Ειλικρινα οσο καλοπροαίρετος και να είμαι, δεν βλεπω εκτς απο διαρροες και φημες πουθενα τη πλευρα του Παγκοσμιου ΠΑΟΚτση μυστακιδη οπως ελεγε το αλλο το φρουτο απο τη μετρο. Οποτε οσο δεν ανοιγει τα χαρτια του ειμαι οχι απλα διστακτικος αλλα πολυ διστακτικος. Δεν γινεται να μιλας για εξαφανισμενο ιβαν και η αλλη πλευρα να εχει επειδείξει απλα μια δήλωση τον Ιούνιο με μηδενικη προσφορά στο σύλλογο τοσα χρονιαSpecial 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:54Νομίζω ότι αναφέρεσαι στο 2006, όταν ήρθε ο Σαββίδης και είπε στον Κατσαρή (επί της ουσίας) ότι εγώ δεν θέλω την ομάδα, το γήπεδο θέλω, ενώ ο Κατσαρής και υπόλοιποι του Α.Σ. έψαχναν λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ.Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32 @Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα συζητήσουμε για το γήπεδο";
Μάλιστα είπε ότι θέλω το γήπεδο στο ονομά μου. Του απάντησαν ότι αυτό δεν γίνεται βάσει νόμου, γιατί αυτή η έκταση έχει παραχωρηθεί από το κράτος για τον Ερασιτέχνη.
Τότε ο Σαββίδης απάντησε, δε με ενδιαφέρει, να αλλάξει ο νόμος.
Το ιστορικό - χρονικό πλαίσιο και η δήλωση στην οποία αναφέρεσαι, αφορά το 2006, όχι το χτίσιμο του γηπέδου από κάποιον επενδυτή που θα χώσει με το καλημέρα 250 εκατομμύρια ευρώ.
Δε υπάρχει σύγκριση των καταστάσεων των δύο εποχών, της δήλωσης στην οποία αναφέρεσαι.
Το 2006 είχαμε έναν άγνωστο για εμάς Σαββίδη, πρώην καπνεργάτη, που έγινε δισεκατομμυριούχος στις στάχτες της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης όπως και πολλοί άλλοι.
Το 2025 με την τεράστια υπερπληροφόρηση, το internet και το AI, έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στις πληροφορίες.
Το ίδιο και ο Α. Σ.
Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης είναι ΠΑΟΚτσής, Σαλονικιός και ο δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας που θα χρηματοδοτήσει άμεσα με 250 εκατομμύρια το νέο γήπεδο και τα λεφτά μπροστά ως εγγύηση - καταπίστευμα.
Ο Α.Σ. πιστεύω και γνωρίζει το πρόσωπο του Μυστακίδη και το εμπιστεύεται πολύ περισσότερο από τον εξαφανισμένο (από τη Θεσσαλονίκη) τα τελευταία έξι χρόνια Σαββίδη.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- eorptol1, theo-drama, Unpsofable78, Apil44
6 χρόνια δεν υπήρξε η παραμικρή κίνηση.trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:26 Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.
Οχι ο κοβιντ, όχι ο πόλεμος, όχι η υγεία του, σενάρια επι σεναριων, και μια «ανωτέρα βία» να πλανάται πάνω απο την «αυτάρκεια» και το «ffp».
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μυστακίδης εμφανίστηκε τώρα που ο Ιβαν ξανά πήρε μπροστά.
Οπως και η επένδυση στο λιμάνι που ξεκινάει αφού του την μπήκαν οι άλλοι πρώτα και παραλίγο να το χάσει, έτσι και στα του ΠΑΟΚ μόνο όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης ξεκίνησαν τα ρεπορτάζ για το γήπεδο, και μόνο όταν την άκουσε από τον κόσμο δεν πούλησε τον Κωνσταντελια.
Η λογική λέει ότι είχε παγώσει τα πάντα εν Ελλάδι κρατώντας μια στάση αναμονής. Οταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο φαίνεται να επιλέγει να ξανά εμπλακεί παρά να πουλήσει και να φύγει.
Σε καλό να μας βγει, αλλά την τυφλή εμπιστοσύνη για τις προθέσεις οφείλει να την χάσει και να πρέπει να την ξανακερδίσει. Οχι γιατί δεν έχωνε λεφτά αλλά για τα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζει ο οργανισμός του.
