γίνεται να καθορίζει κάθε λεπτομέρειά του. Με δυο λόγια, τα τρία χρόνια για ένα έργο τέτοιου μεγέθους και τόσο μεγάλης εμβέλειας (υπερτοπικής) είναι απόλυτα λογικός χρόνος.
Η ατάκα περί "κρέμας" ισχύει 100% για τον Μυστακίδη και όχι για τον Ιβάν, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει ξοδέψει ένα κάρο λεφτά χωρίς να ζητά κάτι.
β) επίκληση του προσωπικού σου άγχους, που δεν αντέχεις άλλο να είσαι μακριά από την ομάδα, και λοιπές παρλαπίπες.
Αν δεν αντέχεις, πήγαινε στην αγκαλιά της μαμάς σου ή της γυναίκας σου να σε παρηγορήσει. Δεν μας αφορά. Αυτό που μας αφορά είναι ο ΠΑΟΚ, και μόνον το συμφέρον του ΠΑΟΚ είναι το κριτήριό μας. Ούτε τα δικά σου άγχη και φόβοι, ούτε κανενός άλλου. Οπαδός που του έχει "λείψει αφάνταστα" (sic) η ομάδα αλλά δεν πηγαίνει στο γήπεδο, δεν είναι οπαδός είναι κάτι άλλο, εντελώς απροσδιόριστο για μένα.
γ) Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω λάθος όμως. Το μόνο που με νοιάζει είναι να γίνει το νέο γήπεδο.
Τι μας λες; Σοβαρά τώρα; ρίχνεις μπηχτές όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, πλασάρεις ανακρίβειες, κάνει επίκληση σε συναίσθημα, διαγράφεις ελαφρά τη καρδία τον Ιβάν κι ύστερα από όλα αυτά, δεν έχεις πρόβλημα να κάνεις λάθος; Είσαι σοβαρός;
Δημιουργείς πρόβλημα στον ΠΑΟΚ (σπέρνοντας διχόνοια) επειδή έχεις προσωπικές ανασφάλειες και αν κάνεις λάθος δεν τρέχει μία; Τι σκ@τ@ λογική είναι αυτή;
Και ποιός σου είπε πως το να γίνει το γήπεδο (από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε τίμημα και κόστος) είναι αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ;
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά γίναμε για τα μπετά και το real estate;
Από τη μια ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα αλλά όταν πρόκειται για το γήπεδο είναι εταιρεία;
Καρφώνεστε ρε σεις, καρφώνεστε άσχημα.....

Θεωρώ ότι το σχόλιό σου είναι ο ορισμός της προπαγάνδας (ανακρίβειες + επίκληση σε αρνητικό συναίσθημα που πηγάζει από αυτές + σύνδεση του αρνητικού συναισθήματος με το πρόσωπο που στοχοποιείται + ταυτόχρονη επίκληση σε μια μελλοντική κατάσταση όπου όλα θα είναι ρόδινα χάρη στον Μεσσία που έρχεται).

Θα κλέισω το σχόλιό μου με παρόμοιο τρόπο με τον δικό σου. Αν νιώσεις έστω και λίγο πόσο αισχρό είναι αυτό που έγραψες στην τελέυταία σου φράση, θα είναι ένα μικρό κέρδος για όλους μας.

Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη πλεον στον @embuji . Δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ομως. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Το μονο που με νοιαζει ειναι το καλό του ΠΑΟΚ.
Για το α) μόλις πριν ένα μήνα μας ενημέρωσε η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση ότι ΘΑ ξεκινήσουν οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς.... Κάτι που έπρεπε να ξεκινήσει πριν 3 χρόνια ...και τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα....μην λέμε ότι θελουμε
Aυτη τη στιγμη η ΠΑΕ ειναι η μονη που ΕΧΕΙ κανει ολη τη προεργασια κ αυτο δνε αλλαζει τι να κανουμε. εκτος αν εχετε μαθει κατι για την εναλλακτική που εμεις αγνοούμε οποτε ας το συζητησουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

arrwstos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:41 @Equalizer έχεις καταλάβει τι έχει γίνει;

Αν τον προστατέψεις τι να πω. Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή.

Στο αλήθεια, όχι δεν έχω καταλάβει λογω δουλειας

Βλέπω κάτι ατελείωτα b2b quotes και άκρη δεν εβγαλα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δεν με νοιάζει η εναλλακτική...σου ανέφερα πουθενα την εναλλακτική;;;
Επί του θέματος που έγραψα έχεις να πεις κάτι;;;

Κάθε κριτική στον Σαββίδη δεν προέρχεται από Μυστακιδικους...ΦΤΑΝΕΙ ποια με αυτο
These users thanked the author psykoman for the post:
soigol
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τι συζηταμε οποτε ακριβως ρε psykoman? Την εναλλακτική δεν εμφανίζουν οι παντες?
Εχει ή δεν εχει εκπονησει πλάνο η ΠΑΕ ? εχει ή δεν εχει γινει προεργασία? Κατατέθηκε ή οχι αναλυτικο μνημόνιο στον ΑΣ?
These users thanked the author george188 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
psykoman

Φτάνει πια με το οποίος έχει διαφορετική άποψη να χαρακτήριζεται ως Μυστακίδης;;;