- Panx Romana
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσηςJean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:50 Όταν έρθει (αν έρθει) η μοτορόλα τότε θα το συζητήσουμε.
Προς το παρόν έχει έρθει ένας trader ονόματι Μυστακίδης.
Ας δούμε λοιπόν αυτόν κι όταν έρθει η μοτορόλα το συζητάμε και γι αυτήν.
Από καμιά λήθη δεν βγήκε ο Σαββίδης.
Η γνώμη μου είναι πως ο Ιβάν περίμενε κάποια φουστιά από μέρους του ΑΣ και του Κατσαρή σε σχέση με το γήπεδο.
Αν έχω δίκιο θα φανεί από τις επόμενες κινήσεις του ίδιου και της ΠΑΕ σχετικά με το θέμα.
Εχει αρκετά ακόμη επεισόδια το σήριαλ. Ρε
Για την μοτορολα είπα να πω και καμιά μαλακια για την οικονομία της συζητησης
Όταν για περίπου 6 χρόνια " μαθαίνουμε την μια ότι έχει πρόβλημα με κοβιντ την άλλη ότι έχει ανίατη ασθένεια ή οτιδήποτε άλλο παίρνεις πρωτάθλημα και δεν έρχεται ,κάθε καλοκαίρι μαθαίνεις ότι είναι στην βίλα γαλήνη αλλά φυσική παρουσία δεν έχεις δει το θέμα του γηπέδου έιναι στις καλένδες ενώ εσύ μου έχεις πει για τα εκατό χρόνια ότι θα είναι έτοιμο ( και πρόσεξε δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία εκ μέρους του λαού ) η λήθη που αναφερα είναι μια πολύ επιεικής έκφραση.
- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- soigol
Το πως εκφραζομαι για τον Ιβαν και την κατασταση προς τα δρομενα δεν εχει καμια σχεση με το πως μιλαω σε ατομα του φορουμ. Αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα... οκ.Jean Valjean έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:57Ξεκίνα από το να σεβαστείς πρώτα τον Ιβάν.embuji έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:52 Α δηλαδη το να εχω διαφορετικα κρητιρια απο τα δικα σου και αλλη οπτικη στο τι ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ ειναι κατι που απαγορευεται; Το "προσωπικο" μου αγχος δεν ειναι οσο προσωπικο θα ηθελες να πιστευεις γιατι εχει κοψει το γηπεδο σε ΠΟΛΛΟΥΣ που θα ηθελαν και δε μπορουν να πανε. Εκτος αν θεωρεις οτι η προσβασιμοτητα και οι συνθηκες της τουμπας ειναι εξαιρετικες για ΑμεΑ. Θα παω ομως να παρω αγκαλια την μαμα μου γιατι θα βοηθησει.
Το οτι εσυ βρισκεις την οπτικη μου και τον τροπο σκεψης μου σαν μπιχτη ειναι δικο σου προβλημα οχι δικο μου. Μην τα διαβαζεις αν δε σ'αρεσουν.
Το να λεω οτι δεν εχω κανενα προβλημα να κανω λαθος ειναι επειδη δε βαζω εαυτον πανω απο τον ΠΑΟΚ. Αν ο Σαββιδης αποδειξει σε εμενα και στα δικα μου κρητηρια οτι δεν εχει χασει την μπαλα τοτε θα βγω με μεγαλη μου χαρα οτι εκανα λαθος και θα κανω κωλοτουμπες τριπλα αξελ και ολα τα σχετικα. Αλλα την εμπιστοσυνη ΜΟΥ εγω θα κρινω ποτε θα την ξαναδωσω στον Ιβαν οχι ΕΣΥ.
Και κατι τελευταιο. Ουτε γνωστοι ειμαστε ουτε φιλοι και δε θα γινουμε. Τις ειρωνειες κρατα τες γιαυτους. Προσπαθω να σεβομαι τα μελη και περιμενω το ιδιο.
Με τον ίδιο τρόπο που θέλεις να σέβονται και σένα.
ΥΓ. Αντέγραψα τον τρόπο που εκφράζεσαι. Αν δεν σου αρέσει, είναι επειδή κοιτάς στον καθρέφτη.
Τελικα δεν απαντησες ομως αν παρω αγκαλια την μαμα μου ή την κοπελα μου θα γινει πιο προσβασιμο το γηπεδο για ΑμεΑ; Να παω να το κανω να γινω οπαδος και οχι κατι αλλο οπως μου ειπες οτι ειμαι. Προσδιορισε και το κατι αλλο αν μπορεις.
Το ποσο εχω μαλωσει με φιλους μου για τον Ιβαν για να φτασω στο σημειο να μην τον εμπιστευομαι πλεον το ξερω εγω οχι εσυ. Αλλα δεν εισαι και υποχρεωμενος οποτε δε με πειραζει.
Οπως επισης αγνοησες με μεγαλη ευκολια οτι εχω πει οτι εχω ενοχληθει και εγω απο το οτι ο Μυστακιδης ηρθε ειπε την καλησπερα του εδειξε ενα τσεκ και απο τοτε τιποτα. Αλλα μπορει να χαλουσε το ωραιο κειμενο σου αυτο.
ΥΓ: Οι mods να μας πουν αν ειμαστε οκ με επιθεσεις επι προσωπικου αναμεσα σε μελη να ξερω και εγω αμα δε μου αρεσει τι λεει καποιος να μην συζηταω μαζι του αλλα να τον αρχισω στις ειρωνιες και passive aggresive προσβολες. Ειμαι εξαιρετικος στο να το κανω αν επιτραπει.
- These users thanked the author embuji for the post:
- OurWayorTheHighway
-
Είναι εξαφανισμένος ο άνθρωπος που έφερε 2 πρωτάθληματα 2 κυπελλα και 2 πορείες στην Ευρώπη τα τελευταία 6 χρόνια? Αλήθεια οι ομάδες πως χτίζονται από μόνες τους? Ότι δεν είναι εδώ συνέχεια δεν σημαίνει κατι. Ο Μυστακιδης αν ήταν σοβαρός θα είχε βγει να μιλήσει να μας πει τι προβλέπει αυτό που υπέγραψαν και τα σχέδια του. Αυτός ωστόσο ήθελε συνεχώς κρυφές επαφές είτε με τον ΑΣ ,είτε με τους ΠΑΟΚτσηδες που τους έφεραν σε επαφή (μπουζας γρηγοριαδης) είτε με συνδέσμιτες μεμονωμένα και λίγους μιας και η πλειοψηφία έριξε άκυρο στην συνάντηση καθώς δεν υπήρχε λόγος να συναντηθούν με κάποιον που απλά έχει λεφτά. Γιατί μετά από 1 μισή μήνα πλέον δεν έχουν βγάλει τι υπογράφηκε από Κατσαρη και ΑΣ? Μήπως γιατί οι όροι είναι μη βιωσιμοι για την ΠΑΕ και θα την αναγκάσουν σε οικονομικό στραγγαλισμο ώστε να αποχωρήσει ο Ιβάν? Μήπως το 75% θα ανήκει στον Τέλη και το 25% στον ΑΣ κι ο Ιβάν για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο θα πρέπει να δίνει ένα τεράστιο ποσό κάθε χρόνο για ενοικίαση και να τον φορτώσουν τα έξοδα διατήρησης του γηπέδου? Που βλέπετε έναν ξεκαθαρο Μυστακίδη? Γιατί εστειλε με κουριερ(χαχαχχ) ένα αποδεικτικό ότι έχει λεφτά σε τράπεζα της Ελβετίας? Ο ΑΣ αφού τα έκανε σκατα με τα μέλη να βγει να μιλήσει στον κόσμο για τα 2 μνημονια(Αν υπάρχει μνημόνιο Μυστακίδη ) να ξέρει ο κόσμος περιμένει τίνος συζητάμε.Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:54Νομίζω ότι αναφέρεσαι στο 2006, όταν ήρθε ο Σαββίδης και είπε στον Κατσαρή (επί της ουσίας) ότι εγώ δεν θέλω την ομάδα, το γήπεδο θέλω, ενώ ο Κατσαρής και υπόλοιποι του Α.Σ. έψαχναν λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ.Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32 @Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα συζητήσουμε για το γήπεδο";
Μάλιστα είπε ότι θέλω το γήπεδο στο ονομά μου. Του απάντησαν ότι αυτό δεν γίνεται βάσει νόμου, γιατί αυτή η έκταση έχει παραχωρηθεί από το κράτος για τον Ερασιτέχνη.