Δεν γουστάρω ότι έκανε ο ΑΣ
Δεν γουστάρω τον Τέλη γιατί δεν ξέρω τίποτα για αυτόν
Και έχω κάποιες απαιτήσεις απ' τον Ιβάν και του ασκώ κριτική;;;
Μπορώ;;;
Έχω το δικαίωμα;
Χωρίς να χαρακτηρίζομαι συνέχεια με τις δεκάδες προσβολές που περνάν ελαφρά την καρδία;
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

keep_paokizein έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:07 Συμφωνώ με το πνεύμα του Mingus που νομίζω ότι αυτό που υποστηρίζει είναι ότι η ευκαιρία να γινει το γήπεδο ειναι μεγάλη και μοναδική. Το γήπεδο ειναι μεγάλη υπόθεση. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Δε χωρούν ούτε συναισθηματισμοί, ούτε εγωισμοί. Αυτοί που τα έχουν σήμερα και είναι εδώ, αύριο μπορεί να μην τα έχουν ή να είναι μακριά. Είναι μία πολύ ευνοική συγκυρία για τον ΠΑΟΚ να περιστρέφονται γύρω του επιχειρηματίες με τόσο χρήμα. Δεν πρέπει να βλέπουμε το ζήτημα στενόμυαλα, ούτε να ταυτιζόμαστε με επιχειρηματικά σχέδια και με πρόσωπα. Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η πλήρης διαφάνεια και η γνώση και της παραμικρής λεπτομέρειας των συμφωνιών, για να προασπίσουμε αν χρειαστεί τον σύλλογο αν κρίνουμε ότι θίγονται τα συμφέροντά του στο βωμό του επιχειρηματικού ωφελιμισμού. Για μένα θα ήταν ευχής έργο η χρηματοδότηση να γινει από τον Σαββίδη. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, για οποιοδήποτε λόγο, ας το χρηματοδοτήσει ο Μυστακίδης ή ο Χ και ο Ψ αν υπάρχουν. Αρκεί σε καθε περίπτωση να μη θιγούν τα συμφέροντα του Συλλόγου και της ΠΑΕ.
Αυτή ειναι η άποψή μου για την κατασκευή του γηπέδου, για να μην επαναλαμβάνομαι και να μην υπάρχουν απορίες ή αυθαίρετα συμπεράσματα από τον καθένα.
Μια είναι η εγγύηση της αξιοπιστίας για την ανέγερση του γηπέδου. Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Τίποτα από τα δύο δεν έχει υπηρετήσει με την στάση του το Δ.Σ. του Α.Σ. μέχρι σήμερα.
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή φαίνρεται να έχουν ως εξής:
α) με καθυστέρηση ή όχι, λόγω της πίεσης των εξελίξεων ή όχι, ο Σαββίδης υπέβαλε με πλήρη διαφάνεια την πρότασή του για την ανέγερση του γηπέδου. Μια πρόταση σοβαρή και στοιχειοθετημένη, βασιζόμενη σε προεργασία και μελέτες που πραγματικά έγιναν, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και με δέσμευση για την εγγύηση της χρηματοδότησης, όταν οριστικοποιηθεί η μελέτη του κόστους, που εξαρτάται από τις ενέργειες οι οποίες ειναι σε εξέλιξη.
β) από την άλλη πλευρά δεν γνωρίζουμε τίποτα για την πρόταση του Μυστακίδη. Υπάρχει πρόταση; Υπάρχουν μελέτες; Υπαρχει χρονοδιάγραμμα; Υπάρχει συμφωνία εκμετάλλευσης; Υπάρχουν ρήτρες; Η το μόνο που υπάρχει είναι μια ταχυδρομική επιστολή τράπεζας ότι σε λογαριασμούς του υπάρχουν 250 εκ. ευρώ; Τόσο κοστίζει η κατασκευή του γηπέδου; Κοστίζει περισσότερο; Κοστίζει λιγότερο;
Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίσει για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, χωρίς να ενημερώσει τα μέλη αλλά και τη βάση του Συλλόγου. Αν έχει δύο ολοκληρωμένες προτάσεις αυτή τη στιγμή στα συρτάρια του πρέπει να τις δημοσιοποιήσει και τις δύο. Αν υπάρχει μόνο του Σαββίδη, την οποία γνωρίζουμε, ας μας πει αν υπάρχει και του Μυστακίδη ή και αν ακόμα περιμένει ολοκληρωμένη πρόταση του Μυστακίδη ή οποιουδήποτε άλλου. Ας μας την γνωστοποιήσει και ο ίδιος ο Μυστακίδης ή οι εκπρόσωποί του. Να μας συστηθεί έστω, γιατί για το Σαββίδη υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι ειναι εξαφανισμένος, αλλά αυτός ακόμα δεν εμφανίστηκε καν.
Το Δ.Σ. πρέπει να τηρήσει απολύτως ουδέτερη στάση απέναντι στους επενδυτές του γηπέδου, που αυτή τη στιγμή επισήμως με ολοκληρωμένη πρόταση είναι μόνο ένας (Σαββίδης). Να συγκαλέσει Γ.Σ. και να ενημερώσει διεξοδικά για τα τεκτενόμενα πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.
Επαναλαμβάνω και τη θέση μου ότι θα δικαιολογούνταν ίσως ακόμα και δημοψήφισμα για να ληφθεί απόφαση για το ποιος θα χρηματοδοτήσει και με ποιούς όρους το γήπεδο. Κάθε ψήφος θα απέτιε και τιμή σε κάθε έναν από τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες για τη δραχμή που έδωσε, για το πετραδάκι που έβαλε ή για τη σταγόνα ιδρώτα που έχυσε για να ανεγερθεί πριν από 66 χρόνια το υπάρχον γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 7):
george188, thanasakiss4, PAOKevolution, theo-drama, paok apo epilogi, Maedhros4, WeWillRockYou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”