Το ιστορικό - χρονικό πλαίσιο και η δήλωση στην οποία αναφέρεσαι, αφορά το 2006, όχι το χτίσιμο του γηπέδου από κάποιον επενδυτή που θα χώσει με το καλημέρα 250 εκατομμύρια ευρώ.
Δε υπάρχει σύγκριση των καταστάσεων των δύο εποχών, της δήλωσης στην οποία αναφέρεσαι.
Το 2006 είχαμε έναν άγνωστο για εμάς Σαββίδη, πρώην καπνεργάτη, που έγινε δισεκατομμυριούχος στις στάχτες της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης όπως και πολλοί άλλοι.
Το 2025 με την τεράστια υπερπληροφόρηση, το internet και το AI, έχουμε μεγαλύτερη πρόσβαση στις πληροφορίες.
Το ίδιο και ο Α. Σ.
Ο Αριστοτέλης Μυστακίδης είναι ΠΑΟΚτσής, Σαλονικιός και ο δεύτερος πλουσιότερος Έλληνας που θα χρηματοδοτήσει άμεσα με 250 εκατομμύρια το νέο γήπεδο και τα λεφτά μπροστά ως εγγύηση - καταπίστευμα.
Ο Α.Σ. πιστεύω και γνωρίζει το πρόσωπο του Μυστακίδη και το εμπιστεύεται πολύ περισσότερο από τον εξαφανισμένο (από τη Θεσσαλονίκη) τα τελευταία έξι χρόνια Σαββίδη.
Πάμε στα σημερινά ισχύει ότι και χθες δεν θα υπογραφεί το μνημόνιο, θα επιστραφεί στην ΠΑΕ ζητώντας κάποιες εγγυήσεις σχετικά με το οικονομικό.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Montrealiotis
Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:54Νομίζω ότι αναφέρεσαι στο 2006, όταν ήρθε ο Σαββίδης και είπε στον Κατσαρή (επί της ουσίας) ότι εγώ δεν θέλω την ομάδα, το γήπεδο θέλω, ενώ ο Κατσαρής και υπόλοιποι του Α.Σ. έψαχναν λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ.Equalizer έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32 @Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα συζητήσουμε για το γήπεδο";
Το ίδιο και ο Α. Σ.
Όχι, αναφέρομαι στο 2012 όταν ανέλαβε την ομάδα ο Σαββίδης.
Οπότε ολα όσα ανέφερες πάνω στην υπόθεση σου, είναι λαθος
Οι δικαιολογιες του Ιβαν ηταν υπαρκτες και κατανοητες. Γιαυτο και ο κοσμος εκανε υπομονη μια 5ετια. Φτανει ομως. Η εμπιστοσυνη δεν κερδιζεται με μια και δυο μεταγραφες ομως. Ουτε με εναν τιτλο γιατι μπορει σε ενα χρονο απο τωρα να εχουμε τα ιδια. Ριζικες αλλαγες και πραγματικο ενδιαφερον πρεπει να δουμε.gika έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:066 χρόνια δεν υπήρξε η παραμικρή κίνηση.trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:26 Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.
Οχι ο κοβιντ, όχι ο πόλεμος, όχι η υγεία του, σενάρια επι σεναριων, και μια «ανωτέρα βία» να πλανάται πάνω απο την «αυτάρκεια» και το «ffp».
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Μυστακίδης εμφανίστηκε τώρα που ο Ιβαν ξανά πήρε μπροστά.
Οπως και η επένδυση στο λιμάνι που ξεκινάει αφού του την μπήκαν οι άλλοι πρώτα και παραλίγο να το χάσει, έτσι και στα του ΠΑΟΚ μόνο όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης ξεκίνησαν τα ρεπορτάζ για το γήπεδο, και μόνο όταν την άκουσε από τον κόσμο δεν πούλησε τον Κωνσταντελια.
Η λογική λέει ότι είχε παγώσει τα πάντα εν Ελλάδι κρατώντας μια στάση αναμονής. Οταν η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο φαίνεται να επιλέγει να ξανά εμπλακεί παρά να πουλήσει και να φύγει.
Σε καλό να μας βγει, αλλά την τυφλή εμπιστοσύνη για τις προθέσεις οφείλει να την χάσει και να πρέπει να την ξανακερδίσει. Οχι γιατί δεν έχωνε λεφτά αλλά για τα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζει ο οργανισμός του.
Για αρχη ας δουμε τι θα γινει στον ΑΣ σημερα. Νομιζω οτι η τελικη αποφαση θα πει πολλα για το αμεσο μελλον.
btw τι ωρα ειναι το ΔΣ; να ξερουμε ποτε θα βγαλει (αν βγαλει) καπνο η καμιναδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Από την πλευρά της ΠΑΕ παρακαλανε τον ΑΣ αφού κάνουν το ΔΣ πριν αποφασίσουν να μπούνε 2 άτομα της ΠΑΕ να απαντήσουν και να λύσουν οποία απορία. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει να λύσουν και το θέμα της χρηματοδότησης.
Μέχρι στιγμής ο ΑΣ δεν έχει απαντήσει θετικά σε αυτό
Μέχρι στιγμής ο ΑΣ δεν έχει απαντήσει θετικά σε αυτό
- Jean Valjean
@ Panx Romana
Δεκτό αυτό για τη μοτορόλα.
Ας πάμε στη λήθη που είναι και το σημαντικό.
Ο Ιβάν φαίνεται ότι έλειπε. Ελειπε όμως πραγματικά;
Εχετε την εντύπωση ότι ένας τέτοιος επιχειρηματίας "λείπει" ποτέ από τις επιχειρήσεις του; Δε νομίζω.
Θα αντιστρέψω λίγο το ερώτημα: Τα τελευταία 6 χρόνια πόσες φορές εμφανίστηκε ο Μυστακίδης να εμπλέκεται στα ζητήματα του ΠΑΟΚ;
Επειδή δεν εμφανίστηκε σημαίνει ότι δεν τον απασχολούσαν; σημαίνει ότι ξύπνησε πριν ένα μήνα και είπε "ας κάνω μια κίνηση για το γήπεδο;" 'Οχι βεβαια.
Το να φαίνεται λοιπόν κάτι ή κάποιος σε μας με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως παρουσία, δεν σημαίνει κάτι. Αυτό είναι το νόημα του σχολίου μου.
Δεκτό αυτό για τη μοτορόλα.
Ας πάμε στη λήθη που είναι και το σημαντικό.
Ο Ιβάν φαίνεται ότι έλειπε. Ελειπε όμως πραγματικά;
Εχετε την εντύπωση ότι ένας τέτοιος επιχειρηματίας "λείπει" ποτέ από τις επιχειρήσεις του; Δε νομίζω.
Θα αντιστρέψω λίγο το ερώτημα: Τα τελευταία 6 χρόνια πόσες φορές εμφανίστηκε ο Μυστακίδης να εμπλέκεται στα ζητήματα του ΠΑΟΚ;
Επειδή δεν εμφανίστηκε σημαίνει ότι δεν τον απασχολούσαν; σημαίνει ότι ξύπνησε πριν ένα μήνα και είπε "ας κάνω μια κίνηση για το γήπεδο;" 'Οχι βεβαια.
Το να φαίνεται λοιπόν κάτι ή κάποιος σε μας με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως παρουσία, δεν σημαίνει κάτι. Αυτό είναι το νόημα του σχολίου μου.
- Caballo Viejo
Ομολογώ ότι ψήθηκα από την προοπτική Μυστακίδη κι όχι μόνο για τη Νέα Τούμπα και το έγραψα κι εδώ στο φόρουμ. Στη συνέχεια, όμως, αυτός ο ορυμαγδός επιθέσεων από τα ΜΜΕ κατά Σαββίδη μου δημιούργησε δεύτερες σκέψεις. Κάτι δεν μου πάει καλά. Όμως φταίει κι ο Σαββίδης που έχασε για χρόνια την επαφή του με την ομάδα και προσπαθεί να καλύψει τον χαμένο χρόνο κάνοντας λάθη και ακολουθώντας εμμονικά τις ίδιες αποτυχημένες τακτικές. Θέλει ικανούς ανθρώπους στη διοίκηση και στην επικοινωνία για να ξαναπιάσει το νήμα της επαφής με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που φυσικά δεν είναι αχάριστος ούτε ξεχνά τι έχει κάνει ο Ιβάν για την ομάδα, καθώς και ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσής της αγωνιστικά για να καταλάβει ο Παοξής ότι η ομάδα δεν είναι παρατημένη στην τύχη της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Caballo Viejo for the post:
- soigol
Ένα γήπεδο έξω από τον αστικό κλοιό θα βόλευε και πολύ την επαρχία, που είναι αιμοδότης. Με το μετρό που θα μπορούσε να πάει εκεί λύνονται πολλά!
- These users thanked the author trouman for the post (total 2):
- embuji, Unpsofable78
Εγω ανεκαθεν θεωρουσα το καλυτερο σημειο να φτιαξεις γηπεδο ηταν το παλιο στρατοπεδο στην λαγκαδα εκει Παυλου Μελα.
Τεραστιος χωρος και εχει εξοδους για να πας σε ολη την πολη σχεδον καρφι. Και διπλα στον περιφερειακο μεσω λαγκαδα που ειναι τεραστιος δρομος.
πεταξε αυτο το πουλακι ομως.
Τεραστιος χωρος και εχει εξοδους για να πας σε ολη την πολη σχεδον καρφι. Και διπλα στον περιφερειακο μεσω λαγκαδα που ειναι τεραστιος δρομος.
πεταξε αυτο το πουλακι ομως.
-
Γηπεδο στην Τούμπα η σε άλλον πλανήτη. Δεν είναι απλά ένα μέρος για να το αλλάξουμε, στην ΤΟΥΜΠΑ φωλιασαν οι πρόσφυγες παππουδες μας ,οι ίδιοι το χτίσανε τούβλο τούβλο και στα θεμέλια έχει το αίμα και τον ιδρώτα τους.trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:21 Ένα γήπεδο έξω από τον αστικό κλοιό θα βόλευε και πολύ την επαρχία, που είναι αιμοδότης. Με το μετρό που θα μπορούσε να πάει εκεί λύνονται πολλά!
Όσο για την επαρχία αυτοί έχουν τόσο τρελά με τον ΠΑΟΚ που δεν νομίζω να τους νοιάζει η μισή ώρα παραπάνω για να έρθουν στην ΤΟΥΜΠΑ. Μην ξεχνάμε ότι σε 2 χρόνια θα υπάρχει fly over ,πλέον υπάρχει μέτρο στα 500 μέτρα από το γήπεδο που θα επεκταθεί και Καλαμαριά.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- PAOKevolution
Μπορεί να σταθεί κάτι χωρίς επικοινωνιακά παιχνίδια σήμερα; ειδικά στην Ελλάδα και τον τρόπο που χειρίστηκε η καθαρή επικοινωνία και χειρίζεται τον Σαββίδη; Δεν ξέρω αν είσαι πολύ μακριά και δεν αφουγκράζεσαι ότι η όποια επικοινωνία από πλευράς Σαββίδη είναι η αντίδραση και όχι η δράση.gika έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 10:066 χρόνια δεν υπήρξε η παραμικρή κίνηση.trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:26 Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.
Επικαλείσαι τη λογική κι εγώ αυτή επικαλούμαι και ρωτάω: το δείχνει όλη αυτή η παρασκηνιακή λειτουργία του ΑΣ , οι κρυφές συνεννοήσεις, η συμμαχία με πρώτο θέμα και τα γνωστά βωθροκανάλια ενημέρωσης της πόλης, όλη αυτή η αίσθηση που δημιουργούν και κρύβονται, και λείπουν και δεν απαντάνε; ποιος άραγε κινείται στο φως και ποιος στο σκοτάδι; ποιος πήγε να κάνει κινήσεις μετά από την όντως μεγάλη αδράνεια και θα ήταν δρόμος χωρίς επιστροφή αλλά μάλλον δε θέλουν αν το αφήσουν αυτό;
- These users thanked the author trouman for the post (total 2):
- Unpsofable78, Montrealiotis
Ο @Jean Valjean θα ζητήσει συγγνώμη που ειρωνεύεται την προσβασιμότητα ΑΜΕΑ στο γήπεδο με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο, ή έχουμε γίνει αρένα εδώ μέσα; Άσχετα με το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις προσωπικές απόψεις του καθενός.
Αν έχουμε γίνει αρένα, να το ξέρουμε.
Αν έχουμε γίνει αρένα, να το ξέρουμε.